”Vanwege de hernieuwde coronamaatregelen is onze feestavond helaas tot een zitavond gedegradeerd (het feest zou gegeven worden op een trouwlocatie wat onder horeca valt). Daarbij was ook de aanwezigheid van Marc als DJ niet meer mogelijk. Hoewel het ongetwijfeld een fantastisch feest had geworden, moet ik het nu houden bij het professionele karakter van Marc zijn handelen en zijn aanstekelijke enthousiasme.
Na onze mailing met interesse belde hij ons direct op voor een eerste kennismaking; een gesprek wat ons direct overtuigde om een stap verder te gaan. Hij wilde ons daadwerkelijk overal mee helpen en we kregen er gelijk een goed gevoel bij, een gevoel van vertrouwen. Na een overzichtelijke en interessante offerte hebben we gevraagd of Marc langs kon komen voor een gesprek ter oriëntatie. Binnen 3 dagen stond hij bij ons op de stoep wat een heel professioneel, maar tegelijkertijd een heel informeel gesprek werd. Het was precies wat wij zochten: alles moest kloppen aan de bruiloft (het professionele deel), maar tegelijkertijd wilden we een losse en gezellige sfeer creëren (het informele deel). Het gaf ons de doorslag om hem direct te boeken. Tot in de late uurtjes konden we Marc appen, bellen en/of mailen; vrijwel direct was er een duidelijk en helder antwoord waar wij verder mee konden.
Ondanks alle gedane moeite, hoop en enthousiasme mocht ons veelbelovende feest helaas alsnog niet doorgaan vanwege corona, maar we wilden bij deze toch een heel goed woordje doen voor Marc. Zowel communicatief als administratief was alles continu tiptop in orde en werden alle muzikale lasten volledig uit onze handen genomen. Het is een DJ die zijn titel als professionele bruiloft DJ dubbel en dwars waard is!”