Recensies van DJ Jordy

”Wij hebben een super mooie dag en avond gehad. Jordy heeft een mooie mix gemaakt van allerlei soorten muziek en we konden hier en daar verzoekjes doen, dat vonden we heel fijn. Dankjewel”

Michiel – Bruiloft april ’22 (bruidegom)

”Allereerst willen wij jullie bedanken voor de super organisatie.
We hebben gewoon ontzettend genoten en het feest gehad waar we van droomde.
Nog voordat we de openingsdans deden werd er al wat muziek gedraaid wat alleen maar super leuk was. We vonden het best spannend hoe of wat het zou lopen want dat is toch maar gewoon de vraag, maar we hebben het echt zo mega leuk gehad 🙂

DJ Jordy was ook gewoon helemaal top, draaide alles wat wij en de gasten leuk vonden en er was zelfs ruimte voor verzoekjes. Ik zal jullie ook zeker aanraden bij andere mensen.

Bedankt echt klasse!!”

Peter en Tanja – Bruiloft maart ’22 (bruidspaar)

”We hebben heerlijk kunnen dansen met de versoepelingen, maar zeker ook door DJ Jordy! De meegenomen spullen waren ruim voldoende voor de ruimte en Jordy heeft geweldig ingespeeld op de zaal! Wij kijken terug op een geweldig feestje en willen jullie als bedrijf zijnde ontzettend bedanken voor de vlotte en fijne communicatie Ên natuurlijk voor het topfeest!”

Marcha en Allard – Bruiloft oktober ’21 (bruidspaar)

”Wij hebben voor jullie gekozen omdat jullie een goede en fijne organisatie hebben met goede reviews. Er is super veel gedanst en de DJ speelde goed in op het momentum in de zaal. Een opbouw van rustig naar helemaal gek, super mooi ! Gasten vonden het geweldig en de lichtshow maakte het helemaal af. Service en communicatie is top! Bedankt DJ Jordy, goed bezig :)”

Anneloes en Jonathan – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Jordy heeft er een goed feestje van weten te maken. Er is veel gedanst en hij wist goed in te spelen op de sfeer. Liep de dansvloer even leeg? Dan zorgde hij ervoor dat deze binnen korte tijd weer vol stond! Jordy heeft ervoor gezorgd dat de zaal mooi was ingericht met goede lichten, goed geluid en een mooie dj booth. Het was een top feestje!”

Marissa en Jeroen – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”De avond was absoluut geweldig en de dansvloer was geen moment leeg! De aankleding en DJ booth pasten goed bij onze setting en iedereen heeft enorm genoten. De muziek keuze was top en alle verzoekjes vanuit ons werden gespeeld!. De DJ hield het feest goed gaande, er was geen moment dat ik het gevoel had dat het feest een beetje was uitgedoofd. Ik was ook erg blij met de DJ die open stond voor zelfs Deense lied verzoeken, het was geweldig voor mijn Deense gasten en hielp echt om het een onvergetelijk feest te maken.”

Susan en Niklas – Bruiloft oktober ’21 (bruidspaar)

”Dag Marc, wat een fantastische dag en avond hebben wij gehad. Echt een top feestje en iedereen was enthousiast over de muziek van Jordy en de saxofonist 😃👍đŸģ👌đŸŧ echt onwijs gaaf”

Chantal – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Hee Marc, we hebben een topdag gehad! We zijn erg tevreden over de gehele gang van zaken; goede afstemmingen vooraf, beide (Marc en Jordy) erg vriendelijk en denken graag mee. Bovendien weten jullie hoe je een topfeest neer kunt zetten ondanks de corona-beperkingen. Een Silent Disco dus! Alle complimenten aan DJ Jordy, iedereen vond dat hij heel goed heeft gedraaid. Heel flexibel en de hele avond stond de dansvloer vol. Dank voor de topavond! Erg blij dat we voor jullie hebben gekozen als DJ”

Sanne en Jos – Bruiloft augustus ’21 (bruidspaar)

‘Via vrienden van ons ben ik op de website van Marc (M.c. Costa) terechtgekomen. Na een overtuigend promotiefilmpje bekeken te hebben heb ik hem direct gebeld om gewoon eens het een en ander te bespreken. De prijzen waren erg fair en de persoonlijke houding van Marc aan de lijn beviel me allermeest. Marc zelf kon op mijn verjaardagsfeest niet meer, maar kon namens hem DJ Jordy inzetten. Na direct met Jordy gebeld te hebben en als profiel bekeken te hebben kreeg ik hetzelfde persoonlijke en fijne gevoel als bij Marc, dus direct de boeking doorgezet. En wat zijn wij hier blij mee geweest, want we hebben de hele avond kunnen genieten van onze favoriete muziek met een mooie dansvloer vol. Dat corona zorgde voor wat afstand tussen de mensen mocht de pret niet drukken, hartelijk dank voor alle duidelijkheid, service en fantastische avond.’

Hans – Verjaardag 50 jaar september ’21 (feestgever)

”Via via zijn we op M.c. Costa zijn website terechtgekomen. Marc zelf was al geboekt op onze trouwdatum en dus beval hij zijn andere DJ, Jordy, aan. Na een fijn telefoongesprek met DJ Jordy hebben we hem geboekt voor onze feestavond; de klik was er!
En hier hebben wij allesbehalve spijt van gekregen, want was het een topfeest! Jordy draaide alle stijlen en verzoeknummers die van tevoren besproken waren en had een erg mooie show meegenomen. Op zijn beeldscherm konden we onze trouwfoto’s afspelen, leuk! Verder waren verzoeknummers vanuit de gasten ook geen enkel probleem en is het feest, ondanks de corona-maatregelen, onvergetelijk geweest; 4 uur lang een volle dansvloer! Alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten en ik ga ervanuit dat we elkaar weer terug gaan zien op een ander feest van ÊÊn van onze vrienden 😉 Bedankt.”

Johanna – Bruiloft juli ’21 (bruid)