Recensies van DJ Jordy

”De avond was absoluut geweldig en de dansvloer was geen moment leeg! De aankleding en DJ booth pasten goed bij onze setting en iedereen heeft enorm genoten. De muziek keuze was top en alle verzoekjes vanuit ons werden gespeeld!. De DJ hield het feest goed gaande, er was geen moment dat ik het gevoel had dat het feest een beetje was uitgedoofd. Ik was ook erg blij met de DJ die open stond voor zelfs Deense lied verzoeken, het was geweldig voor mijn Deense gasten en hielp echt om het een onvergetelijk feest te maken.”

Susan en Niklas – Bruiloft oktober ’21 (bruidspaar)

”Dag Marc, wat een fantastische dag en avond hebben wij gehad. Echt een top feestje en iedereen was enthousiast over de muziek van Jordy en de saxofonist 😃👍đŸģ👌đŸŧ echt onwijs gaaf”

Chantal – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Hee Marc, we hebben een topdag gehad! We zijn erg tevreden over de gehele gang van zaken; goede afstemmingen vooraf, beide (Marc en Jordy) erg vriendelijk en denken graag mee. Bovendien weten jullie hoe je een topfeest neer kunt zetten ondanks de corona-beperkingen. Een Silent Disco dus! Alle complimenten aan DJ Jordy, iedereen vond dat hij heel goed heeft gedraaid. Heel flexibel en de hele avond stond de dansvloer vol. Dank voor de topavond! Erg blij dat we voor jullie hebben gekozen als DJ”

Sanne en Jos – Bruiloft augustus ’21 (bruidspaar)

‘Via vrienden van ons ben ik op de website van Marc (M.c. Costa) terechtgekomen. Na een overtuigend promotiefilmpje bekeken te hebben heb ik hem direct gebeld om gewoon eens het een en ander te bespreken. De prijzen waren erg fair en de persoonlijke houding van Marc aan de lijn beviel me allermeest. Marc zelf kon op mijn verjaardagsfeest niet meer, maar kon namens hem DJ Jordy inzetten. Na direct met Jordy gebeld te hebben en als profiel bekeken te hebben kreeg ik hetzelfde persoonlijke en fijne gevoel als bij Marc, dus direct de boeking doorgezet. En wat zijn wij hier blij mee geweest, want we hebben de hele avond kunnen genieten van onze favoriete muziek met een mooie dansvloer vol. Dat corona zorgde voor wat afstand tussen de mensen mocht de pret niet drukken, hartelijk dank voor alle duidelijkheid, service en fantastische avond.’

Hans – Verjaardag 50 jaar september ’20 (feestgever)

”Via via zijn we op M.c. Costa zijn website terechtgekomen. Het totaalplaatje zag er erg aantrekkelijk uit dus hebben wij een mail gestuurd en gevraagd naar een offerte en de beschikbaarheden. Marc zelf was al geboekt op onze trouwdatum en dus beval hij zijn andere DJ, Jordy, aan. Na zijn profiel op Marc zijn website te hebben bekeken en een fijn telefoongesprek te hebben gevoerd met DJ Jordy hebben we hem geboekt voor onze feestavond. De klik met Jordy was er en bovendien vertrouwden wij Marc erop dat hij niet zomaar iemand zou aanbevelen.
En hier hebben wij allesbehalve spijt van gekregen, want was het een topfeest! Jordy draaide alle stijlen en verzoeknummers die van tevoren besproken waren en had een erg mooie show meegenomen. Op zijn beeldscherm konden we onze trouwfoto’s afspelen, leuk! Verder waren verzoeknummers vanuit de gasten ook geen enkel probleem en is het feest, ondanks de corona-maatregelen, onvergetelijk geweest; 4 uur lang een volle dansvloer! Alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten en ik ga ervanuit dat we elkaar weer terug gaan zien op een ander feest van ÊÊn van onze vrienden 😉 Bedankt.”

Johanna – Bruiloft juli ’20 (bruid)