Recensies van DJ Rob

”Hey Rob, wat een gaaf feest was het afgelopen vrijdag! Wij willen je nogmaals super bedanken! Het was heel gezellig, iedereen danste er lekker op los en achteraf veel positieve reacties gekregen.”

Rick en Lisanne – Bruiloft april ’22 (bruidspaar)

”Wat een topfeest heeft DJ Rob neergezet! Van rustige muziek tot dansbare top-40 knallers tot golden oldies, alles kwam voorbij. Zelfs een gewenst half uurtje hardstyle/happy hardcore was niet te veel gevraagd voor Rob, een echte sfeermaker. Thanks Rob voor de goede zorg, volgende keer komen we weer bij jullie!”

Sofia – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Hele mooie avond gehad. DJ Rob heeft lekker de boel op stelten gezet! Dit met muziek van onze wensenlijst aangevuld met zijn eigen keuzes. Top muziek gedraaid, dat maakte echt de avond!”

Frank – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

”Wauw Rob wat heb je het fantastisch gedaan zeg! Alleen maar complimenten gekregen van de gasten en iedereen ging met een lach op het gezicht naar huis, precies zoals wij het wilden. Alle verzoekjes en besproken muziekstijlen zijn voorbij gekomen en we hebben ervan genoten. We willen jou en Marc bedanken voor alles, een fijne manier van communiceren en alles was erg duidelijk :)”

Kelly en Pieter – Bruiloft september’ 21 (bruidspaar)

”Wat hebben wij een geweldig feest gehad op onze trouwerij. DJ Rob voelde het publiek feilloos aan. De blije gezichten bevestigden ons dat het een feest was om nooit meer te vergeten. Niet alleen door de trouwerij zelf, maar voornamelijk door het grandioze feest welke mede mogelijk gemaakt is door DJ Rob. Wij kunnen hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Ook de communicatie vanuit M.C. Costa was fijn.”

Jordy – Bruiloft september ’21 (bruidegom)