Met trots presenteer ik jullie hierbij DJ Pascal, onze derde en vaste DJ binnen het team van M.c. Costa. Met een ongelooflijk hoge dosis aan energie, enthousiasme, gezelligheid en muzikale vaardigheden is deze DJ klaar om elk weekend namens team M.c. Costa op pad te gaan en elk feest tot een onvergetelijk feest te promoveren.

‘’De aanvragen en boekingen namen flink toe, dus het werd tijd om het DJ repertoire verder uit te breiden. Ondanks dat het erg lastig is om iemand te vinden die werkt vanuit de kernwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit, uitstraling en persoonlijke service, is dit toch meer dan gelukt. DJ Pascal, een keuze waar ik tot op heden erg blij mee ben!’’, als gezegd door M.c. Costa.

DJ Pascal is multi-inzetbaar en heeft daarom alle feestjes intussen wel gehad. Uiteraard de klassieke bruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten, maar ook de schoolfeesten, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, winkelfeesten, kermis-feesten, thema-feesten en pleinfeesten zijn hem inmiddels bekend. Het muziekrepertoire van DJ Pascal is daarin bovendien flink mee gegroeid, want geen enkele genre ontbreekt meer in zijn muziekwinkel en alles is mogelijk. Het maakt hem daarom bij uitstek de ideale feest-DJ voor welke type feest dan ook.

‘’Zelden heb ik zo’n enthousiaste, vriendelijke, spontane en energierijke DJ gezien als DJ Pascal. Het maakt hem niet uit of een boeking 2 uur duurt of 8 uur, elke minuut wordt met passie en vol enthousiasme benut en hij blijft altijd de vriendelijkheid zelve. Het is super fijn om een DJ als Pascal in het team te hebben waar je volledig op kunt vertrouwen en waarvan je zeker weet dat het één groot feest wordt met alleen maar blije gezichten’’, verteld M.c. Costa trots.

‘’Muziek is echt mijn passie en als ik aan het draaien ben dan probeer ik deze passie over te brengen op de dansvloer. Het maakt mij niet uit welke muziekstijl er wordt gevraagd, want er is geen enkele genre die mij tegenvalt. Ook het soort feest maakt mij niets uit. Want daar waar ik eerst voornamelijk op verjaardagsfeesten en bruiloftsfeesten draaide, draai ik nu ook op bedrijfsevenementen, schoolfeesten en jubileumfeesten. Kortom, ik ben in voor echt alles zolang er maar gezelligheid is’’, aldus DJ Pascal.

  • DJ Pascal met zijn eigen show
  • Zeer vriendelijk en enthousiast
  • Al ruim 12 jaar ervaring
  • Muziek voor alle leeftijden
  • Geen enkele genre is te veel
  • Hoog interactiegehalte
  • Gegarandeerd de hele avond feest

Biografie

DJ Pascal is met zijn 34 jaar oud een erg ervaren DJ, zeker gezien zijn muzikale roots al op 9-jarige leeftijd werden gelegd. Omdat ook zijn vader altijd al met muziek bezig was, hoefde Pascal de bal alleen nog maar in te koppen om een rol te kunnen gaan spelen in de muziekwereld. Hiermee begon hij door als DJ te draaien op de radio. Hierbij moeten we natuurlijk niet denken aan SlamFM, maar als 9-jarig jongetje vond hij het alleen al heerlijk om aan de slag te gaan met muziek en enkele luisteraars te hebben.
In zijn 14de levensjaar werd het eerste feest een feit, een verjaardagsfeestje. Na daarna een aantal jaar te hebben stilgestaan omtrent muziek ging hij vanaf zijn 18de mee met DJ-bedrijven om als een zogenoemde roadie aan de slag te gaan, iemand die de DJ Shows opbouwt en afbouwt. Dit werden dusdanig veel DJ Shows dat Pascal erg veel leerde van het vak door gewoon goed te luisteren en goed te kijken. Vanaf dit moment is Pascal ook zelf weer beperkt feestjes gaan draaien. Hier leerde hij, naast nieuwe DJ skills, onder andere dat zijn stotterbeperking (iets waar hij in het dagelijks leven mee kampt) tijdens het draaien geheel verdwenen lijkt te zijn. Zodra hij de microfoon pakt is er niets meer aan de hand en lijkt hij herboren!
Sinds de laatste paar jaar nam deze frequentie aan feesten toe en sinds hij 1,5 jaar geleden M.c. Costa leerde kennen heeft dit een maximum bereikt. Nu, onder het bewind van M.c. Costa, zit zijn agenda elk weekend bomvol en heeft hij al honderden feesten tot een succes gedraaid.

Vraag een offerte aan

‘’Naast het feit dat muziek mijn passie is, brengt het draaien ook nog een erg leuk praktisch voordeel met zich mee. In het dagelijks leven en tijdens het voeren van telefoongesprekken heb ik last van een lichte vorm van stotteren, maar zodra ik bezig ben met draaien en de microfoon erbij pak heb ik nergens last meer van, super fijn!’’, verteld DJ Pascal enthousiast.

Recensies

Neem contact op