Vanwege de toenemende drukte is M.c. Costa een intensieve samenwerking aangegaan met DJ Dylan, de tweede vaste DJ die draait uit naam van M.c. Costa. Op deze wijze kan M.c. Costa nu meerdere boekingen per avond aannemen terwijl de persoonlijke en betrouwbare aanpak, die de mensen van hem gewend zijn, gewaarborgd blijft.
Met veel motivatie, muzikale kundigheid én een overdosis energie is DJ Dylan klaar om op elk feest te gaan knallen.

”Het is erg lastig om een betrouwbare DJ te vinden die voldoet aan de criteria die ik hanteer en de persoonlijke aandacht die ik graag wil bieden aan een bruidspaar/feestgever. Betrouwbaarheid, kwaliteit, uitstraling en persoonlijke service staan hierbij hoog in het vaandel. In DJ Dylan zie ik iemand met wie ik deze punten kan delen en met wie ik meerdere feesten per avond tot een succes kan draaien!”, vertelt M.c. Costa enthousiast.

Ook DJ Dylan heeft een ruimschootse ervaring met allerlei soorten feesten, maar bruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten staan bij deze DJ bovenaan. Bovendien biedt hij een gelijkwaardige hoge kwaliteit met muziek voor werkelijk alle leeftijdsgroepen. Geen enkele genre is hem hierbij te veel gevraagd en het maakt hem daarmee ideaal geschikt voor welke type feest dan ook.
Qua show beschikt DJ Dylan over exact dezelfde show als M.c. Costa, met uiteraard het ingebouwde beeldscherm in de DJ Booth om leuke (trouw)foto’s op af te spelen. Ook kunnen dezelfde extra opties bij hem worden geboekt, zoals snappshot (op het beeldscherm) en de altijd sfeervolle LED Uplights.

”Wat mij meteen opviel aan DJ Dylan was zijn enthousiasme omtrent muziek en zijn motivatie om andere mensen daarmee blij te maken. Hij is het perfecte voorbeeld van iemand die dit is gaan doen vanuit een hobby en daar veel talent voor bleek te hebben. Dit in combinatie met zijn hoge dosis sociale vaardigheden, betrouwbaarheid en ervaring zorgt ervoor dat hij een vaste waarde is binnen het team”, aldus M.c. Costa.

‘’Het maken en draaien van muziek is niet meer uit mijn leven weg te denken. En het entertainen van mensen vind ik ook echt fantastisch. Ik zie het altijd als een leuke uitdaging om zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk te laten dansen!’’, verteld Dylan enthousiast.

  • Een Luxe DJ Show met ingebouwd beeldscherm
  • Zeer vriendelijk en enthousiast
  • Al ruim 10 jaar ervaring
  • Muziek voor alle leeftijden
  • Geen enkel genre is te veel
  • Hoog interactiegehalte
  • Gegarandeerd de hele avond feest

Biografie

DJ Dylan is al op erg jonge leeftijd begonnen met muziek. Zijn liefde voor muziek begon doordat zijn vader een bedrijf had met licht- en geluidinstallaties. Spelenderwijs kreeg Dylan steeds meer door hoe deze spullen werkten en begon daarmee in eigen huis zijn spulletjes neer te zetten, waardoor hij zijn familie en vrienden kon voorzien van gezellige muziek met de nodige lichteffectjes. Vanuit huis werd het tijd om de boel uit te breiden en gezien zijn vader ook DJ was kreeg Dylan al vroeg de kans om op lokale schoolfeesten en verjaardagsfeesten te draaien. Het eindejaarsfeest op de lagere school was daarin één van zijn hoogtepunten, iets wat het vertrouwen aanwakkerde om hiermee verder te gaan en op meerdere feesten te gaan draaien. Op deze manier heeft DJ Dylan steeds meer ervaring kunnen opdoen in de muziekwereld.
Hij kwam er toen al vrij snel achter dat hij van veel verschillende soorten muziek houdt. Van moderne popmuziek tot de disco classics en van elektronische muziek tot  instrumentaal.
DJ Dylan houdt ervan om een avond aan te kleden met een gevarieerd repertoire aan muziek, waarbij hij goed inschat wat het publiek precies wilt en zich daarop aanpast. Ook vind Dylan het leuk als mensen vooraf een zogenoemde playlist maken om hem een idee te geven van de favoriete muzieksmaak, zodat hij dit kan verwerken in zijn eigen set. Zoals Dylan zegt: ‘alles voor een topavond’.
Naast het draaien zelf is Dylan in het algemeen een groot liefhebber van muziek. Zo produceert hij zijn eigen nummers, speelt hij graag op de piano en drumt hij er ook nog eens bij. Aan alles is dan ook onderliggend dat hij ontzettend geniet van zijn muzikale activiteiten en het beste uit elke avond probeert te halen. En sinds zijn aanwezigheid binnen team M.c. Costa kan hij elk weekend doen wat hij het liefste doet: bezig zijn met muziek.

Vraag een offerte aan

‘’Ik vind het altijd erg leuk om te zien als er op de dansvloer verschillende leeftijdsgroepen aanwezig zijn. Een goede combinatie van disco classics en moderne muziek op een avond zodat zowel Opa en Oma als de kleinkinderen en alles wat er tussen ligt los kunnen gaan op de muziek. Denk dan aan nummers als Fireball en I Gotta Feeling, maar ook You’re The One That i Want en Celebration.’’, aldus DJ Dylan.

Recensies

Neem contact op