Met trots presenteer ik jullie hierbij DJ Dylan, onze vijfde en vaste DJ binnen het team van M.c. Costa. Met een ongelooflijk hoge dosis aan energie, enthousiasme, gezelligheid en muzikale vaardigheden is deze DJ klaar om elk weekend namens team M.c. Costa op pad te gaan en elk feest tot een onvergetelijk feest te promoveren.

‘’Na een after-corona muzikale stormloop met erg veel aanvragen bleek dat het huidige team aan DJ’s nog wel een extra handje konden gebruiken. Dit bleek een gouden hand te zijn, want wat heeft DJ Dylan zichzelf snel omhoog kunnen werken als volwaardige DJ binnen team M.c. Costa. Een DJ die onze kernwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke service als geen ander bezit. DJ Dylan is met zijn grote ervaring meer dan welkom’’, als gezegd door M.c. Costa.

DJ Dylan is multi-inzetbaar en heeft daarom alle feestjes intussen wel gehad. Uiteraard de klassieke bruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten, maar ook de schoolfeesten, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, winkelfeesten, kermis-feesten, thema-feesten en pleinfeesten zijn hem inmiddels bekend. Het muziekrepertoire van DJ Dylan is daarin bovendien flink mee gegroeid, want geen enkele genre ontbreekt meer in zijn muziekwinkel en alles is mogelijk. Het maakt hem daarom bij uitstek de ideale feest-DJ voor welke type feest dan ook.

‘’Zelden heb ik zo’n enthousiaste, vriendelijke, spontane en energierijke DJ gezien als DJ Dylan. Het maakt hem niet uit of een boeking 2 uur duurt of 8 uur, elke minuut wordt met passie en vol enthousiasme benut en hij blijft altijd de vriendelijkheid zelve. Het is super fijn om een DJ als Dylan in het team te hebben waar je volledig op kunt vertrouwen en waarvan je zeker weet dat het één groot feest wordt met alleen maar blije gezichten’’, verteld M.c. Costa trots.

‘’Het maken en draaien van muziek is niet meer uit mijn leven weg te denken. En het entertainen van mensen vind ik ook echt fantastisch. Ik zie het altijd als een leuke uitdaging om zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk te laten dansen!’’, verteld Dylan enthousiast.

  • DJ Dylan met zijn eigen show
  • Zeer vriendelijk en enthousiast
  • Al ruim 10 jaar ervaring
  • Muziek voor alle leeftijden
  • Geen enkele genre is te veel
  • Hoog interactiegehalte
  • Gegarandeerd de hele avond feest

Biografie

DJ Dylan is al op erg jonge leeftijd begonnen met muziek. Zijn liefde voor muziek begon doordat zijn vader een bedrijf had met licht- en geluidinstallaties. Spelenderwijs kreeg Dylan steeds meer door hoe deze spullen werkten en begon daarmee in eigen huis zijn spulletjes neer te zetten, waardoor hij zijn familie en vrienden kon voorzien van gezellige muziek met de nodige lichteffectjes. Vanuit huis werd het tijd om de boel uit te breiden en gezien zijn vader ook DJ was kreeg Dylan al vroeg de kans om op lokale schoolfeesten en verjaardagsfeesten te draaien. Het eindejaarsfeest op de lagere school was daarin één van zijn hoogtepunten, iets wat het vertrouwen aanwakkerde om hiermee verder te gaan en op meerdere feesten te gaan draaien. Op deze manier heeft DJ Dylan steeds meer ervaring kunnen opdoen in de muziekwereld.
Hij kwam er toen al vrij snel achter dat hij van veel verschillende soorten muziek houdt. Van moderne popmuziek tot de disco classics en van elektronische muziek tot  instrumentaal.
DJ Dylan houdt ervan om een avond aan te kleden met een gevarieerd repertoire aan muziek, waarbij hij goed inschat wat het publiek precies wilt en zich daarop aanpast. Ook vind Dylan het leuk als mensen vooraf een zogenoemde playlist maken om hem een idee te geven van de favoriete muzieksmaak, zodat hij dit kan verwerken in zijn eigen set. Zoals Dylan zegt: ‘alles voor een topavond’.
Naast het draaien zelf is Dylan in het algemeen een groot liefhebber van muziek. Zo produceert hij zijn eigen nummers, speelt hij graag op de piano en drumt hij er ook nog eens bij. Aan alles is dan ook onderliggend dat hij ontzettend geniet van zijn muzikale activiteiten en het beste uit elke avond probeert te halen. En sinds zijn aanwezigheid onder team M.c. Costa met een steeds drukker wordende muzikale agenda, kan hij elk weekend doen wat hij het liefste doet: bezig zijn met muziek.

Vraag een offerte aan

‘’Ik vind het altijd erg leuk om te zien als er op de dansvloer verschillende leeftijdsgroepen aanwezig zijn. Een goede combinatie van disco classics en moderne muziek op een avond zodat zowel Opa en Oma als de kleinkinderen en alles wat er tussen ligt los kunnen gaan op de muziek. Denk dan aan nummers als Fireball en I Gotta Feeling, maar ook You’re The One That i Want en Celebration.’’, aldus DJ Dylan.

Recensies

Neem contact op