Als vijfde vaste DJ binnen het team van M.c. Costa willen we jullie graag voorstellen aan DJ Rob. Deze DJ heeft al een behoorlijke staat van dienst waar het gaat om de hoeveelheid en verscheidenheid aan verschillende soorten feesten. Dit gecombineerd met een hoge dosis sociale vaardigheden, betrouwbaarheid, vakkundigheid en flexibiliteit maakt dat M.c. Costa nu vijf boekingen per avond kan aannemen met eenzelfde proportie kwaliteit.

‘’De aanvragen en boekingen namen flink toe, dus het werd tijd om het DJ repertoire verder uit te breiden. Ondanks dat het erg lastig is om iemand te vinden die werkt vanuit de kernwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit, uitstraling en persoonlijke service, is dit toch meer dan gelukt. DJ Rob, een keuze waar ik tot op heden erg blij mee ben!’’, als gezegd door M.c. Costa.

DJ Rob is het perfecte voorbeeld van het fenomeen dat leeftijd tegenwoordig geen enkele rol meer speelt bij het vak draaien. Want ondanks zijn jongere leeftijd zijn de disco classics, golden oldies, foute hits en hollandse hits hem allermeest bekend. Dit in combinatie met het feit dat hij ook alle hits vanaf de 00’s tot en met de huidige top 40 volledig onder controle heeft, maakt hem de ideale DJ voor het brede repertoire aan muziek wat wij als DJ’s binnen het team van M.c. Costa zeer belangrijk vinden.

‘’Met een klein, maar betrouwbaar en sociaal sterk team kunnen we de lijntjes kort houden en op deze wijze alle bruidsparen/feestgevers maximaal bedienen daar waar het gaat om persoonlijke service en kwaliteit. Dit zijn vaste waarden binnen het team en DJ Rob past perfect binnen dit plaatje. Meerdere feesten per avond onvergetelijk achterlaten, dat is ons doel!’’, vertelt M.c. Costa vooruitstrevend.

  • Unieke en sfeervolle show
  • Kwalitatief en betrouwbaar
  • Al ruim 10 jaar ervaring
  • Muziek voor alle leeftijden
  • Mogelijkheid tot persoonlijke kennismaking
  • Gegarandeerd de hele avond feest

Biografie

DJ Rob is pas 24 jaar oud maar heeft al meer ervaring in de DJ-wereld dan menig andere DJ. Hij is geboren en getogen in Bodegraven, de plaats waar ook zijn eerste feesten hebben plaatsgevonden. Al vanaf 8-jarige leeftijd ging hij vaak met zijn vader (eveneens DJ) op pad ter ondersteuning van het licht en geluid. Dit verhaal is tevens de drijfveer geweest van Rob, want wat vond hij het tof om te zien hoe iedereen los kon gaan op de muziek van zijn vader. Het was daarom slechts een kwestie van tijd voordat Rob promoveerde van het licht en geluid naar de draaitafel, naast zijn vader. Hij mocht nu vaak meedraaien met kleine feestjes als klassenfeesten en verjaardagen. Deze feestjes ontwikkelden zich in korte tijd tot onder andere bedrijfs- en bruiloftsfeesten. Dit deed hij tot 16-jarige leeftijd altijd samen met zijn vader onder de noemer ‘Zo Vader, Zo Zoon’.
Dit concept heeft flink bijgedragen aan het brede muziekrepertoire van Rob, want de disco classics uit de jaren 70 en 80 zijn hem allermeest bekend, evenals alle Hollandse hits, kroegenhits en foute hits uit de jaren 90.
Vanaf zijn 16 levensjaar is Rob steeds meer als solo DJ gaan opereren en zich op muzikaal niveau verder gaan verbreden tot Allround DJ. Op dit moment kwam hij ook bij M.c. Costa in het oog en groeide dit uit tot een steeds intensievere samenwerking. De betrouwbare en persoonlijke aanpak van Rob sprak M.c. Costa erg aan, dit in combinatie met Rob zijn kwaliteit en gevoel voor bruilofts- en verjaardagsfeesten.
Het voordeel hiervan is dat het feestenrepertoire zich snel uitbreidde op regionaal niveau en hij tegenwoordig zelfs het hele land doorgaat om op alle soorten feesten te kunnen knallen.

Vraag een offerte aan

‘’Het leukste vind ik bruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten. Ik vind het fantastisch om op deze feesten te draaien in verband met de betrokkenheid en het nauwe contact met de klanten. Ook vind ik het fantastisch om 70’s en 80’s feesten te draaien. Ik zie mijzelf als allround DJ, die hier en daar ook wat presenteert. Een echte keuze kan ik eigenlijk niet maken. Ik vind het wel erg leuk als op een feestavond alle soorten muziek voorbij komt. Wat ik erg belangrijk vind is dat er uiteraard wordt ingespeeld op de wensen van de klant. Ook vind ik het enorm belangrijk dat je als DJ niet moet draaien wat je zelf leuk vindt, je moet het publiek aanvoelen en daar op inspelen’’, aldus DJ Rob.

Recensies

Neem contact op