”In 2019 hebben we DJ M.c. Costa ontmoet en er was meteen een persoonlijke klik. Vanwege corona hebben we onze bruiloft 2 jaar moeten uitstellen, want we wilden wel een mooi feest geven. M.c. Costa heeft ons een onvergetelijk feestje gegeven wat het de twee jaar wachten meer dan goed en waard heeft gemaakt! Hij voelde de zaal goed aan en er werd non-stop gedanst! Ik ben voor het eerst sinds tijden weer helemaal los kunnen gaan. Heel erg bedankt wij hebben echt genoten als echtgenoten!”

Natasja en Robert – Bruiloft april ’22 (bruidspaar)

”Ha Marc, fijne paasdag nog. Amy en ik zitten nog heerlijk na te genieten van het bruiloftsfeest afgelopen vrijdag. Wat heb je er een fantastisch mooi feestje van gemaakt! We zijn super blij met hoe het is verlopen en de muziek die langs kwam, en onze gasten vonden hetzelfde. Hopelijk heb jij het ook mooi gehad. 🥳 Bedankt”

Amy en Jasper – Bruiloft ‘april 2022 (bruidspaar)

”Op 25-03-‘22 was onze grote dag dan eindelijk aangebroken. ‘s Avonds heeft DJ M.c. Costa het feest compleet gemaakt. Heeft heel de avond de mensen aan het dansen gekregen en heeft de sfeer er perfect ingehouden. Wij en de gehele groep hebben genoten van je DJ kunsten. Echt top gedaan, een absolute top avond gehad.

Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel gehad. Na het kennismakingsgesprek bij ons thuis werd dit nog eens bevestigd. Wat een enthousiasme straalt hij uit wat je ook terug ziet in de feestavond.

Al met al alleen maar lovende woorden van iedereen die aanwezig was. Marc, nogmaals bedankt !!”

Erwin en Nicky – Bruiloft maart ’22 (bruidspaar)

”Donderdag 21 oktober draaide Marc op onze grote dag! Al vanaf het eerste contact hadden we een fijn gevoel door Marc’s enthousiaste en meedenkende houding. Zo kwam hij o.a. met het idee om voor een kleine meerprijs al te starten met draaien tijdens ons diner, en dit is echt ontzettend sfeervol gebleken! Ook hield hij goed rekening met onze muziekvoorkeuren: zo kwamen onze favoriete muziekstylen dirty house en reggaeton tijdens het feest zeker voorbij, maar er was ook voldoende ruimte voor andere muziekstylen waar onze gasten weer meer van genoten! Het was een topavond!”

Anna en Wesley – Bruiloft oktober ’21 (bruidspaar)

”Marc is een topper, al tijdens het contact krijg je zin in het feest! En wat deed hij het goed, we hebben heerlijk genoten van onze feestavond. Bedankt Marc!” 

Judith en Jos – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Wat een onwijs gaaf bruiloftsfeest hebben wij gehad mede dankzij jou. Iedereen ging helemaal los, leuke muziek en goede overgangen. Heel erg bedankt en als wij nog eens een feest geven wordt jij zeker weten weer de dj! Pascal en Ilona”

Pascal en Ilona – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Als je een super fijne DJ zoekt? Stop dan nu met zoeken, die heb je gevonden! Vorig jaar op 4 september zouden wij gaan trouwen., maar helaas door corona kon dat niet door gaan 😔 Marc dacht en werkte met ons mee en dit jaar op 10 september mochten we in de herkansing , met nog wel wat corona regels. Ondanks deze regels zorgde Marc er met de locatie voor dat we toch ons feestje konden bouwen 🥳 Eerst was er een pubquiz waar we naderhand van onze gasten heel veel lovende woorden over kregen en daarna afsluiten met een dans feest ! Het was top dank je wel Marc voor deze onvergetelijke bruiloft.”

Erwin en Wendy – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een allround dj , via via kwamen we met Marc in contact . Vanaf het eerste contact werden wij erg blij van zijn enthousiasme. We hebben in de voorbereidingen fijn contact gehad en Marc is altijd bereikbaar voor vragen. Marc weet een feestje te bouwen en onze gasten waren gek op hem . Wij hebben echt een top feest gehad!!! Wat was het gezellig . Wij bevelen Marc zeker aan. Dus wil je een vrolijke ,enthousiaste en meedenkende dj, dan zou ik zeker contact opnemen . Geloof me daar ga je geen spijt van krijgen. 100% partyproof 🥳🥳🥳🥳🥳🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂👍👍

Judith – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Marc, vol met passie voor zijn bedrijf. Communicatief heel sterk en doet alles met veel enthousiasme. Doet goed zijn best om er een leuk feestje van te maken en dat is zeker gelukt. Echte aanrader!”

Chris – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

”Top DJ en organisatie die ik zeker zou aanbevelen! Zeer professioneel in het contact, reageert snel en denkt goed mee. Hij kon zelf niet op onze trouwdatum maar zijn collega DJ Jordy heeft het net zo goed gedaan. En ook voor het lastminute omtoveren naar een Silent Disco ivm de maatregelen draaiden ze hun hand niet voor om. Dank MC Costa voor deze toporganisatie en voor een volgend feest boeken we je zeker weer!”

Sanne en Jos – Bruiloft augustus ’21 (bruidspaar)

”Deze baas heeft gezorgd voor een topfeest. Variërende muziek en een goede opbouw. Je draaide van alles en wist het feest aan te houden. Zo veel positieve reacties. Aanrader voor een goed feest. Thanks Marc.”

Bernard – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

”Ik zeg hoooo stop👋 als je een DJ zoekt, niet verder zoeken!!!!!Op een trouwbeurs stond DJ M.c Costa en na ons gesprekje hebben we hem ’s avonds al gebeld want wat deed je dat goed én wat voelde dat goed. Wel drie keer hebben we onze bruiloft moeten verzetten en wat dacht jij elke x mee en wat een begrip had jij steeds voor de situatie. Eindelijk mochten we van de locatie maar helaas zonder DJ en ook daar was weer de altijd vrolijke Marc die ons weer dat goede gevoel gaf. Ondanks dat je niet op ons feestje mocht zijn, raad ik je alleen al aan voor het fijne contact dat we hebben gehad . En natuurlijk bekijken we graag al jouw DJ filmpjes op je facebook-pagina, absoluut de moeite waard mensen !!!Wij willen je bedanken want wat gaf jij ons rust ❤R & N”

Natascha en Remco – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Vanwege de hernieuwde coronamaatregelen heeft onze feestavond helaas geen doorgang mogen vinden. Hoewel het ongetwijfeld een fantastisch feest had geworden, moet ik het nu houden bij het professionele karakter van Marc zijn handelen en zijn aanstekelijke enthousiasme.
Na onze mailing met interesse belde hij ons direct op voor een eerste kennismaking; een gesprek wat ons direct overtuigde om een stap verder te gaan. Hij wilde ons daadwerkelijk overal mee helpen en we kregen er gelijk een goed gevoel bij, een gevoel van vertrouwen. Na een overzichtelijke en interessante offerte hebben we gevraagd of Marc langs kon komen voor een gesprek ter oriëntatie. Binnen 3 dagen stond hij bij ons op de stoep wat een heel professioneel, maar tegelijkertijd een heel informeel gesprek werd. Het was precies wat wij zochten: alles moest kloppen aan de bruiloft (het professionele deel), maar tegelijkertijd wilden we een losse en gezellige sfeer creëren (het informele deel). Het gaf ons de doorslag om hem direct te boeken. Tot in de late uurtjes konden we Marc appen, bellen en/of mailen; vrijwel direct was er een duidelijk en helder antwoord waar wij verder mee konden.”

Jasper – Bruiloft juli ’21 (bruidegom)

”Enorm bedankt voor de gezellige topavond! Iedereen was er super over te spreken. We hebben zoveel complimentjes gehad over het feest en over jou, een avond om nooit te vergeten. De muziek was super en je wist er een echt feest van te maken. Ook heel fijn dat je jezelf aan alle verzoekjes hield, zo kreeg ieder wat wils. Als we het nog eens over zouden doen zou ik je zeker weer boeken 🙂 Het contact vooraf ging super en we hadden ons niks om zorgen over te maken. Enorm bedankt voor het geweldige feest dat jij spectaculair maakte!”

Danique en Johnny – Bruiloft juli ’21 (bruidspaar)

”Vrijdag 2 juli hebben wij eindelijk onze huwelijksdag kunnen vieren en wat hebben wij dat afgesloten met een knalfeest!!!! Al onze wensen werden vervuld en iedereen spreekt van een geweldig feest! Dank dank dank Marc!!! Wij zouden je bij iedereen aanbevelen.”

Lisanne – Bruiloft juli ’21 (bruid)

”17 juni was onze bruiloft en wat heeft hij er ondanks de corona maatregelen een feest van gemaakt. Hij draaide goede muziek en zorgde dat iedereen het naar zijn zin had. Daarnaast is Marc ook echt meedenkend. Wij zouden hem zeker aanraden.”

Wilbert en Hester – Bruiloft juni ’21 (bruidspaar)

”Marc is een super leuke en goede DJ!
Vanaf moment 1 was het allemaal erg duidelijk. De communicatie verliep altijd soepel en snel via bellen, appen of de mail. Ook was hij altijd zo enthousiast!
We hebben veel besproken van hoe of wat en hij kwam ook vaak met ideeën om de boel. ondanks corona, nog gezelliger te maken.
We hebben een super feestje gehad!
Hij maakte er met ons een feestje van en wist precies welke muziek hij steeds moest draaien.
Achteraf veel leuke reacties over je gehad,
Topper!! Tot het volgende feestje Marc!”

Esther – Bruiloft juni ’21 (bruid)

”Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Marc! Marc is te omschrijven als 1 brok energie! Vanaf het moment dat hij de telefoon voor de 1e keer aanneemt tot het moment dat hij afscheid neemt aan het einde van de bruiloft: hij staat aan.
Wij hebben een geweldig avondfeest gehad en dat had zonder hem niet gelukt!
Hij brengt zijn eigen materiaal mee, lampen die meebewegen/knipperen op de muziek en een beeldscherm voor het afspelen van foto’s / video’s. Nét dat beetje extra dat het persoonlijk maakt en het puntje op de i zet.
Bedankt Marc!”

Sabine en Marcel – Bruiloft september ’20 (bruidspaar)

”Het is een geweldige, leuke en spontane DJ! Marc heeft onze grote dag onvergetelijk gemaakt! Hij voelde ontzettend goed aan wat wij wilden, maar ook de gasten. Het was een FANTASTISCH FEEST! 🤩 Wanneer je een DJ zoekt, ga het gesprek aan met Marc, echt doen!”

Nicole en Joost – Bruiloft september ’20 (bruidspaar)

Gezien de corona-maatregelen waren we op voorhand heel erg bang dat ons feest een ‘zit-feest’ zou gaan worden zonder sfeer en gezelligheid. Maar niets was minder waar, het was in één woord fan-tas-tisch! Natuurlijk begon alles ‘rustig’ maar Marc pakte al snel de microfoon erbij om de boel wat op te fleuren en gezelliger te maken. De eerste mensen begonnen langzaam op te staan en te dansen terwijl Marc de boel entertainde met zowel muziek als microfoon. Dit had een erg leuke en aanstekelijke werking waardoor binnen de kortste tijd bijna iedereen bij zijn/haar stoel begon te dansen. Het werd een superfeest die ik mij in deze corona-tijd nooit en te nimmer had kunnen voorstellen. Tot de laatste minuut is er gedanst!
Het ingebouwde beeldscherm bracht tijdens het rustigere begin ook voldoende vermaak voor de zittende mensen, een erg groot pluspuntje aan zijn show die je niet vaak elders ziet.
Kort gezegd hebben we ervan genoten en mocht corona de pret niet drukken. Dankjewel M.c. Costa, je bent een echte aanrader voor de rest 🙂

Soraya – Bruiloft juli ’20 (bruid)

”Super dankjewel!! Je was top!!! Echt heel veel complimenten! Ik zal je zeker aanraden voor de bruiloft van beide mijn broers volgend jaar 😊. Top gedaan Marc!”

Larissa en Joey – Bruiloft juli ’20 (bruidspaar)