”Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Marc! Marc is te omschrijven als 1 brok energie! Vanaf het moment dat hij de telefoon voor de 1e keer aanneemt tot het moment dat hij afscheid neemt aan het einde van de bruiloft: hij staat aan.
Wij hebben een geweldig avondfeest gehad en dat had zonder hem niet gelukt!
Hij brengt zijn eigen materiaal mee, lampen die meebewegen/knipperen op de muziek en een beeldscherm voor het afspelen van foto’s / video’s. Nét dat beetje extra dat het persoonlijk maakt en het puntje op de i zet.
Bedankt Marc!”

Sabine en Marcel – Bruiloft september’ 20 (bruidspaar)

”Het is een geweldige, leuke en spontane DJ! Marc heeft onze grote dag onvergetelijk gemaakt! Hij voelde ontzettend goed aan wat wij wilden, maar ook de gasten. Het was een FANTASTISCH FEEST! 🤩 Wanneer je een DJ zoekt, ga het gesprek aan met Marc, echt doen!”

Nicole en Joost – Bruiloft september’ 20 (bruidspaar)

Gezien de corona-maatregelen waren we op voorhand heel erg bang dat ons feest een ‘zit-feest’ zou gaan worden zonder sfeer en gezelligheid. Maar niets was minder waar, het was in één woord fan-tas-tisch! Natuurlijk begon alles ‘rustig’ maar Marc pakte al snel de microfoon erbij om de boel wat op te fleuren en gezelliger te maken. De eerste mensen begonnen langzaam op te staan en te dansen terwijl Marc de boel entertainde met zowel muziek als microfoon. Dit had een erg leuke en aanstekelijke werking waardoor binnen de kortste tijd bijna iedereen bij zijn/haar stoel begon te dansen. Het werd een superfeest die ik mij in deze corona-tijd nooit en te nimmer had kunnen voorstellen. Tot de laatste minuut is er gedanst!
Het ingebouwde beeldscherm bracht tijdens het rustigere begin ook voldoende vermaak voor de zittende mensen, een erg groot pluspuntje aan zijn show die je niet vaak elders ziet.
Kort gezegd hebben we ervan genoten en mocht corona de pret niet drukken. Dankjewel M.c. Costa, je bent een echte aanrader voor de rest 🙂

Soraya – Bruiloft juli ’20 (bruid)

”Super dankjewel!! Je was top!!! Echt heel veel complimenten! Ik zal je zeker aanraden voor de bruiloft van beide mijn broers volgend jaar 😊. Top gedaan Marc!”

Larissa en Joey – Bruiloft juli ’20 (bruidspaar)

”Super dj! Ontmoet op een bedrijfsfeestje en later op een verjaardagsfeest. Waren beide geslaagde avonden dankzij hem en zijn leuke gezellige muziek. Hij heeft alle soorten muziek afgestemd op de gasten. De dansvloer blijft niet leeg! Echt een aanrader!”

Arianne – Verjaardag 50 jaar maart ’20 (feestgever)

” Marc is een super goede DJ! Een aanrader voor ieder feest. Hij draait goed, anticipeert goed, maakt de sfeer en zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer komt. Het was een onvergetelijk feest. In één woord geweldig!”

Therese – Verjaardag 50 jaar maart ’20 (feestgever)

”Twee weken geleden speelde Marc op onze bruiloft. Van te voren was het contact goed. Marc reageert erg snel en wilt graag meedenken zodat het feest een succes wordt. Van te voren hadden we aangegeven welke muziek we graag wilden horen. Op het feest zelf heeft hij een mooie mix van jaren 90, Golden Oldies en verzoeknummers gedraaid. Wij hebben geen enkel moment het gevoel gehad dat de plank werd misgeslagen. Marc houdt het tempo er goed in en schakelt op een leuk tempo tussen verschillende hitjes. Ook de openingsdans werd goed door hem begeleid.”

Marcella en Wouter – Bruiloft februari ’20 (bruidspaar)

” In februari zijn wij getrouwd: super goede dj. Hij wist goed wat voor muziek wij wilden (na een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons thuis). Hij combineerde dit goed met wat onze gasten wilden. Als iets niet aansloeg ging hij door met een andere soort muziek. Ook kon er muziek aangevraagd worden en als dit niet paste, dan draaide hij deze muziek niet of eventueel op een later moment.
Marc is erg fijn in de manier van communiceren (de familie dacht dat dit een vriend van ons was, zo makkelijk was het contact en de omgang).
Kortom: als je een goede dj zoekt voor een feestje, moet je hem zeker boeken! ”

Dieke en Erik – Bruiloft februari ’20 (bruidspaar)

“Hoi Marc. Nogmaals hartelijk dank! Wij zijn verschrikkelijk verwent, krijgen alleen maar super leuke en lieve reacties op alles, dus ook zeker op jouw bijdrage!! ONVERGETELIJK!”

Francis en Kees – Huwelijksfeest 30 jaar januari ’20 (feestgevers)

”Drie weken geleden heeft Stichting Bayanihan een benefiet disco gehad, het was de tweede keer al dat wij DJ M.c Costa hebben geboekt voor onze evenementen en allebei was een succes! Dankzij DJ M.c Costa was de sfeer heel gezellig en het draaien van het muziek was waanzinnig goed . Wij kregen alleen maar lovende reacties van de mensen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, al en al is hij top! 😃”

Rose – Bedrijfsfeest benefietdisco november ’19 (bruidspaar)

”Alleen maar lof voor Marc. Fantastisch trouwfeest van gemaakt, meer dan we hadden kunnen hopen. Aanstekelijke muziek, pakt in een juiste hoeveelheid de microfoon, weet geen moment te vervelen. Wij hebben nog nooit zo veel gedanst : ) Daarnaast is de communicatie ook een sterke kant van Marc, altijd zeer volledig geweest. Dikke aanrader dus!!! Nogmaals dank Marc!! ”

Arthur – Bruiloft oktober ’19 (bruidegom)

“Kerel bedankt voor een top avond. Je hebt ondanks een kleine opkomst gezorgd voor een onvergetelijke avond waarbij iedereen heeft genoten en niemand heeft gemerkt dat er zo weinig mensen waren. Top gedaan, je bent echt een prof!”

Danny – Bruiloft september ’19 (bruidegom)

“DJ M.c. Costa is een geweldige dj met interactie met het publiek. Heeft duidelijk ervaring met feestjes en bruiloften. De DJ-booth is ook mooi en professioneel. We hebben een leuk gesprek gehad met Marc ter voorbereiding op het bruiloftsfeest. Wij kijken terug op een zeer geslaagd bruiloftsfeest waarbij echt iedereen aan het dansen was.”

Wilbert en Janita – Bruiloft september ’19 (bruidspaar)

“Marc heeft van ons trouwfeest echt een perfecte knalfuif gemaakt! De communicatie verliep super en het geheel zag er echt te gek uit! Op het beeldscherm van zijn DJ booth kwamen de hele avond foto’s van ons voorbij wat het allemaal net dat beetje extra geeft. Hij weet iedereen echt mee te krijgen in de muziek. Na onze openingsdans is de vloer geen minuut meer leeg geweest en we hebben super veel complimenten gekregen over hoe goed ons feest was! Echt een grote aanrader! Mochten we ooit weer een DJ nodig hebben dan gaan we zonder twijfel weer voor M.C. Costa!”

Melissa – Bruiloft augustus ’19 (bruid)

“Fantastische bruiloft DJ! We hebben gebruik gemaakt van het ingebouwde beeldscherm om hierop onze trouwfoto’s voorbij te laten komen, dit konden de gasten erg waarderen. Verder werd alle muziek gedraaid die wij hadden gevraagd/besproken en speelde Marc erg creatief in op het gemêleerde gezelschap. Het verzoek om nog een kwartiertje langer door te gaan was gelukkig ook geen enkel probleem. Hartelijk dank voor de onvergetelijke avond Marc, in het vervolg vragen we je absoluut weer!!”

René – Bruiloft augustus ’19 (bruidegom)

”Marc wat heb je er een gezellig feest van gemaakt! Wij hebben enorm van het feest genoten en waren blij om te zien dat de dansvloer zo vol stond. Prettige communicatie en fijn met ons meegedacht! Dankjewel! ”

Laura – Bruiloft juni ’19 (bruid)

“Super dansfeestje gehad voor onze verjaardag. We hadden bijzondere wensen en hoge verwachtingen, en die zijn meer dan waargemaakt! Onvergetelijke avond!”

Dorine – Verjaardag 50 jaar mei ’19 (feestgever)

“We willen jou ontzettend bedanken voor het maken van een top feest! We hebben veel positieve berichten ontvangen over jou die het feestje draaiende hield, echt super! Uiteindelijk stond er 1 grote familie op de dansvloer! Wij zouden het erg leuk vinden om jou nog eens tegen te komen op een feestje en zullen je aan iedereen aanbevelen”

Suzan en Arnoud – Bruiloft mei ’19 (bruidspaar)

“Marc heeft de bruiloft van mijn vrienden tot een topavond weten te brengen! En ik weet zeker dat hij ook andere feesten tot een prachtig feest weet te brengen. Goede communicatie en luistert goed naar wat je wel en niet wilt op je feest. Fijne afspraken en alles was op en top geregeld! Marc we houden je zeker in gedachten voor feestjes in de toekomst! Nogmaals super bedankt!”

Natascha – Bruiloft maart ’19 (ceremoniemeester)