”Marc Koster, beter bekend als DJ M.c. Costa, heeft afgelopen vrijdagavond fantastisch gedraaid op ons bedrijfsfeest. Zijn optreden bracht een ongelofelijke hoeveelheid energie met zich mee, en dat was voor iedereen duidelijk voelbaar. Wat echt opviel, was de diversiteit aan muziek die hij draaide. Hij wist precies welke nummers bij welke leeftijdsgroep pasten en creëerde zo een feestelijke sfeer die zowel jong als oud aansprak.

Maar wat dit feestje echt bijzonder maakte, was de interactie die Marc met onze gasten had. Hij zorgde ervoor dat iedereen zich betrokken voelde bij de muziek en de sfeer. Het leek alsof hij de wensen van de gasten kon lezen en daar direct op kon inspelen. Dit resulteerde in een onvergetelijke avond vol plezier en dans.

Kortom, het was echt een feest om nooit te vergeten, mede dankzij Marc. We zijn ontzettend blij dat hij aanwezig was op ons bedrijfsfeest en kunnen niet wachten om hem in de toekomst weer te verwelkomen voor meer geweldige muziek en onvergetelijke momenten.”

Marcia en Rino – Bedrijfsfeest september ’23 (bedrijfsleiders)

”Wauw Marc dit feestje was aan zeg! Je hebt al onze wensen (en dit waren er nogal wat) fantastisch vervuld en je eigen draai eraan gegeven om de interactie te behouden. Je hebt daarmee onze verwachtingen meer dan overtroffen en wat kijken we terug op een ongelooflijk knalfeest. Het dak ging ervan af en wat een energie straal jij uit als gangmaker! We hadden onszelf geen betere DJ mogen wensen en zijn blij dat we via via bij jou terecht zijn gekomen. Nogmaals dank en wie weet tot snel.”

Vera en Ricardo – Bruiloft september ’23 (bruidspaar)

”Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Marc super bedankt hiervoor, je hebt geweldig ingespeeld op de sfeer van de avond. Van jong tot oud, 80s /90s Nederlandstalig, pop en de top hitjes, iedereen kreeg je de dansvloer op. Een leuke interactie met de mensen, en het draaien van verzoeknummers zorgde bij de gasten dan ook voor vele complimenten voor jou. Niet te vergeten de saxofonist die je geregeld hebt maakte het helemaal af.

Buiten de geweldige sfeer die je gecreëerd hebt, ben je ook erg belangrijk geweest naar de aanloop erna toe, een zeer duidelijke communicatie met een erg vriendelijk en sociaal karakter, zorgde ervoor dat we voor ons feest al een heel erg goed gevoel bij jou hadden. We willen je enorm bedanken voor de mooie avond en hopen je nog eens een keer tegen te komen op een ander feest!”

Mike en Cynthia – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”Marc, wat een feest om jou als DJ te hebben gehad op onze bruiloft. We kennen jou van een eerdere bruiloft en toen wij besloten om te gaan trouwen wisten wij eigenlijk meteen dat we jou op onze bruiloft wilden voor ons feest. De communicatie en afspraak vooraf was heel fijn. Op die manier konden we alles met jou bespreken en onze wensen doorgeven. Je voelt de sfeer goed aan en weet precies waar op dat moment behoefte aan is. Ook hebben we heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Je hebt er voor ons echt een onvergetelijk feest van gemaakt. Alle genres waren aanwezig! Nogmaals, dankjewel voor alles Marc en wij hopen je nog veel te zien op andere feestjes! Anne en Martijn”

Anne en Martijn – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

“Wij hadden geen betere DJ voor onze bruiloft kunnen wensen. Vanaf het eerste moment hadden we al vertrouwen dat M.C. Costa er een topfeest van zou maken dat en dat is helemaal uitgekomen! De hele avond was de dansvloer gevuld met dansende mensen (de bruid heeft zelfs de dansvloer niet verlaten), waarbij M.C. Costa de sfeer perfect aanvoelde en rekening hield met onze voorkeuren. Zelf ons verzoek (wat uitgebreid was besproken tijdens een heel goed voorbereidend gesprek) om ook Iraanse muziek te draaien, heeft M.C. Costa tot een succes gemaakt. De aangeleverde lijst met Iraanse nummers was perfect gemixt waardoor het heel goed tot zijn recht kwam tussen al de andere muzieksoorten (Nederlandstalig, oude klassiekers, feestmuziek, billenmuziek etc.)

Al met al zijn we heel erg blij dat we voor M.C. Costa hebben gekozen en bij een volgend feest zullen wij weer voor M.C. Costa kiezen!”

Bjorn en Cynthia – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”Vele feestjes meegemaakt van DJ’S maar deze Marc weet echt van een feest een top feest te maken waarbij echt iedereen uit zijn dak gaat. Er zijn dj’s die mixen en net als je lekker in een dansje en vibe zit dit weten te verpesten. Hierbij is geen sprake van bij Marc. Hij draait precies zoals de vibe is!!! Niet te kort een nummer, precies getimed!!!. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen en geheel onze bruiloftsfeest tot een onvergetelijk feest gemaakt. Dus waar is dat feestje????”

Sylvia – Bruiloft juli ’23 (bruid)

”Ontzettend genoten op de beats van M.c. Costa. In een leuk en gezellig gesprek vooraf heeft Marc ons al alle vertrouwen kunnen bieden om met een erg goed gevoel het feest in te gaan. En alle woorden en beloftes vielen op zijn plek. De hele avond lang een vloer vol met dansende mensen. Er was ruimte voor verzoekjes en een gezellig kletspraatje tussendoor, alles wat we graag wilden 🙂 Nogmaals ontzettend blij met hoe alles verlopen is en onze keuze voor jou als DJ.”

Laura en Robin – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Een dikke 10 voor deze DJ. Alles compleet naar wens en zelfs nog beter dan dat. Mensen waarvan we niet dachten dat ze konden bewegen hebben we de hele avond op de vloer los zien gaan. Marc draait top muziek en pakt de microfoon erbij om het feestje lekker op gang te brengen en dit werkt echt heel erg aanstekelijk. Superblij met onze keuze om jou te vragen voor onze grote dag.
We sturen je nog een paar leuke foto’s op die er zijn gemaakt Marc, nu eerst even uitrusten en bijkomen op onze huwelijksreis. Tot snel! :)”

Will en Kelsey – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Wauw wat een topfeestje hebben wij mogen beleven onder begeleiding van DJ M.c. Costa. In een goed voorgesprek alle muziek besproken en op de avond zelf perfect uitgevoerd met natuurlijk een eigen spin eraan. We wilden graag een mix van Hollands, Apres Ski met disco hits en bekende top40 plaatjes. Met leuke medleys en een goede mix heeft Marc er een creatieve draai aan gegeven die bij iedereen erg goed aansloeg. Allemaal lovende reacties Marc, thanks!”

Karlin en Pieter – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Toen ik DJ M.c. Costa op een bedrijfsfeestje zag draaien en hij zelfs de meest houterige collega’s op de dansvloer kreeg, wist ik: als we die vragen voor onze bruiloft, dan wordt het een fantastisch feest. En hij heeft onze verwachtingen overtroffen, want wat wás het een geweldige avond! Marc luistert met oprechte interesse naar persoonlijke wensen en voorkeuren en hij voelt de sfeer op de dansvloer goed aan. Ook van onze gasten kregen wij enthousiaste reacties (en zelfs onze oma’s hebben een dansje gewaagd). Tot op ons tienjarig jubileum Marc? ;-)”

Lilian en Robert – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Goedemorgen Marc,

Wij hebben beiden genoten van onze bruiloft en daarbij ook van het feest. Er zaten leuke verschillende blokken van muziek tussen, voor iedereen wat. We willen jou daarom ook bedanken voor de avond die jij ons bezorgd hebt. Ook de dj booth met foto’s erop was erg leuk. Ondanks dat het gezelschap niet al te groot was heb je het tempo en de sfeer er mooi ingehouden. We hebben ook uit meerdere hoeken tekst gehoord als: “Een leuke/goede DJ.”

Wim en Destiny – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Super DJ. Marc heeft op ons bruiloft gedraaid en het was een geweldig feest!

Marc is eerst bij ons thuis geweest om de wensen te bespreken. Op het feest kijkt hij ook goed naar de gasten en weet precies hoe hij er een feest van moet maken.

Mooie installatie waarop de dag foto’s werden afgespeeld.

Kortom: wij bevelen Marc zeker aan!”

Joy en Mitchel – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Wauw Marc wat heb jij er een ontzettend topfeestje van weten te maken gisteren! Zoveel leuke foto’s en filmpjes gezien dat ik direct weer zin krijg om te gaan dansen. We hebben er echt zoo van genoten en willen je bij deze nogmaals heel erg bedanken voor jouw aanwezigheid. Je hebt er een te gék feest van gemaakt!”

Robin en Yasmine – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Goedemorgen Marc,

Jij bedankt voor het top feest! Het was echt fantastisch mede dankzij jou! En iedereen op het feest benoemde ook dat de muziek echt fantastisch was met elk kwartier een ander genre.. dus super bedankt! Heel erg afwisselend allemaal 🙂 En als ik foto’s etc binnen heb van jou dan stuur ik ze door!”

Kim – Bruiloft mei ’23 (bruid)

”Marc, je hebt een geweldig feestje voor ons gemaakt. Wij hebben genoten en de tijd is echt voorbij gevlogen🥰. Heel erg bedankt voor het draaien, je hebt onze dag extra speciaal gemaakt en alle vrienden vonden je geweldig 😎”

Anouk en Alessandro – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Op vrijdag 5 mei heeft Marc op ons trouwfeest gedraaid! Het was geweldig, 1 groot feest!! Dankjewel Marc dat jij bij hebt gedragen aan een onvergetelijke dag!”

Bernice en Sam – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Hoi Marc, wat heb je onze dochter een fantastisch verjaardagsfeest gegeven. Toen we je website bekeken hadden we er op voorhand al alle vertrouwen in dat jij de juiste persoon zou zijn voor dit feestje en dat bleek ook het geval. We hebben allemaal goede berichten gehoord en er is de hele avond gedanst door jong & oud. Bedankt ook voor het meedenken m.b.t het licht & geluid, erg fijn!”

Jeannette – Verjaardag 18 jaar april ’23 (ouders feestgever)

”MC Costa was onze DJ op onze bruiloft! We hebben een geweldige avond gehad mede door de goede muziek die er gedraaid werd. In het voorgesprek heeft Marc goed geluisterd naar onze voorkeuren en die zijn op de avond goed teruggekomen.
Super bedankt MC Costa voor goed service!!!!!”

Yvonne en Robin – Bruiloft maart ’23 (bruidspaar)

”Hoi Marc, via deze weg wilden we je nogmaals bedanken voor het ontzettend gave feest wat we mede door jou toedoen hebben mogen beleven. We hebben een leuk gesprek gehad en goed geluisterd naar al je adviezen qua opbouw en muziek etcetera. Dit gecombineerd met onze eigen wensen resulteerde in een feest wat wij niet zagen aankomen: een compleet gevulde dansvloer met al onze vrienden en familie om ons heen. We hebben er heel erg van genoten en hopen je nog eens terug te zien.

PS: ik stuur je nog wat leuke foto’s door die gemaakt zijn tijdens het feest 🙂 ”

Alette en Sjaak – Jubileumfeest 25 jaar getrouwd februari ’23 (feestgevers)

”Afgelopen 20 januari hebben wij ons trouwfeest gegeven in het Centraal Ketelhuis te Amersfoort voor 120 personen, waar Marc de spetterende avond heeft gemaakt achter de booth.

Door precies te weten welke muziek er aan zou slaan op dat moment wist hij de dansvloer continu vol te houden. Wij kregen letterlijk de feedback dat de mensen blaren hadden einde van de avond…

Nogmaals dank Marc, wij hebben een top feest gehad!”

Joost en Sabine – Bruiloft januari ’23 (bruidspaar)

”Marc is een zeer toffe peer, en hij kan er echt een feestje van maken. We hadden zelf een opzet, die heeft hij (uiteraard in overleg) wat omgegooid om zo tot de beste sfeer te komen. Dat bleek een gouden zet, want er is van openingsdans tot sluitnummer non-stop gefeest en gedanst. Marc, bedankt voor de fantastische avond!”

Nick en Myrthe – Bruiloft januari ’23 (bruidspaar)

”Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad op onze bruiloft!
Er was een goede afwisseling qua liedjes en genres, waardoor wij en al onze gasten de hele avond op de dansvloer hebben gestaan.
Ook de voorbereidingen verliepen zeer prettig. Er werd op alle mogelijke manieren meegedacht. We hebben mooie herinneringen gemaakt, dank je wel voor jouw fijne muzikale inbreng Marc!”

Femke – Bruiloft december ’22 (bruid)

”Hoi Marc, nog even een berichtje van ons terwijl we wachten op de trein naar Schiphol. We hebben enorm genoten van het feest op onze bruiloft en willen je daar nog een keer voor bedanken. Alle speciale momenten die we wilden doen zijn allemaal perfect terug gekomen. Ook was de sfeer superleuk door al je enthousiasme. We zijn dankbaar dat je met ons meedacht door bijvoorbeeld iets later te beginnen met de openingsdans. En wat was het licht & geluid goed geregeld, echt top. Nogmaals bedankt!
Lieve groet, Joshua en Zilla”

Joshua en Zilla – Bruiloft december ’22 (bruidspaar)

”Wij hebben Zondag een geweldige middag/avond gehad in Pary Centrum Roos te Boskoop waar Marc ons voortreffelijk vermaakt heeft!! Marc is professioneel en heeft een hele mooie DJ set staan met Licht en geluid. Wij hebben een onvergetelijke Middag gehad. Bij deze beveel ik Marc voor iedereen aan die een TOP feest wil organiseren! 👍👍

Jacqueline – Verjaardag 50 jaar december ’22 (feestgever)

”26 nov. jl. kwam Marc (DJ M.c. Costa) op onze bruiloft draaien. Marc heeft zoveel ervaring en stelde ons gelijk gerust dat hij er een topfeest van ging maken. En dat was het ook!! Met een goede mix van hits uit de jaren 80, 90 en 2000. En viel een bepaald genre in de smaak, dan wist Marc daar goed op in te spelen. Daarnaast is Marc een geweldige, enthousiaste gozer, die goed met je meedenkt. Ook hadden wij via Marc een saxofonist ingehuurd, dat maakte het helemaal af. Kan niets anders zeggen dan dat DJ M.c. Costa geweldig is en zou hem zo weer inhuren!!!”

Kimberley en Kai – Bruiloft november ’22 (bruidspaar)

”Op 22 oktober heeft Marc op ons trouwfeest gedraaid. Het was een fantastische avond mede dankzij hem! De communicatie zowel voor als tijdens het feest was super goed. Marc hield met alles rekening en had onze wensen goed in zijn muziek verwerkt. Wij kunnen hem alleen maar aanbevelen 😊”

Romeo en Sabine – Bruiloft oktober ’22 (bruidspaar)

”16 september hebben wij een prachtig trouwfeest gehad dankzij DJ M.c Costa! Marc dacht met ons mee over de openingsdans en hoe de overgangen het beste konden verlopen. Alle gasten (en wij natuurlijk ook) waren heel enthousiast over hem. Van iedereen kregen we te horen dat het zo’n goede dj is met top muziek! De samenwerking met Sander de saxofonist, maakt het feest helemaal compleet. Wat een interactie met het publiek en wat een gezelligheid! Wij raden Marc en Sander dan ook zeker aan. Heel erg bedankt mannen!”

Micha en Caroline – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Wij hadden een top feest en hebben daarna veel complimenten gehad over onze DJ! 

Ook in het voortraject is Marc zeer professioneel. 

Goede adviezen en hij denkt graag mee. 

Raymond en Paula

Marc, wij zullen jou zeker overal aanraden en we zijn blij dat jij als DJ bij ons was.”

Raymond en Paula – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Hé Marc! We willen je heel erg bedanken voor een top avond! Het was één groot feest! We hebben genoten. Dank je wel voor dit alles! Je bent een topper! Liefs, Dylan en Cynthia”

Cynthia en Dylan – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Hee Marc, nogmaals bedankt voor alle tijd en moeite wat je in ons hebt gestoken. We hebben heel fijn contact gehad en het voelde al snel vertrouwd! Wij hadden er ook de volste vertrouwen in dat het mede dankzij jou een knal feest ging worden en ik kan je zeggen dat is gelukt!! We hebben alleen maar positieve berichten gehad over de dag maar ook over jou. Hartelijk dank daarvoor. Liefs Gerald en Savanne”

Savanne en Gerald – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”100% aan te bevelen van begin tot einde hele goede communicatie.. afspraken goed nagekomen. Dj was werkelijk fantastish wat hebben alle gasten genoten en vooral de meiden . Dj wist precies wat die moest doen en wanneer . Echt fantastisch ook heel vriendelijk naar de gasten toe . Ik zou het zeker aanbevelen als je een top feestje wilt hebben ben je hier zeker aan het goede adres .”

Ana – Verjaardagsfeest augustus ’22 (feestgever)

”Wat een fantastisch feest was het! Iedereen vond je een goede DJ. Je deed het zo leuk en de muziek was helemaal top! Onwijs bedankt voor alles! Ook zo super dat we een momentje pakten om gezamenlijk het trouwfilmpje te bekijken op jouw beeldscherm. Het was echt een fantastische dag, bijna perfect gewoon! Nogmaals onwijs bedankt! We zijn blij dat we jou als DJ hebben uitgekozen.”

Irma en Edwin – Bruiloft augustus ’22 (bruidspaar)

”Hoi Marc, gisteravond zijn we door alle haast en drukte vergeten je persoonlijk te bedanken dus hierbij alsnog ontzettend bedankt. We hebben het maximaal naar ons zin gehad en we hebben de gehele avond heerlijk op de dansvloer staan dansen met alle mensen erbij. De muziek was absoluut top en alle muziek die we wilden is voorbij gekomen. We hebben ook erg veel complimenten gekregen van de gasten over de kwaliteiten van de DJ. Echt super!”

Gert-jan en Ilse – Bruiloft augustus ’22 (bruidspaar)

”M.c Costa was onze dj op onze bruiloft op 07.07.2022. Wat was het leuk! Er is geen één moment geweest dat er niemand op de dansvloer stond. Marc heeft afwisselende muziek gedraaid waardoor er voor elk wat wils was om op te dansen. Vanuit onze gasten hebben we dan ook veel complimenten gekregen. Bedankt M.c. Costa voor dit fantastische feest! 🥳”

Lennart en Lies – Bruiloft juli ’22 (bruidspaar)

”Na 2 jaar was het eindelijk zover, onze trouwdag. DJ M.c. Costa, met wie we 2 jaar contact hebben gehouden, kwam draaien. En wat voor gezellige en gave avond hebben we gehad, de app waar onze gasten de foto’s konden uploaden en afgespeeld werden op het scherm bij de dj was super.
Marc wat heb jij er een super gaaf feest van gemaakt, je bent echt een topper!
Thnx thnx thnx”

Richard – Bruiloft juli ’22 (bruidegom)

“Met Marc heb je een top DJ voor je trouwfeest! Al bij de kennismaking met Marc merk je zijn enthousiasme en de energie waarmee je een goed feestje neer kan zetten, en dat heeft Marc dan ook zeker gedaan! Hij speelde heel goed in op het publiek, zorgde ervoor dat iedereen meedeed, had een goede mix aan muziek, en zorgde dat het energieniveau en tempo hoog was! Hij hield daarbij goed rekening met de wensen die we van te voren hadden aangegeven over het mijden van bepaalde muziekstijlen. Daarnaast willen we niet onbenoemd laten dat je met Marc heel goed kan overleggen en afstemmen, bijvoorbeeld over foto’s op de DJ booth, de openingsdans, suggesties voor nummers van onze gasten en zelfs een “metal-momentje” voor deze bruidegom. Ook van onze gasten hebben we heel veel positieve reacties gekregen. Wil je een knallend bruiloftsfeest, dan moet je bij M.C. Costa zijn!”

Pim en Marinde – Bruiloft juli ’22 (bruidspaar)

”Goedemorgen Marc! Het feest was echt super! Het dak ging eraf en heb mensen ook veel horen zeggen dat de dj het aanvoelde en inspeelde op dingen die er gebeurde! Hartstikke leuk! Ik heb nog drie bruiloften dit jaar en weet niet of ze al een dj hebben, maar wie weet zien we elkaar nog is😉 bedankt! Groeten Rico en Kelly👊🏼”

Rico en Kelly – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”Afgelopen zaterdag 18 juni zijn mijn vriendin/vrouw en ik getrouwd. Het was sowieso een prachtige ceremonie en het feest erna was minstens net zo goed omdat M.c Costa stond te draaien! Hij wist heel goed in te spelen op het publiek waardoor er eigenlijk niemand aan de tafels bleef zitten. Van meerdere mensen te horen gekregen dat het echt een topfeest was en Marc was daar een belangrijke reden voor. Ik kan zijn services zeker aanraden voor op je bruiloft of wat voor feest dan ook.”

Jolien en Jasper – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”Afgelopen week heeft Marc gedraaid op onze bruiloft en er een groot feest van gemaakt! Het contact was direct erg fijn en er werd overal snel en professioneel op gereageerd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de dansvloer is goed vol gebleven. Bedankt Marc!”

Amber – Bruiloft juni ’22 (bruid)

”Vanaf dag één was Marc zijn energie erg aanstekelijk, ondanks dat het nog wel even zou duren hadden we er al helemaal zin in. De schermen op de DJ booth kunnen gebruikt worden voor een preview met trouwfoto’s, helemaal super voor de avondgasten. Marc denkt goed mee om je wensen op papier te krijgen en maakt er op de dag zelf een geweldig feest van! Ook is hij wel in voor een grapje en doet zijn uiterste best je nieuwe echtgenoot de dans vloer op te krijgen, al moet die hem zelf halen haha. Wil je een feest waar het dak van af blaast? Boek dan zeker DJ M.C. Costa en je feest tot je niet meer kan, of wanneer de lichten weer aan gaan natuurlijk 😉”

Nicky – Bruiloft juni ’22 (bruid)

”Hey Marc,

wij hebben gisteravond een top avond gehad. Je hebt er echt een top feest van gebouwd! Wij hebben hele goede reacties ontvangen over de muziek en het feest! Wij danken jou hier hartelijk voor en wij hadden ons geen betere DJ kunnen wensen.

Liefs Ramon & Anouk!!”

Ramon en Anouk – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”5 ⭐️ voor Marc! Vanwege Corona hebben we ons trouwfeest een jaar later mogen vieren, en dankzij Marc heeft dat helemaal niets afgedaan aan de sfeer en het juiste gevoel! Hij heeft er een knalfeest van gemaakt, hij voelt de zaal goed aan en is in zijn communicatie snel, duidelijk en eerlijk. Nogmaals heel erg bedankt maat!”

Anita – Bruiloft mei ’22 (bruid)

”7 mei 2022 hebben wij eindelijk na twee keer uitstellen ons trouwfeest kunnen vieren en wat een feest was het! Marc heeft er een knal feest van gemaakt en we hebben geen seconde stil gestaan! Echt een top DJ! Na afloop ook veel positieve reacties van onze gasten gehad.”

Taco – Bruiloft mei ’22 (bruidegom)

”Super feestavond gehad op onze bruiloft met Marc van DJ M.c. Costa. Heldere communicatie, werkt met goede spullen en mooi licht. Betrokken voorbereiding en voelt op de avond de sfeer goed aan. Maximaal genoten.”

Willem – Bruiloft mei ’22 (bruidegom)

”In 2019 hebben we DJ M.c. Costa ontmoet en er was meteen een persoonlijke klik. Vanwege corona hebben we onze bruiloft 2 jaar moeten uitstellen, want we wilden wel een mooi feest geven. M.c. Costa heeft ons een onvergetelijk feestje gegeven wat het de twee jaar wachten meer dan goed en waard heeft gemaakt! Hij voelde de zaal goed aan en er werd non-stop gedanst! Ik ben voor het eerst sinds tijden weer helemaal los kunnen gaan. Heel erg bedankt wij hebben echt genoten als echtgenoten!”

Natasja en Robert – Bruiloft april ’22 (bruidspaar)

”Ha Marc, fijne paasdag nog. Amy en ik zitten nog heerlijk na te genieten van het bruiloftsfeest afgelopen vrijdag. Wat heb je er een fantastisch mooi feestje van gemaakt! We zijn super blij met hoe het is verlopen en de muziek die langs kwam, en onze gasten vonden hetzelfde. Hopelijk heb jij het ook mooi gehad. 🥳 Bedankt”

Amy en Jasper – Bruiloft ‘april 2022 (bruidspaar)

”Op 25-03-‘22 was onze grote dag dan eindelijk aangebroken. ‘s Avonds heeft DJ M.c. Costa het feest compleet gemaakt. Heeft heel de avond de mensen aan het dansen gekregen en heeft de sfeer er perfect ingehouden. Wij en de gehele groep hebben genoten van je DJ kunsten. Echt top gedaan, een absolute top avond gehad.

Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel gehad. Na het kennismakingsgesprek bij ons thuis werd dit nog eens bevestigd. Wat een enthousiasme straalt hij uit wat je ook terug ziet in de feestavond.

Al met al alleen maar lovende woorden van iedereen die aanwezig was. Marc, nogmaals bedankt !!”

Erwin en Nicky – Bruiloft maart ’22 (bruidspaar)