”Wat hebben wij enorm genoten zaterdagavond!! Ik heb alleen maar positieve berichten gekregen over de muziek!!
En ik was blij dat we de muziek net even iets zachter hadden want ook daar kregen we complimenten over dat het ook mogelijk was om een beetje te kletsen. Ik wil je dus echt super bedanken!! We hebben nu een geweldig feest om op terug te kijken.”

Annemieke – 25-jarig huwelijksfeest juni ’24 (feestgever)

”Marc heeft afgelopen week op onze bruiloft gedraaid. Een ding was zeker, het was een topfeest! Hij kan sfeer maken zonder dat het vervelend wordt, draait leuke liedjes afgestemd op de wensen die wij eerder hebben besproken. Hij was vooraf ook makkelijk te bereiken om te overleggen.
Zeker een aanrader voor iedereen die een leuk feestje wilt geven! Ook onze gasten waren zeer te spreken over de muziek. We zouden hem zo weer kiezen !”

Sarina en Joey – Bruiloft juni ’24 (bruidspaar)

”Marc heeft bij ons op de bruiloft gedraaid afgelopen 5 juni en hij heeft er een waar feest van kunnen maken. Waar wij in eerste instantie dachten dat er misschien niet zoveel gedanst zou worden, heeft Marc ons versteld doen staan. Vanaf de openingsdans tot het einde van de avond is de dansvloer in gebruik geweest door bijna iedere gast. Of het nu met de polonaise, een mooie quick step of lekker gek doen was het maakte niet uit er was voor ieder iets wils!
We hebben een avond beleefd om nooit te vergeten!
Daarnaast ook niet geheel onbelangrijk Marc was fijn in contact reageert snel en denkt graag mee in je plannen, geeft advies waar het nodig is en luistert vooral naar de wens van het bruidspaar en de gasten!”

Patrick en Susanne – Bruiloft juni ’24 (bruidspaar)

”DJ M.c. Costa heeft gedraaid op onze bruiloft op 17 mei. Marc heeft onze verwachtingen overtroffen en we zouden hem dan ook zeker aanbevelen voor feesten en partijen. Hij heeft er echt een feestje van gemaakt, dit gaan wij niet vergeten! Nogmaals dank Marc! Je was top!”

Sander en Jessica – Bruiloft mei ’24 (bruidspaar)

”Hi Marc! Nogmaals ontzettend bedankt voor zaterdag, het was echt super! 🥳 Iedereen heeft het zo naar zijn zin gehad en mijn moeder was overweldigd door het grote en fantastische feest. We zien allemaal mooie, leuke en dansende foto’s en filmpjes voorbij komen van alle gasten. We gaan er een leuk plakboek van maken en jij bent de headliner! Wellicht en hopelijk tot een volgende keer 🤗”

Demi – Verjaardagsfeest 50 jaar mei ’24 (feestgever)

”Marc heeft ons bruiloftsfeest echt gemaakt! Hij speelt goed in op de muziek, voor ieder wat wils, maar toch met de kunst om de dansvloer steeds vol te houden. Wat een topper! Duidelijke en snelle communicatie vooraf en alles was mogelijk. We hebben het op de avond zelf al vaak gezegd, maar nogmaals via hier: deze DJ moet je gewoon hebben!”

Harm en Tessany – Bruiloft mei ’24 (bruidspaar)

”Marc is duidelijk in communicatie en geeft tips om van de avond echt een feestje te maken. Hij was de DJ op onze bruiloft en wat een feest is het geworden, nogmaals bedankt!”

Manon en Mark – Bruiloft april ’24 (bruidspaar)

”Marc was de DJ tijdens ons feest op onze trouwdag. Wij raden hem zeker aan als DJ. Hij zorgt voor een goede sfeer en draait alle soorten muziek zodat iedere gast het naar zijn zin heeft, van jong tot oud. Wij hebben de hele avond gedanst en onze gasten ook. Marc is een spontane man, denkt graag met je mee en de communicatie verloopt prettig. Wil je zeker weten dat je feest geslaagd is? Kies dan zeker voor Marc.”

Davey en Marije – Bruiloft april ’24 (bruidspaar)

”Mc costa heeft in april 2024 op onze bruiloft gedraaid. Voorafgaand de bruiloft heeft Marc ons door het proces heen geloodst. Communicatie was top en zijn energie werkt aanstekelijk. Hierdoor heeft hij ons veel zorgen en werk uit handen genomen.

Omdat de bruid peruaanse is hadden wij een zeer gevarieerde groep met Spaans en Nederlands sprekenden. Marc speelde hier goed op in en voelde de groep goed aan. Wij hebben een top avond gehad, nogmaals bedankt Marc!”

Fren en Adriana – Bruiloft april ’24 (bruidspaar)

”Hee Marc. Hierbij nog een keer (als ik het niet vaak genoeg tegen je heb gezegd op de avond zelf), ontzettend bedankt voor jouw werkzaamheden op mijn verjaardagsfeest. We hadden er op voorhand natuurlijk al alle vertrouwen in. Wij als geboren Rotterdammers wilden natuurlijk een Rotterdams avondje en wie kunnen we dan beter vragen dan één van de vaste DJ’s van Feyenoord & Sparta Rotterdam, jouw dus! We hebben gezongen totdat we schoor waren en een klein katertje was er ook wel. Allemaal goed nieuws dus. Ontzettend bedankt voor het fijne meedenken op voorhand en jouw input op de avond. Het was een heerlijke avond met alleen maar dansende mensen. Tot de volgende.”

Dianne – Verjaardag 40 jaar maart ’24 (feestgever)

”Heel erg bedankt voor de supertoffe avond marc. Het moest even opgang komen met dat oude volk, maar toen de sfeer erin zat pakte je ‘m fantastisch door en is de dansvloer geen seconde meer leeg geweest. Zoals je van tevoren had voorspelt hadden de mensen inderdaad even tijd nodig om hun plek te vinden en elkaar gewoon even rustig te spreken. Dat was voor ons bovendien ook erg fijn. Maar daarna was het dansen, dansen én DANSEN. We hebben heerlijke filmpjes en foto’s gezien/gemaakt en kijken terug op een feest met alle elementen die we graag wilden. Namelijk springen, dansen, zingen en polonaise!”

Jelle en Charissa – Jubileumfeest maart ’24 (feestgevers)

”Hoi Marc, we hebben je factuur ontvangen dankjewel daarvoor. Maar bovenal ontzettend bedankt voor het toffe feest dat jij hebt neergezet. Alle personeelsleden (waarvan veel mensen elkaar op voorhand totaal niet kenden) zijn met elkaar de dansvloer opgestapt en hebben een erg fijne avond mogen beleven. Je hebt alle muziek voor jong/oud en binnenlands/buitenlands goed door elkaar weten te draaien en dat sloeg super goed aan. Erg fijn ook hoe je bepaalde stukken presenteerde. Jij bent toch iets makkelijker met de microfoon dan ik, dus het is fijn dat je wat zaken wilde aankondigen en soepel wilde laten verlopen. Bij ons bedrijfsfeestje volgend jaar willen we je zeker weer hebben (de datum volgt snel), maar nu eerst maar eens bijkomen van een fantastische dag.”

Cora – Bedrijfsfeest maart ’24 (eigenaresse)

”Ontzettend leuke muziek gehad voor mijn 30ste verjaardagsfeest. Van de golden oldies tot apres ski. En daarna van feestmuziek tot top40. We wilden een feest met een mix van alle soorten muziek door elkaar en daar heeft Marc voor gezorgd. Iedereen was razend-enthousiast, dus waarschijnlijk kom je nog wel bij wat feestjes terecht komende tijd. In ieder geval bedankt zeg!”

Diana – Verjaardag 30 jaar februari ’24 (feestgever)

”Marc wat zijn we ontzettend blij dat we via via bij jou zijn uitgekomen om op onze bruiloftsavond te komen draaien. Van A tot Z tot in de puntjes geregeld en op het moment zelf maximaal uitgevoerd waardoor iedereen heeft gedanst. Onze avondgasten vonden het erg leuk om onze foto’s van overdags voorbij te zien komen op het beeldscherm en ook erg leuk dat ze aanvraagjes bij je konden doen. Goede interactie met het publiek heb je ook, je bent een aanrader!”

Alwin en Jessica – Bruiloft februari ’24 (bruidspaar)

”Joow Marc!! We hebben echt een top avond gehad en erg genoten!😊 En we horen nog steeds elke dag dat iedereen het een topavond vond. Dus zijn nog steeds wel aan het nagenieten haha!🥳 Was echt een knalfeest man, nogmaals onwijs bedankt !!😁”

Jan – Bruiloft februari ’24 (bruidegom)

”Beste Marc,
Wat hebben wij genoten zaterdag van ons 200+ feest met zijn vieren. Wat heb je dit ontzettend leuk gedaan qua muziek enzo. Super bedankt daarvoor. Ik zag dat je wat beelden op je verhaal had staan. Heb je die toevallig nog en kan je die met ons delen. We kijken er echt met heel veel plezier op terug!”

Petra – Bedrijfsfeest januari ’24 (feestgever)

”We willen Marc bij deze aan iedereen aanraden die ook maar twijfelt om hem te boeken. Wij zeggen: doendoendoen! Hij luistert goed naar je wensen, neemt mooie spullen mee en we konden allerlei leuke foto’s afspelen in zijn DJ Booth beeldscherm. We waren op voorhand al razend enthousiast, maar na afloop nog meer. Iedereen heeft het naar hun zin gehad en iedereen (op de alleroudste na) heeft ook gedanst. Onze vrienden worden volgend jaar ook 50, dus wie weet tot dan!”

Kathy – Verjaardag 50 jaar januari ’24 (feestgever)

”Wauw Marc wat heb je ons kippenvel bezorgd met het terugkijken van al onze reacties voor ons superleuke feest. We krijgen ook keer op keer weer kippenvel als we de filmpjes van ons avondfeest terugkijken. Je hebt perfect ingespeeld op het aanwezige publiek en daarbij ook onze (soms kritische) voorkeuren toegepast. Echt leuk dat iedereen verzoekjes mocht doen en hoe je daarmee om ging. Je hebt onze dag afgesloten zoals wij dat hadden gehoopt en willen je daar nogmaals ontzettend voor bedanken”

Flore en Jasmijn – Bruiloft januari ’24 (bruidspaar)

”M.c. Costa heeft ons bedrijfsfeest verzorgd vanaf de middag tot en met de avond. In de middag kwam de sfeer er al goed in met een gezellige borrel. En ’s avonds na het eten ging het dak eraf en is er non-stop gedanst. Fantastisch feest gehad en dit bleek (op aanraden van vele collega’s) voor herhaling vatbaar. Dankjewel Marc, heerlijke avond gehad!”

Dirk – Bedrijfsfeest januari ’24 (feestgever)

”Hi Dj!
Het was een vlug afscheid afgelopen zaterdag, maar we wilden je bij deze nogmaals even persoonlijk bedanken.
Het was voor ons een heel leuk en geslaagd feestje zaterdag. De afwisseling tussen Turks en Nederlands was erg lastig met het gevarieerde gezelschap, maar dat heb je echt super goed gedaan!
Als we ooit een feest houden, prive of op werk, weten we je zeker te vinden!”

Wessel en Ezgi – Bruiloft januari ’24 (bruidspaar)

”Marc heeft op onze bruiloft gedraaid en heeft er een geweldig feest van gemaakt! Samen met de saxofonist ging het dak eraf! 💃🕺 De communicatie vooraf verliep heel soepel en heel snel. Hij komt vooraf bij je thuis langs om alles te bespreken. Wij vonden het fijn dat hij goed luisterde naar waar onze behoefte lag, maar ook zelf veel voorstellen deed. Onze bruiloft duurde tot 02.00 en iedereen ging tot het einde helemaal uit zijn dak. Hij kende de prachtige locatie (Kasteel Woerden) goed, waardoor hij precies wist wat een mooie belichting zou opleveren. Echt een hoogtepunt was ook dat hij de saxofonist regelde en zij samen heel harmonieus het feestje tot een nieuwe hoogte tilden. Met Marc’s enthousiaste energie is hij zelf al het feestje. Kortom: zeker een aanrader! 😍

Frank en Anne – Bruiloftsfeest december ’23 (bruidspaar)

”M.c. Costa denkt aan alles in de voorbereiding waar je zelf nog niet bij stil gestaan hebt. Dit resulteert in de goede basis voor een leuk feest. De avond zelf was fantastisch, dankzij de goede keuze van de plaatjes én de goede DJ skills. Iedereen was laaiend enthousiast op de dansvloer aanwezig!”

Dirk-Jan en Edine – Bruiloft november ’23 (bruidspaar)

”Op vrijdag 20 oktober 2023 heeft DJ McCosta op onze bruiloft gedraaid en ik kan niet anders zeggen dan dat het een topfeest was!
Naar aanleiding van een uitgebreid kennismakingsgesprek was het duidelijk wat we wel en niet wilde horen en zaten we in een perfecte feestsfeer met een goede mix van ’80/’90/’00/’10s hits.
Ik heb ook van veel gasten terug gehoord dat ze de energie en gezelligheid van Marc super vonden. Het contact was vanaf het eerste moment ook heel professioneel en je krijgt altijd snel antwoord op vragen.
Ik zou voor andere feesten zeker weer DJ McCosta willen laten draaien want het was echt de beste avond ooit!!!
Groetjes Pauline & David”

Pauline en David – Bruiloft oktober ’23 (bruidspaar)

”Heel erg bedankt voor de geweldige avond vrijdag. Wij hebben zo genoten! Er werd veel naar je gevraagd, alleen maar positieve dingen gehoord over jou en je draaikunsten :). 

Voor een toekomstig feestje houden we je in gedachten!”

Brenda en Jeroen – Bruiloft oktober ’23 (bruidspaar)

Beste Marc, we zouden graag nog een recensie achter willen laten: ” Er zijn een hoop mensen welke zich aanbieden als DJ als je een feest wilt geven. Echter zijn er maar weinig welke de zaal goed kunnen aanvoelen en er een echt feest van maken. Marc je hebt ons het mooiste trouwfeest gegeven welke wij ons konden voorstellen! Van jong tot oud je kreeg iedereen de dansvloer op. Vanaf het begin tot het einde wist je iedereen enthousiast te houden. We hebben van alle gasten terug gekregen dat ze een geweldige avond hebben gehad en jou willen hebben op het eerst volgende feest. Naast het draaien op het feest heb je ons goed begeleid in de aanloop naar deze fantastische avond. Je bent laagdrempelig bereikbaar en super enthousiast wat wij als zeer prettig hebben ervaren. “

Dennis en Melissa – Bruiloft oktober ’23 (bruidspaar)

”Heee Marc! Je hebt het echt fantastisch gedaan gister! Mega leuk feest en je hebt het perfect aangevoeld. We hebben de gehele avond gedanst en waren daardoor zelfs compleet de tijd vergeten, haha. Je hebt echt heel veel complimenten gehad van al onze gasten. Zal daarom het laatste feestje niet zijn in Spakenburg verwacht ik!”

Melanie en David – Bruiloft september ’23 (bruidspaar)

”Marc Koster, beter bekend als DJ M.c. Costa, heeft afgelopen vrijdagavond fantastisch gedraaid op ons bedrijfsfeest. Zijn optreden bracht een ongelofelijke hoeveelheid energie met zich mee, en dat was voor iedereen duidelijk voelbaar. Wat echt opviel, was de diversiteit aan muziek die hij draaide. Hij wist precies welke nummers bij welke leeftijdsgroep pasten en creëerde zo een feestelijke sfeer die zowel jong als oud aansprak.

Maar wat dit feestje echt bijzonder maakte, was de interactie die Marc met onze gasten had. Hij zorgde ervoor dat iedereen zich betrokken voelde bij de muziek en de sfeer. Het leek alsof hij de wensen van de gasten kon lezen en daar direct op kon inspelen. Dit resulteerde in een onvergetelijke avond vol plezier en dans.

Kortom, het was echt een feest om nooit te vergeten, mede dankzij Marc. We zijn ontzettend blij dat hij aanwezig was op ons bedrijfsfeest en kunnen niet wachten om hem in de toekomst weer te verwelkomen voor meer geweldige muziek en onvergetelijke momenten.”

Marcia en Rino – Bedrijfsfeest september ’23 (bedrijfsleiders)

”Wauw Marc dit feestje was aan zeg! Je hebt al onze wensen (en dit waren er nogal wat) fantastisch vervuld en je eigen draai eraan gegeven om de interactie te behouden. Je hebt daarmee onze verwachtingen meer dan overtroffen en wat kijken we terug op een ongelooflijk knalfeest. Het dak ging ervan af en wat een energie straal jij uit als gangmaker! We hadden onszelf geen betere DJ mogen wensen en zijn blij dat we via via bij jou terecht zijn gekomen. Nogmaals dank en wie weet tot snel.”

Vera en Ricardo – Bruiloft september ’23 (bruidspaar)

”Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Marc super bedankt hiervoor, je hebt geweldig ingespeeld op de sfeer van de avond. Van jong tot oud, 80s /90s Nederlandstalig, pop en de top hitjes, iedereen kreeg je de dansvloer op. Een leuke interactie met de mensen, en het draaien van verzoeknummers zorgde bij de gasten dan ook voor vele complimenten voor jou. Niet te vergeten de saxofonist die je geregeld hebt maakte het helemaal af.

Buiten de geweldige sfeer die je gecreëerd hebt, ben je ook erg belangrijk geweest naar de aanloop erna toe, een zeer duidelijke communicatie met een erg vriendelijk en sociaal karakter, zorgde ervoor dat we voor ons feest al een heel erg goed gevoel bij jou hadden. We willen je enorm bedanken voor de mooie avond en hopen je nog eens een keer tegen te komen op een ander feest!”

Mike en Cynthia – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”Marc, wat een feest om jou als DJ te hebben gehad op onze bruiloft. We kennen jou van een eerdere bruiloft en toen wij besloten om te gaan trouwen wisten wij eigenlijk meteen dat we jou op onze bruiloft wilden voor ons feest. De communicatie en afspraak vooraf was heel fijn. Op die manier konden we alles met jou bespreken en onze wensen doorgeven. Je voelt de sfeer goed aan en weet precies waar op dat moment behoefte aan is. Ook hebben we heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Je hebt er voor ons echt een onvergetelijk feest van gemaakt. Alle genres waren aanwezig! Nogmaals, dankjewel voor alles Marc en wij hopen je nog veel te zien op andere feestjes! Anne en Martijn”

Anne en Martijn – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

“Wij hadden geen betere DJ voor onze bruiloft kunnen wensen. Vanaf het eerste moment hadden we al vertrouwen dat M.C. Costa er een topfeest van zou maken dat en dat is helemaal uitgekomen! De hele avond was de dansvloer gevuld met dansende mensen (de bruid heeft zelfs de dansvloer niet verlaten), waarbij M.C. Costa de sfeer perfect aanvoelde en rekening hield met onze voorkeuren. Zelf ons verzoek (wat uitgebreid was besproken tijdens een heel goed voorbereidend gesprek) om ook Iraanse muziek te draaien, heeft M.C. Costa tot een succes gemaakt. De aangeleverde lijst met Iraanse nummers was perfect gemixt waardoor het heel goed tot zijn recht kwam tussen al de andere muzieksoorten (Nederlandstalig, oude klassiekers, feestmuziek, billenmuziek etc.)

Al met al zijn we heel erg blij dat we voor M.C. Costa hebben gekozen en bij een volgend feest zullen wij weer voor M.C. Costa kiezen!”

Bjorn en Cynthia – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”Vele feestjes meegemaakt van DJ’S maar deze Marc weet echt van een feest een top feest te maken waarbij echt iedereen uit zijn dak gaat. Er zijn dj’s die mixen en net als je lekker in een dansje en vibe zit dit weten te verpesten. Hierbij is geen sprake van bij Marc. Hij draait precies zoals de vibe is!!! Niet te kort een nummer, precies getimed!!!. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen en geheel onze bruiloftsfeest tot een onvergetelijk feest gemaakt. Dus waar is dat feestje????”

Sylvia – Bruiloft juli ’23 (bruid)

”Ontzettend genoten op de beats van M.c. Costa. In een leuk en gezellig gesprek vooraf heeft Marc ons al alle vertrouwen kunnen bieden om met een erg goed gevoel het feest in te gaan. En alle woorden en beloftes vielen op zijn plek. De hele avond lang een vloer vol met dansende mensen. Er was ruimte voor verzoekjes en een gezellig kletspraatje tussendoor, alles wat we graag wilden 🙂 Nogmaals ontzettend blij met hoe alles verlopen is en onze keuze voor jou als DJ.”

Laura en Robin – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Een dikke 10 voor deze DJ. Alles compleet naar wens en zelfs nog beter dan dat. Mensen waarvan we niet dachten dat ze konden bewegen hebben we de hele avond op de vloer los zien gaan. Marc draait top muziek en pakt de microfoon erbij om het feestje lekker op gang te brengen en dit werkt echt heel erg aanstekelijk. Superblij met onze keuze om jou te vragen voor onze grote dag.
We sturen je nog een paar leuke foto’s op die er zijn gemaakt Marc, nu eerst even uitrusten en bijkomen op onze huwelijksreis. Tot snel! :)”

Will en Kelsey – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Wauw wat een topfeestje hebben wij mogen beleven onder begeleiding van DJ M.c. Costa. In een goed voorgesprek alle muziek besproken en op de avond zelf perfect uitgevoerd met natuurlijk een eigen spin eraan. We wilden graag een mix van Hollands, Apres Ski met disco hits en bekende top40 plaatjes. Met leuke medleys en een goede mix heeft Marc er een creatieve draai aan gegeven die bij iedereen erg goed aansloeg. Allemaal lovende reacties Marc, thanks!”

Karlin en Pieter – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Toen ik DJ M.c. Costa op een bedrijfsfeestje zag draaien en hij zelfs de meest houterige collega’s op de dansvloer kreeg, wist ik: als we die vragen voor onze bruiloft, dan wordt het een fantastisch feest. En hij heeft onze verwachtingen overtroffen, want wat wás het een geweldige avond! Marc luistert met oprechte interesse naar persoonlijke wensen en voorkeuren en hij voelt de sfeer op de dansvloer goed aan. Ook van onze gasten kregen wij enthousiaste reacties (en zelfs onze oma’s hebben een dansje gewaagd). Tot op ons tienjarig jubileum Marc? ;-)”

Lilian en Robert – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Goedemorgen Marc,

Wij hebben beiden genoten van onze bruiloft en daarbij ook van het feest. Er zaten leuke verschillende blokken van muziek tussen, voor iedereen wat. We willen jou daarom ook bedanken voor de avond die jij ons bezorgd hebt. Ook de dj booth met foto’s erop was erg leuk. Ondanks dat het gezelschap niet al te groot was heb je het tempo en de sfeer er mooi ingehouden. We hebben ook uit meerdere hoeken tekst gehoord als: “Een leuke/goede DJ.”

Wim en Destiny – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Super DJ. Marc heeft op ons bruiloft gedraaid en het was een geweldig feest!

Marc is eerst bij ons thuis geweest om de wensen te bespreken. Op het feest kijkt hij ook goed naar de gasten en weet precies hoe hij er een feest van moet maken.

Mooie installatie waarop de dag foto’s werden afgespeeld.

Kortom: wij bevelen Marc zeker aan!”

Joy en Mitchel – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Wauw Marc wat heb jij er een ontzettend topfeestje van weten te maken gisteren! Zoveel leuke foto’s en filmpjes gezien dat ik direct weer zin krijg om te gaan dansen. We hebben er echt zoo van genoten en willen je bij deze nogmaals heel erg bedanken voor jouw aanwezigheid. Je hebt er een te gék feest van gemaakt!”

Robin en Yasmine – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Goedemorgen Marc,

Jij bedankt voor het top feest! Het was echt fantastisch mede dankzij jou! En iedereen op het feest benoemde ook dat de muziek echt fantastisch was met elk kwartier een ander genre.. dus super bedankt! Heel erg afwisselend allemaal 🙂 En als ik foto’s etc binnen heb van jou dan stuur ik ze door!”

Kim – Bruiloft mei ’23 (bruid)

”Marc, je hebt een geweldig feestje voor ons gemaakt. Wij hebben genoten en de tijd is echt voorbij gevlogen🥰. Heel erg bedankt voor het draaien, je hebt onze dag extra speciaal gemaakt en alle vrienden vonden je geweldig 😎”

Anouk en Alessandro – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Op vrijdag 5 mei heeft Marc op ons trouwfeest gedraaid! Het was geweldig, 1 groot feest!! Dankjewel Marc dat jij bij hebt gedragen aan een onvergetelijke dag!”

Bernice en Sam – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Hoi Marc, wat heb je onze dochter een fantastisch verjaardagsfeest gegeven. Toen we je website bekeken hadden we er op voorhand al alle vertrouwen in dat jij de juiste persoon zou zijn voor dit feestje en dat bleek ook het geval. We hebben allemaal goede berichten gehoord en er is de hele avond gedanst door jong & oud. Bedankt ook voor het meedenken m.b.t het licht & geluid, erg fijn!”

Jeannette – Verjaardag 18 jaar april ’23 (ouders feestgever)

”MC Costa was onze DJ op onze bruiloft! We hebben een geweldige avond gehad mede door de goede muziek die er gedraaid werd. In het voorgesprek heeft Marc goed geluisterd naar onze voorkeuren en die zijn op de avond goed teruggekomen.
Super bedankt MC Costa voor goed service!!!!!”

Yvonne en Robin – Bruiloft maart ’23 (bruidspaar)

”Hoi Marc, via deze weg wilden we je nogmaals bedanken voor het ontzettend gave feest wat we mede door jou toedoen hebben mogen beleven. We hebben een leuk gesprek gehad en goed geluisterd naar al je adviezen qua opbouw en muziek etcetera. Dit gecombineerd met onze eigen wensen resulteerde in een feest wat wij niet zagen aankomen: een compleet gevulde dansvloer met al onze vrienden en familie om ons heen. We hebben er heel erg van genoten en hopen je nog eens terug te zien.

PS: ik stuur je nog wat leuke foto’s door die gemaakt zijn tijdens het feest 🙂 ”

Alette en Sjaak – Jubileumfeest 25 jaar getrouwd februari ’23 (feestgevers)

”Afgelopen 20 januari hebben wij ons trouwfeest gegeven in het Centraal Ketelhuis te Amersfoort voor 120 personen, waar Marc de spetterende avond heeft gemaakt achter de booth.

Door precies te weten welke muziek er aan zou slaan op dat moment wist hij de dansvloer continu vol te houden. Wij kregen letterlijk de feedback dat de mensen blaren hadden einde van de avond…

Nogmaals dank Marc, wij hebben een top feest gehad!”

Joost en Sabine – Bruiloft januari ’23 (bruidspaar)

”Marc is een zeer toffe peer, en hij kan er echt een feestje van maken. We hadden zelf een opzet, die heeft hij (uiteraard in overleg) wat omgegooid om zo tot de beste sfeer te komen. Dat bleek een gouden zet, want er is van openingsdans tot sluitnummer non-stop gefeest en gedanst. Marc, bedankt voor de fantastische avond!”

Nick en Myrthe – Bruiloft januari ’23 (bruidspaar)

”Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad op onze bruiloft!
Er was een goede afwisseling qua liedjes en genres, waardoor wij en al onze gasten de hele avond op de dansvloer hebben gestaan.
Ook de voorbereidingen verliepen zeer prettig. Er werd op alle mogelijke manieren meegedacht. We hebben mooie herinneringen gemaakt, dank je wel voor jouw fijne muzikale inbreng Marc!”

Femke – Bruiloft december ’22 (bruid)

”Hoi Marc, nog even een berichtje van ons terwijl we wachten op de trein naar Schiphol. We hebben enorm genoten van het feest op onze bruiloft en willen je daar nog een keer voor bedanken. Alle speciale momenten die we wilden doen zijn allemaal perfect terug gekomen. Ook was de sfeer superleuk door al je enthousiasme. We zijn dankbaar dat je met ons meedacht door bijvoorbeeld iets later te beginnen met de openingsdans. En wat was het licht & geluid goed geregeld, echt top. Nogmaals bedankt!
Lieve groet, Joshua en Zilla”

Joshua en Zilla – Bruiloft december ’22 (bruidspaar)

”Wij hebben Zondag een geweldige middag/avond gehad in Pary Centrum Roos te Boskoop waar Marc ons voortreffelijk vermaakt heeft!! Marc is professioneel en heeft een hele mooie DJ set staan met Licht en geluid. Wij hebben een onvergetelijke Middag gehad. Bij deze beveel ik Marc voor iedereen aan die een TOP feest wil organiseren! 👍👍

Jacqueline – Verjaardag 50 jaar december ’22 (feestgever)