Vanwege de snelle stroom aan toenemende aanvragen naar een feestavond is M.c. Costa een vast partnerschap aangegaan met DJ Jordy. DJ Jordy is de vierde vaste DJ binnen het team van M.c. Costa. Hij is al ruim 10 jaar een bedreven en vakbekwame DJ in de feesten-scene. Dit gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige spullen maakt hem zeer welkom binnen het team. 

”Ik kan er oprecht van balen als ik een bruidspaar/feestgever moet vermelden dat er op de desbetreffende feestdatum geen DJ uit mijn team meer beschikbaar is. Het leek me daarom een goed en betrouwbaar idee om deze samenwerking aan te gaan, waardoor er meer flexibiliteit ontstaat en er bovendien een mogelijkheid is tot nog meer feesten per avond”, aldus M.c. Costa.

Ook DJ Jordy heeft een ruimschootse ervaring met allerlei soorten feesten, maar bruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten staan bij deze DJ bovenaan. Bovendien biedt hij een gelijkwaardige hoge kwaliteit met muziek voor werkelijk alle leeftijdsgroepen. Qua show beschikt DJ Jordy over eenzelfde show als M.c. Costa, waarbij uiteraard dezelfde extra opties geleverd kunnen worden als een bruidspaar/feestgever dit wenst.

”Het is erg lastig om een betrouwbare DJ te vinden die voldoet aan de criteria die ik hanteer en de persoonlijke aandacht die ik graag wil bieden aan een bruidspaar/feestgever. Betrouwbaarheid, kwaliteit, uitstraling en persoonlijke service staan hierbij hoog in het vaandel. In DJ Jordy zie ik iemand met wie ik deze punten kan delen en met wie ik meerdere feesten per avond tot een succes kan draaien!”, vertelt M.c. Costa enthousiast.

  • Unieke en sfeervolle show
  • Kwalitatief en betrouwbaar
  • Al ruim 12 jaar ervaring
  • Muziek voor alle leeftijden
  • Mogelijkheid tot persoonlijke kennismaking
  • Gegarandeerd de hele avond feest

Biografie

DJ Jordy is 30 jaar oud en geboren in Leiderdorp. Momenteel woont hij in Alphen a/d Rijn en werkt hij fulltime in de muziek; iets wat er van kleins af aan al in zat. Want daar waar Jordy in augustus 2008 begon met zijn allereerste feestje, een jubileumfeestje van zijn grootouders wel te verstaan, was hij ver daarvoor al bezig met het uitzoeken en beheren van zijn muziekcollectie. Dit vond plaats in zijn hobbykamer, waar, zoals later bleek, de wortels lagen voor een succesvolle DJ carrière. Toen hij vanaf 2009 ging draaien op schoolfeesten breidde zijn feestenrepertoire zich snel uit naar verjaardags- en jubileumfeesten. Hier ging het voornamelijk om de disco classics uit de jaren 70 en 80, maar Jordy had meer en bredere ambities. Vanaf zijn eerste bruiloftsfeest sloeg het roer daarom om; muziek voor alle leeftijden en een persoonlijke service spraken hem dusdanig aan dat hij zich hierin wilde specialiseren.
Dit ging hem vervolgens erg goed af waardoor hij ook bij verschillende boekingsbureaus niet onopgemerkt bleef. Bovendien ging hij in de tussentijd ook verschillende eigen feesten en evenementen organiseren, waardoor hij zijn naam regionaal vestigde en steeds bekender werd. Toen hij tot slot door M.c. Costa werd opgepikt en de gesprekken startte tot een intensieve samenwerking, werd het tijd om muziek als volledige bezigheid te gaan beschouwen en hier het brood mee te gaan verdienen.

Vraag een offerte aan

Recensies

Neem contact op