”Vanwege de hernieuwde coronamaatregelen is onze feestavond helaas tot een zitavond gedegradeerd (het feest zou gegeven worden op een trouwlocatie wat onder horeca valt). Daarbij was ook de aanwezigheid van Marc als DJ niet meer mogelijk. Hoewel het ongetwijfeld een fantastisch feest had geworden, moet ik het nu houden bij het professionele karakter van Marc zijn handelen en zijn aanstekelijke enthousiasme.
Na onze mailing met interesse belde hij ons direct op voor een eerste kennismaking; een gesprek wat ons direct overtuigde om een stap verder te gaan. Hij wilde ons daadwerkelijk overal mee helpen en we kregen er gelijk een goed gevoel bij, een gevoel van vertrouwen. Na een overzichtelijke en interessante offerte hebben we gevraagd of Marc langs kon komen voor een gesprek ter oriëntatie. Binnen 3 dagen stond hij bij ons op de stoep wat een heel professioneel, maar tegelijkertijd een heel informeel gesprek werd. Het was precies wat wij zochten: alles moest kloppen aan de bruiloft (het professionele deel), maar tegelijkertijd wilden we een losse en gezellige sfeer creëren (het informele deel). Het gaf ons de doorslag om hem direct te boeken. Tot in de late uurtjes konden we Marc appen, bellen en/of mailen; vrijwel direct was er een duidelijk en helder antwoord waar wij verder mee konden.
Ondanks alle gedane moeite, hoop en enthousiasme mocht ons veelbelovende feest helaas alsnog niet doorgaan vanwege corona, maar we wilden bij deze toch een heel goed woordje doen voor Marc. Zowel communicatief als administratief was alles continu tiptop in orde en werden alle muzikale lasten volledig uit onze handen genomen. Het is een DJ die zijn titel als professionele bruiloft DJ dubbel en dwars waard is!”

Jasper – Bruiloft juli ’21 (bruidegom)

”Enorm bedankt voor de gezellige topavond! Iedereen was er super over te spreken. We hebben zoveel complimentjes gehad over het feest en over jou, een avond om nooit te vergeten. De muziek was super en je wist er een echt feest van te maken. Ook heel fijn dat je jezelf aan alle verzoekjes hield, zo kreeg ieder wat wils. Als we het nog eens over zouden doen zou ik je zeker weer boeken 🙂 Het contact vooraf ging super en we hadden ons niks om zorgen over te maken. Enorm bedankt voor het geweldige feest dat jij spectaculair maakte!”

Danique en Johnny – Bruiloft juli ’21 (bruidspaar)

”Vrijdag 2 juli hebben wij eindelijk onze huwelijksdag kunnen vieren en wat hebben wij dat afgesloten met een knalfeest!!!! Al onze wensen werden vervuld en iedereen spreekt van een geweldig feest! Dank dank dank Marc!!! Wij zouden je bij iedereen aanbevelen.”

Lisanne – Bruiloft juli ’21 (bruid)

”17 juni was onze bruiloft en wat heeft hij er ondanks de corona maatregelen een feest van gemaakt. Hij draaide goede muziek en zorgde dat iedereen het naar zijn zin had. Daarnaast is Marc ook echt meedenkend. Wij zouden hem zeker aanraden.”

Wilbert en Hester – Bruiloft juni ’21 (bruidspaar)

”Marc is een super leuke en goede DJ!
Vanaf moment 1 was het allemaal erg duidelijk. De communicatie verliep altijd soepel en snel via bellen, appen of de mail. Ook was hij altijd zo enthousiast!
We hebben veel besproken van hoe of wat en hij kwam ook vaak met ideeën om de boel. ondanks corona, nog gezelliger te maken.
We hebben een super feestje gehad!
Hij maakte er met ons een feestje van en wist precies welke muziek hij steeds moest draaien.
Achteraf veel leuke reacties over je gehad,
Topper!! Tot het volgende feestje Marc!”

Esther – Bruiloft juni ’21 (bruid)

”Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Marc! Marc is te omschrijven als 1 brok energie! Vanaf het moment dat hij de telefoon voor de 1e keer aanneemt tot het moment dat hij afscheid neemt aan het einde van de bruiloft: hij staat aan.
Wij hebben een geweldig avondfeest gehad en dat had zonder hem niet gelukt!
Hij brengt zijn eigen materiaal mee, lampen die meebewegen/knipperen op de muziek en een beeldscherm voor het afspelen van foto’s / video’s. Nét dat beetje extra dat het persoonlijk maakt en het puntje op de i zet.
Bedankt Marc!”

Sabine en Marcel – Bruiloft september ’20 (bruidspaar)

”Het is een geweldige, leuke en spontane DJ! Marc heeft onze grote dag onvergetelijk gemaakt! Hij voelde ontzettend goed aan wat wij wilden, maar ook de gasten. Het was een FANTASTISCH FEEST! 🤩 Wanneer je een DJ zoekt, ga het gesprek aan met Marc, echt doen!”

Nicole en Joost – Bruiloft september ’20 (bruidspaar)

Gezien de corona-maatregelen waren we op voorhand heel erg bang dat ons feest een ‘zit-feest’ zou gaan worden zonder sfeer en gezelligheid. Maar niets was minder waar, het was in één woord fan-tas-tisch! Natuurlijk begon alles ‘rustig’ maar Marc pakte al snel de microfoon erbij om de boel wat op te fleuren en gezelliger te maken. De eerste mensen begonnen langzaam op te staan en te dansen terwijl Marc de boel entertainde met zowel muziek als microfoon. Dit had een erg leuke en aanstekelijke werking waardoor binnen de kortste tijd bijna iedereen bij zijn/haar stoel begon te dansen. Het werd een superfeest die ik mij in deze corona-tijd nooit en te nimmer had kunnen voorstellen. Tot de laatste minuut is er gedanst!
Het ingebouwde beeldscherm bracht tijdens het rustigere begin ook voldoende vermaak voor de zittende mensen, een erg groot pluspuntje aan zijn show die je niet vaak elders ziet.
Kort gezegd hebben we ervan genoten en mocht corona de pret niet drukken. Dankjewel M.c. Costa, je bent een echte aanrader voor de rest 🙂

Soraya – Bruiloft juli ’20 (bruid)

”Super dankjewel!! Je was top!!! Echt heel veel complimenten! Ik zal je zeker aanraden voor de bruiloft van beide mijn broers volgend jaar 😊. Top gedaan Marc!”

Larissa en Joey – Bruiloft juli ’20 (bruidspaar)

”Super dj! Ontmoet op een bedrijfsfeestje en later op een verjaardagsfeest. Waren beide geslaagde avonden dankzij hem en zijn leuke gezellige muziek. Hij heeft alle soorten muziek afgestemd op de gasten. De dansvloer blijft niet leeg! Echt een aanrader!”

Arianne – Verjaardag 50 jaar maart ’20 (feestgever)