”Marc is een topper, al tijdens het contact krijg je zin in het feest! En wat deed hij het goed, we hebben heerlijk genoten van onze feestavond. Bedankt Marc!” 

Judith en Jos – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Wat een onwijs gaaf bruiloftsfeest hebben wij gehad mede dankzij jou. Iedereen ging helemaal los, leuke muziek en goede overgangen. Heel erg bedankt en als wij nog eens een feest geven wordt jij zeker weten weer de dj! Pascal en Ilona”

Pascal en Ilona – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Als je een super fijne DJ zoekt? Stop dan nu met zoeken, die heb je gevonden! Vorig jaar op 4 september zouden wij gaan trouwen., maar helaas door corona kon dat niet door gaan 😔 Marc dacht en werkte met ons mee en dit jaar op 10 september mochten we in de herkansing , met nog wel wat corona regels. Ondanks deze regels zorgde Marc er met de locatie voor dat we toch ons feestje konden bouwen 🥳 Eerst was er een pubquiz waar we naderhand van onze gasten heel veel lovende woorden over kregen en daarna afsluiten met een dans feest ! Het was top dank je wel Marc voor deze onvergetelijke bruiloft.”

Erwin en Wendy – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een allround dj , via via kwamen we met Marc in contact . Vanaf het eerste contact werden wij erg blij van zijn enthousiasme. We hebben in de voorbereidingen fijn contact gehad en Marc is altijd bereikbaar voor vragen. Marc weet een feestje te bouwen en onze gasten waren gek op hem . Wij hebben echt een top feest gehad!!! Wat was het gezellig . Wij bevelen Marc zeker aan. Dus wil je een vrolijke ,enthousiaste en meedenkende dj, dan zou ik zeker contact opnemen . Geloof me daar ga je geen spijt van krijgen. 100% partyproof 🥳🥳🥳🥳🥳🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂👍👍

Judith – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Marc, vol met passie voor zijn bedrijf. Communicatief heel sterk en doet alles met veel enthousiasme. Doet goed zijn best om er een leuk feestje van te maken en dat is zeker gelukt. Echte aanrader!”

Chris – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

”Top DJ en organisatie die ik zeker zou aanbevelen! Zeer professioneel in het contact, reageert snel en denkt goed mee. Hij kon zelf niet op onze trouwdatum maar zijn collega DJ Jordy heeft het net zo goed gedaan. En ook voor het lastminute omtoveren naar een Silent Disco ivm de maatregelen draaiden ze hun hand niet voor om. Dank MC Costa voor deze toporganisatie en voor een volgend feest boeken we je zeker weer!”

Sanne en Jos – Bruiloft augustus ’21 (bruidspaar)

”Deze baas heeft gezorgd voor een topfeest. Variërende muziek en een goede opbouw. Je draaide van alles en wist het feest aan te houden. Zo veel positieve reacties. Aanrader voor een goed feest. Thanks Marc.”

Bernard – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

”Ik zeg hoooo stop👋 als je een DJ zoekt, niet verder zoeken!!!!!Op een trouwbeurs stond DJ M.c Costa en na ons gesprekje hebben we hem ’s avonds al gebeld want wat deed je dat goed én wat voelde dat goed. Wel drie keer hebben we onze bruiloft moeten verzetten en wat dacht jij elke x mee en wat een begrip had jij steeds voor de situatie. Eindelijk mochten we van de locatie maar helaas zonder DJ en ook daar was weer de altijd vrolijke Marc die ons weer dat goede gevoel gaf. Ondanks dat je niet op ons feestje mocht zijn, raad ik je alleen al aan voor het fijne contact dat we hebben gehad . En natuurlijk bekijken we graag al jouw DJ filmpjes op je facebook-pagina, absoluut de moeite waard mensen !!!Wij willen je bedanken want wat gaf jij ons rust ❤R & N”

Natascha en Remco – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Vanwege de hernieuwde coronamaatregelen is onze feestavond helaas tot een zitavond gedegradeerd (het feest zou gegeven worden op een trouwlocatie wat onder horeca valt). Daarbij was ook de aanwezigheid van Marc als DJ niet meer mogelijk. Hoewel het ongetwijfeld een fantastisch feest had geworden, moet ik het nu houden bij het professionele karakter van Marc zijn handelen en zijn aanstekelijke enthousiasme.
Na onze mailing met interesse belde hij ons direct op voor een eerste kennismaking; een gesprek wat ons direct overtuigde om een stap verder te gaan. Hij wilde ons daadwerkelijk overal mee helpen en we kregen er gelijk een goed gevoel bij, een gevoel van vertrouwen. Na een overzichtelijke en interessante offerte hebben we gevraagd of Marc langs kon komen voor een gesprek ter oriëntatie. Binnen 3 dagen stond hij bij ons op de stoep wat een heel professioneel, maar tegelijkertijd een heel informeel gesprek werd. Het was precies wat wij zochten: alles moest kloppen aan de bruiloft (het professionele deel), maar tegelijkertijd wilden we een losse en gezellige sfeer creëren (het informele deel). Het gaf ons de doorslag om hem direct te boeken. Tot in de late uurtjes konden we Marc appen, bellen en/of mailen; vrijwel direct was er een duidelijk en helder antwoord waar wij verder mee konden.
Ondanks alle gedane moeite, hoop en enthousiasme mocht ons veelbelovende feest helaas alsnog niet doorgaan vanwege corona, maar we wilden bij deze toch een heel goed woordje doen voor Marc. Zowel communicatief als administratief was alles continu tiptop in orde en werden alle muzikale lasten volledig uit onze handen genomen. Het is een DJ die zijn titel als professionele bruiloft DJ dubbel en dwars waard is!”

Jasper – Bruiloft juli ’21 (bruidegom)

”Enorm bedankt voor de gezellige topavond! Iedereen was er super over te spreken. We hebben zoveel complimentjes gehad over het feest en over jou, een avond om nooit te vergeten. De muziek was super en je wist er een echt feest van te maken. Ook heel fijn dat je jezelf aan alle verzoekjes hield, zo kreeg ieder wat wils. Als we het nog eens over zouden doen zou ik je zeker weer boeken 🙂 Het contact vooraf ging super en we hadden ons niks om zorgen over te maken. Enorm bedankt voor het geweldige feest dat jij spectaculair maakte!”

Danique en Johnny – Bruiloft juli ’21 (bruidspaar)