TESTIMONIALS

What clients say
Je bent hier:

”Op advies van de feest locatie hebben wij gekozen voor een DJ van DJ M.c. Costa. DJ Pascal was de DJ tijdens ons feest en we hebben mede dankzij hem een geweldig feest gehad. De gasten mochten verzoek nummers aanvragen en Pascal speelde hier goed op in. Zonder enige twijfel zullen wij bij een volgend feest weer voor Pascal kiezen.”

Ben – Verjaardagsfeest januari ’23 (feestgever)

”Marc is een zeer toffe peer, en hij kan er echt een feestje van maken. We hadden zelf een opzet, die heeft hij (uiteraard in overleg) wat omgegooid om zo tot de beste sfeer te komen. Dat bleek een gouden zet, want er is van openingsdans tot sluitnummer non-stop gefeest en gedanst. Marc, bedankt voor de fantastische avond!”

Nick en Myrthe – Bruiloft januari ’23 (bruidspaar)

”Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad op onze bruiloft!
Er was een goede afwisseling qua liedjes en genres, waardoor wij en al onze gasten de hele avond op de dansvloer hebben gestaan.
Ook de voorbereidingen verliepen zeer prettig. Er werd op alle mogelijke manieren meegedacht. We hebben mooie herinneringen gemaakt, dank je wel voor jouw fijne muzikale inbreng Marc!”

Femke – Bruiloft december ’22 (bruid)

”Hoi Marc, nog even een berichtje van ons terwijl we wachten op de trein naar Schiphol. We hebben enorm genoten van het feest op onze bruiloft en willen je daar nog een keer voor bedanken. Alle speciale momenten die we wilden doen zijn allemaal perfect terug gekomen. Ook was de sfeer superleuk door al je enthousiasme. We zijn dankbaar dat je met ons meedacht door bijvoorbeeld iets later te beginnen met de openingsdans. En wat was het licht & geluid goed geregeld, echt top. Nogmaals bedankt!
Lieve groet, Joshua en Zilla”

Joshua en Zilla – Bruiloft december ’22 (bruidspaar)

”Wij hebben Zondag een geweldige middag/avond gehad in Pary Centrum Roos te Boskoop waar Marc ons voortreffelijk vermaakt heeft!! Marc is professioneel en heeft een hele mooie DJ set staan met Licht en geluid. Wij hebben een onvergetelijke Middag gehad. Bij deze beveel ik Marc voor iedereen aan die een TOP feest wil organiseren! 👍👍

Jacqueline – Verjaardag 50 jaar december ’22 (feestgever)

”26 nov. jl. kwam Marc (DJ M.c. Costa) op onze bruiloft draaien. Marc heeft zoveel ervaring en stelde ons gelijk gerust dat hij er een topfeest van ging maken. En dat was het ook!! Met een goede mix van hits uit de jaren 80, 90 en 2000. En viel een bepaald genre in de smaak, dan wist Marc daar goed op in te spelen. Daarnaast is Marc een geweldige, enthousiaste gozer, die goed met je meedenkt. Ook hadden wij via Marc een saxofonist ingehuurd, dat maakte het helemaal af. Kan niets anders zeggen dan dat DJ M.c. Costa geweldig is en zou hem zo weer inhuren!!!”

Kimberley en Kai – Bruiloft november ’22 (bruidspaar)

”Na een heel fijn gesprek met pascal die gelukkig last minute nog kon draaien op ons feest had ik er alle vertrouwen in dat hij de dj was voor ons feest. Pascal stond open voor alle verzoekjes, lekker ingespeeld op de sfeer en de dansvloer is niet leeg geweest op onze avond. Top dj, klasse vent en goede communicatie. Voor iedereen die hem nog gaat krijgen op jullie feest is een garantie voor een top avond! Bedankt Pascal en DJ M.c. Costa!”

Rachelle en Antoine – Verjaardagsfeest november ’22 (feestgevers)

”Goedemorgen Pascal, hierbij nog even een bedankje vanuit ons. Heb al heel veel berichten gehad van onze gasten dat ze het top hebben gehad gister. Heel erg bedankt voor het draaien op ons feest. Liefs arjan en maaike”

Arjan en Maaike – 12,5-jarig huwelijksfeest (feestgevers)

”Ha Pascal we zijn vandaag lekker aan het nagenieten. We hebben onwijs genoten, nogmaals bedankt! Je bent een super DJ. Ook veel leuke reacties gehad!
Mocht je toevallig nog filmpjes of foto’s gemaakt hebben dan hou ik me aanbevolen!”

Ruud en Laura – 25-jarig Huwelijksfeest november ’22 (feestgevers)

”Afgelopen zaterdag heeft DJ Pascal bij ons mijn verjaardagsfeest verzorgd. Van tevoren per telefoon het een en ander besproken en een spotifylijst doorgestuurd om DJ Pascal een idee te geven hoe en wat. Bijna alle nummers uit mijn lijst zijn in een leuke en vlotte mix voorbij gekomen, echt super leuk. Hierbij natuurlijk ook nog zijn eigen inbreng wat eveneens goed werkte. Ik heb veel complimenten van de gasten gekregen voor de leuke avond en de geweldige muziek. Iedereen dik tevreden! Tot over 10 jaar als ik 60 word :)”

Monique – Verjaardagsfeest 50 jaar (feestgever)

”Wij hebben DJ Pascal uitgekozen op basis van een telefoongesprek die wij met hem hadden. De klik was erg fijn en het voelde meteen goed. Op zijn profiel op de website van M.c. Costa staat een beschrijving van hem: vrolijk, spontaan, sociaal en gezellig. Deze woorden kwamen gelijk uit het telefoongesprek naar boven en ook op de avond zelf was het raak. Wat een aardige kerel en wat een fantastisch gevoel voor muziek. Hij voelde het publiek erg goed aan en iedereen heeft gedanst. Volgende keer komen wij weer bij M.c. Costa terug voor DJ Pascal.
Overigens direct een compliment naar M.c. Costa toe voor de vlotte en duidelijke communicatie vooraf, erg fijn!”

Janiek en Willemijn – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Na een aanvraag gedaan te hebben bij DJ M.c. Costa werd DJ Pascal naar voren geschoven vanwege beschikbaarheid en het feit dat hij een bijpassende DJ voor ons zou zijn. En dit bleek 100% waar te zijn. Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad met alles erop en eraan. De dansvloer is alleen maar vol geweest met alsmaar blije gezichten. DJ Pascal was bovendien erg vriendelijk en schuwde de microfoon niet, iets dat wij leuk vinden. Hij zorgde voor erg veel interactiviteit met het publiek! Kortom: een grote aanrader :)”

Erwin en Paula – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Wat een top dj is Pascal! Aan de hand van mijn samengestelde lijst heeft hij een mooie avond vol onze muziek gemaakt. Echt iedereen heeft staan dansen en hij heeft de tijd genomen voor de verzoekjes. Wil je een leuk feest met goede muziek waarin jij je kan vinden. Raad ik je echt DJ Pascal van team DJ M.c. Costa aan!!!”

Jan en Anita – Huwelijksfeest 12,5 jaar getrouwd september ’22 (feestgevers)

”Er is de hele avond gedanst, mijn muziek keuze is gedraaid door DJ Pascal en ik zal DJ M.c. Costa aan iedereen die een feest geeft aanbevelen. Communicatie is vooraf erg goed geweest. Ik ben heel erg tevreden. Een super feest🎶🎶🎶🎶”

Evelien – Verjaardag 50 jaar september ’22 (feestgever)

”Erg fijn contact vooraf en met de DJ tijdens het feest. Licht & geluid was erg goed! Er is heel de middag en avond gedanst en zowel wij als de gasten vonden het geweldig!”

Joshua en Marlinde – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Al met al is het toch een gok om een (voor ons) onbekende dj te vragen. Zeker omdat de dj zo belangrijk is voor het verloop van het feest. Pascal heeft ons diverse filmpjes gestuurd van feesten waarop hij draaide en dat stelde ons maximaal gerust omdat er overal volop gedanst werd. We hebben een heerlijk feest gehad en er is heel de avond gedanst. We hebben van veel van onze gasten complimenten ontvangen over de sfeer en muziek.
Pascal was vooraf en tijdens het feest erg goed te benaderen en checkte ook regelmatig of alles naar onze zin was. Achteraf gezien hadden we ons dan ook geen zorgen hoeven maken. Topfeestje gehad dus, bedankt nogmaals.”

Joost – bruiloft oktober ’22 (bruidegom)

”Dj pascal wist de mensen op de dansvloer te houden, had de muziek en lichten goed op elkaar afgestemd (bass-geluid was perfect en het geluid walmde niet) Dj Pascal kwam een paar keer bij ons om te vragen of alles naar wens was (dit was het) maar toch vonden we dit erg prettig!! We zullen zeker nog eens weer bij DJ M.c. Costa onze DJ boeken !”

Carla en Peter – Bruiloft oktober ’22 (bruidspaar)

”Ha M.C. Costa,

Wij willen nogmaals jullie bedanken voor jullie geboden diensten, DJ Jordy was erg behulpzaam en heeft heel veel muziek die wij graag wilden horen gedraaid en er een goed feestje van gemaakt, heel erg bedankt, Jos en Anita de Jong ”

Jos en Anita – Verjaardag 60 jaar oktober ’22 (feestgevers)

”Op 22 oktober heeft Marc op ons trouwfeest gedraaid. Het was een fantastische avond mede dankzij hem! De communicatie zowel voor als tijdens het feest was super goed. Marc hield met alles rekening en had onze wensen goed in zijn muziek verwerkt. Wij kunnen hem alleen maar aanbevelen 😊”

Romeo en Sabine – Bruiloft oktober ’22 (bruidspaar)

”Er is de hele avond gedanst en mijn gevraagde muziek keuze is goed gedraaid door DJ Jordy. Ik zal zowel hem als DJ M.c. Costa aan iedereen die een feest wil geven aanbevelen. Communicatie vooraf is bovendien erg goed geweest. Ik ben heel erg tevreden. Een super feest!!!!”

Lucie – Verjaardag 50 jaar oktober ’22 (feestgever)

”16 september hebben wij een prachtig trouwfeest gehad dankzij DJ M.c Costa! Marc dacht met ons mee over de openingsdans en hoe de overgangen het beste konden verlopen. Alle gasten (en wij natuurlijk ook) waren heel enthousiast over hem. Van iedereen kregen we te horen dat het zo’n goede dj is met top muziek! De samenwerking met Sander de saxofonist, maakt het feest helemaal compleet. Wat een interactie met het publiek en wat een gezelligheid! Wij raden Marc en Sander dan ook zeker aan. Heel erg bedankt mannen!”

Micha en Caroline – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Wij hadden een top feest en hebben daarna veel complimenten gehad over onze DJ! 

Ook in het voortraject is Marc zeer professioneel. 

Goede adviezen en hij denkt graag mee. 

Raymond en Paula

Marc, wij zullen jou zeker overal aanraden en we zijn blij dat jij als DJ bij ons was.”

Raymond en Paula – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Hé Marc! We willen je heel erg bedanken voor een top avond! Het was één groot feest! We hebben genoten. Dank je wel voor dit alles! Je bent een topper! Liefs, Dylan en Cynthia”

Cynthia en Dylan – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Hee Marc, nogmaals bedankt voor alle tijd en moeite wat je in ons hebt gestoken. We hebben heel fijn contact gehad en het voelde al snel vertrouwd! Wij hadden er ook de volste vertrouwen in dat het mede dankzij jou een knal feest ging worden en ik kan je zeggen dat is gelukt!! We hebben alleen maar positieve berichten gehad over de dag maar ook over jou. Hartelijk dank daarvoor. Liefs Gerald en Savanne”

Savanne en Gerald – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Dankzij DJ Jordy was het meer dan een geslaagde dag. Er is veel en goed gedanst en ook dacht hij vaak mee om het nog beter te maken!

Mochten wij nog een keer een feest organiseren of vrienden van ons dat weten wij jullie te vinden.”

Vincent en Jamie – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”100% aan te bevelen van begin tot einde hele goede communicatie.. afspraken goed nagekomen. DJ Rob was werkelijk fantastisch wat hebben alle gasten genoten en vooral de meiden . Rob wist precies wat die moest doen en wanneer . Echt fantastisch ook heel vriendelijk naar de gasten toe . Ik zou het zeker aanbevelen als je een top feestje wilt hebben ben je hier zeker aan het goede adres .”

Ana – Verjaardagsfeest augustus ’22 (feestgever)

”100% aan te bevelen van begin tot einde hele goede communicatie.. afspraken goed nagekomen. Dj was werkelijk fantastish wat hebben alle gasten genoten en vooral de meiden . Dj wist precies wat die moest doen en wanneer . Echt fantastisch ook heel vriendelijk naar de gasten toe . Ik zou het zeker aanbevelen als je een top feestje wilt hebben ben je hier zeker aan het goede adres .”

Ana – Verjaardagsfeest augustus ’22 (feestgever)

”Wat een fantastisch feest was het! Iedereen vond je een goede DJ. Je deed het zo leuk en de muziek was helemaal top! Onwijs bedankt voor alles! Ook zo super dat we een momentje pakten om gezamenlijk het trouwfilmpje te bekijken op jouw beeldscherm. Het was echt een fantastische dag, bijna perfect gewoon! Nogmaals onwijs bedankt! We zijn blij dat we jou als DJ hebben uitgekozen.”

Irma en Edwin – Bruiloft augustus ’22 (bruidspaar)

”Hoi Marc, gisteravond zijn we door alle haast en drukte vergeten je persoonlijk te bedanken dus hierbij alsnog ontzettend bedankt. We hebben het maximaal naar ons zin gehad en we hebben de gehele avond heerlijk op de dansvloer staan dansen met alle mensen erbij. De muziek was absoluut top en alle muziek die we wilden is voorbij gekomen. We hebben ook erg veel complimenten gekregen van de gasten over de kwaliteiten van de DJ. Echt super!”

Gert-jan en Ilse – Bruiloft augustus ’22 (bruidspaar)

”Dj jordy was erg vriendelijk aan de telefoon en persoonlijk, we kozen ervoor om geen openingsdans te doen en om gewoon lekker te dansen met elkaar, maar fantastisch dat we de “last dance” hebben gedaan vanuit zijn initiatief. Zo een mooie en leuke afsluiting dat wij en onze gasten hebben genoten van de dans. Super leuk en dankbaar om terug te kijken op zo’n fantastische dag/avond. Dj Jordy als je dit leest, super bedankt en hoop dat je de locatie erg mooi vond 🙂

Met vriendelijke groet,

Allard en Eline”

Alard en Eline – Bruiloft juli ’22 (bruidspaar)

”Jullie gekozen na een fijn telefoongesprek wat direct goed voelde. Er is de hele avond gedanst en onze dj Jordy stond overal voor open. De gasten vonden het super en hebben zelfs om jullie gegevens gevraagd. Ik heb het meest genoten van de muziek, lichteffecten en het dansen. Verder was de communicatie goed en verliep soepel. Erg genoten op onze huwelijksdag!”

Laura en Marjon – Bruiloft juli’ 22 (bruidspaar)

”M.c Costa was onze dj op onze bruiloft op 07.07.2022. Wat was het leuk! Er is geen één moment geweest dat er niemand op de dansvloer stond. Marc heeft afwisselende muziek gedraaid waardoor er voor elk wat wils was om op te dansen. Vanuit onze gasten hebben we dan ook veel complimenten gekregen. Bedankt M.c. Costa voor dit fantastische feest! 🥳”

Lennart en Lies – Bruiloft juli ’22 (bruidspaar)

”Hallo Marc!
Het feestje was helemaal top! En Rob heeft harstikke leuk gedraaid. Veel gasten hebben ook aangegeven dat hij een leuke DJ is! Alle muziek kwam voorbij en ook aanvraagjes waren geen probleem. Bij het volgende feestje weten we jullie te vinden.

Fijn weekend nog😊”

Anouck – Verjaardag 30 jaar juli ’22 (feestgever)

”Na 2 jaar was het eindelijk zover, onze trouwdag. DJ M.c. Costa, met wie we 2 jaar contact hebben gehouden, kwam draaien. En wat voor gezellige en gave avond hebben we gehad, de app waar onze gasten de foto’s konden uploaden en afgespeeld werden op het scherm bij de dj was super.
Marc wat heb jij er een super gaaf feest van gemaakt, je bent echt een topper!
Thnx thnx thnx”

Richard – Bruiloft juli ’22 (bruidegom)

“Met Marc heb je een top DJ voor je trouwfeest! Al bij de kennismaking met Marc merk je zijn enthousiasme en de energie waarmee je een goed feestje neer kan zetten, en dat heeft Marc dan ook zeker gedaan! Hij speelde heel goed in op het publiek, zorgde ervoor dat iedereen meedeed, had een goede mix aan muziek, en zorgde dat het energieniveau en tempo hoog was! Hij hield daarbij goed rekening met de wensen die we van te voren hadden aangegeven over het mijden van bepaalde muziekstijlen. Daarnaast willen we niet onbenoemd laten dat je met Marc heel goed kan overleggen en afstemmen, bijvoorbeeld over foto’s op de DJ booth, de openingsdans, suggesties voor nummers van onze gasten en zelfs een “metal-momentje” voor deze bruidegom. Ook van onze gasten hebben we heel veel positieve reacties gekregen. Wil je een knallend bruiloftsfeest, dan moet je bij M.C. Costa zijn!”

Pim en Marinde – Bruiloft juli ’22 (bruidspaar)

”Goedemorgen Marc! Het feest was echt super! Het dak ging eraf en heb mensen ook veel horen zeggen dat de dj het aanvoelde en inspeelde op dingen die er gebeurde! Hartstikke leuk! Ik heb nog drie bruiloften dit jaar en weet niet of ze al een dj hebben, maar wie weet zien we elkaar nog is😉 bedankt! Groeten Rico en Kelly👊🏼”

Rico en Kelly – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”Afgelopen zaterdag 18 juni zijn mijn vriendin/vrouw en ik getrouwd. Het was sowieso een prachtige ceremonie en het feest erna was minstens net zo goed omdat M.c Costa stond te draaien! Hij wist heel goed in te spelen op het publiek waardoor er eigenlijk niemand aan de tafels bleef zitten. Van meerdere mensen te horen gekregen dat het echt een topfeest was en Marc was daar een belangrijke reden voor. Ik kan zijn services zeker aanraden voor op je bruiloft of wat voor feest dan ook.”

Jolien en Jasper – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”Leuke dj, mooie show, goede muziek en een fijne sfeer. Alles was top verzorgd en geregeld voor onze bruiloft!”

Bastiaan – Bruiloft juni ’22 (bruidegom)

”Afgelopen week heeft Marc gedraaid op onze bruiloft en er een groot feest van gemaakt! Het contact was direct erg fijn en er werd overal snel en professioneel op gereageerd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de dansvloer is goed vol gebleven. Bedankt Marc!”

Amber – Bruiloft juni ’22 (bruid)

”Vanaf dag één was Marc zijn energie erg aanstekelijk, ondanks dat het nog wel even zou duren hadden we er al helemaal zin in. De schermen op de DJ booth kunnen gebruikt worden voor een preview met trouwfoto’s, helemaal super voor de avondgasten. Marc denkt goed mee om je wensen op papier te krijgen en maakt er op de dag zelf een geweldig feest van! Ook is hij wel in voor een grapje en doet zijn uiterste best je nieuwe echtgenoot de dans vloer op te krijgen, al moet die hem zelf halen haha. Wil je een feest waar het dak van af blaast? Boek dan zeker DJ M.C. Costa en je feest tot je niet meer kan, of wanneer de lichten weer aan gaan natuurlijk 😉”

Nicky – Bruiloft juni ’22 (bruid)

”Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek gehad dat soepel verliep. Rob stelde goede vragen. We hadden gelijk het gevoel dat Rob er een leuk feest van ging maken. Op de dag zelf heeft Rob super fijn meegewerkt aan de opening van ons feest, waarbij wij een same day edit hadden waar Rob ervoor zorgde dat de muziek goed aansloot bij deze video. Vanaf dat moment heeft hij er de rest van de avond een groot feest van gemaakt. Goed geluisterd naar onze wensen en ruimte voor de gasten om ook een nummertje aan te vragen. Kortom top en de volgende keer kiezen we weer voor Rob!”

Rudy en Karlijn – Bruiloft mei ’22 (bruidspaar)

”Hey Marc,

wij hebben gisteravond een top avond gehad. Je hebt er echt een top feest van gebouwd! Wij hebben hele goede reacties ontvangen over de muziek en het feest! Wij danken jou hier hartelijk voor en wij hadden ons geen betere DJ kunnen wensen.

Liefs Ramon & Anouk!!”

Ramon en Anouk – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”Wij hebben een super schoolfeest gehad voor klas 3 en 4 mavo! De muziek die werd gedraaid paste top bij de leerlingen en er is 3 uur volop gedanst! Ook had DJ Rob een mooie geluid/licht installatie bij zich. Wij hebben enkel de plek aangewezen en verder heeft Rob alles zelf geregeld, top. De communicatie met Marc was ook ideaal, makkelijk bereikbaar via telefoon en mail. Ook dacht Marc goed mee om onze leerlingen een super avond te bezorgen. Ik hoop dat ze volgend jaar weer komen en we weer een feestje met z’n allen ervan maken!”

Esmee – Schoolfeest mei ’22 (organisator)

”5 ⭐️ voor Marc! Vanwege Corona hebben we ons trouwfeest een jaar later mogen vieren, en dankzij Marc heeft dat helemaal niets afgedaan aan de sfeer en het juiste gevoel! Hij heeft er een knalfeest van gemaakt, hij voelt de zaal goed aan en is in zijn communicatie snel, duidelijk en eerlijk. Nogmaals heel erg bedankt maat!”

Anita – Bruiloft mei ’22 (bruid)

”7 mei 2022 hebben wij eindelijk na twee keer uitstellen ons trouwfeest kunnen vieren en wat een feest was het! Marc heeft er een knal feest van gemaakt en we hebben geen seconde stil gestaan! Echt een top DJ! Na afloop ook veel positieve reacties van onze gasten gehad.”

Taco – Bruiloft mei ’22 (bruidegom)

”Voor mijn 50ste verjaardagsfeest wilde ik een DJ die de dance classics af kan wisselen met Hollandse muziek én verzoekjes. Die zelf aanvoelt wat er gedraaid moet worden en de sfeer erin kan houden vanaf het eerste moment. Een DJ kan je feest maken en breken, DJ Rob doet het eerste! We hebben een top avond gehad en veel complimentjes gekregen over het super feest! Aanrader dus ”

Monique – Verjaardag 50 jaar mei ’22 (feestgever)

”Super feestavond gehad op onze bruiloft met Marc van DJ M.c. Costa. Heldere communicatie, werkt met goede spullen en mooi licht. Betrokken voorbereiding en voelt op de avond de sfeer goed aan. Maximaal genoten.”

Willem – Bruiloft mei ’22 (bruidegom)

”Tijdens ons bruiloftsfeest heeft DJ Jordy gedraaid. Voorgaand aan het feest hebben we alles met elkaar gesproken. Hierbij konden we aangeven wat onze verwachtingen waren en welke muziek we wilden horen. Tijdens het feest heeft DJ Jordy er een topfeestje van gemaakt. Heeft verschillende genres gedraaid waardoor de voeten van de vloer gingen. Wij en alle gasten hebben genoten van het feest. ”

Maartje en Yorick – Bruiloft mei ’22 (bruidspaar)

”Hey Rob, wat een gaaf feest was het afgelopen vrijdag! Wij willen je nogmaals super bedanken! Het was heel gezellig, iedereen danste er lekker op los en achteraf veel positieve reacties gekregen.”

Rick en Lisanne – Bruiloft april ’22 (bruidspaar)

”Wij hebben een super mooie dag en avond gehad. Jordy heeft een mooie mix gemaakt van allerlei soorten muziek en we konden hier en daar verzoekjes doen, dat vonden we heel fijn. Dankjewel”

Michiel – Bruiloft april ’22 (bruidegom)

”In 2019 hebben we DJ M.c. Costa ontmoet en er was meteen een persoonlijke klik. Vanwege corona hebben we onze bruiloft 2 jaar moeten uitstellen, want we wilden wel een mooi feest geven. M.c. Costa heeft ons een onvergetelijk feestje gegeven wat het de twee jaar wachten meer dan goed en waard heeft gemaakt! Hij voelde de zaal goed aan en er werd non-stop gedanst! Ik ben voor het eerst sinds tijden weer helemaal los kunnen gaan. Heel erg bedankt wij hebben echt genoten als echtgenoten!”

Natasja en Robert – Bruiloft april ’22 (bruidspaar)

”Ha Marc, fijne paasdag nog. Amy en ik zitten nog heerlijk na te genieten van het bruiloftsfeest afgelopen vrijdag. Wat heb je er een fantastisch mooi feestje van gemaakt! We zijn super blij met hoe het is verlopen en de muziek die langs kwam, en onze gasten vonden hetzelfde. Hopelijk heb jij het ook mooi gehad. 🥳 Bedankt”

Amy en Jasper – Bruiloft ‘april 2022 (bruidspaar)

”Allereerst willen wij jullie bedanken voor de super organisatie.
We hebben gewoon ontzettend genoten en het feest gehad waar we van droomde.
Nog voordat we de openingsdans deden werd er al wat muziek gedraaid wat alleen maar super leuk was. We vonden het best spannend hoe of wat het zou lopen want dat is toch maar gewoon de vraag, maar we hebben het echt zo mega leuk gehad 🙂

DJ Jordy was ook gewoon helemaal top, draaide alles wat wij en de gasten leuk vonden en er was zelfs ruimte voor verzoekjes. Ik zal jullie ook zeker aanraden bij andere mensen.

Bedankt echt klasse!!”

Peter en Tanja – Bruiloft maart ’22 (bruidspaar)

”Op 25-03-‘22 was onze grote dag dan eindelijk aangebroken. ‘s Avonds heeft DJ M.c. Costa het feest compleet gemaakt. Heeft heel de avond de mensen aan het dansen gekregen en heeft de sfeer er perfect ingehouden. Wij en de gehele groep hebben genoten van je DJ kunsten. Echt top gedaan, een absolute top avond gehad.

Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel gehad. Na het kennismakingsgesprek bij ons thuis werd dit nog eens bevestigd. Wat een enthousiasme straalt hij uit wat je ook terug ziet in de feestavond.

Al met al alleen maar lovende woorden van iedereen die aanwezig was. Marc, nogmaals bedankt !!”

Erwin en Nicky – Bruiloft maart ’22 (bruidspaar)

”We hebben heerlijk kunnen dansen met de versoepelingen, maar zeker ook door DJ Jordy! De meegenomen spullen waren ruim voldoende voor de ruimte en Jordy heeft geweldig ingespeeld op de zaal! Wij kijken terug op een geweldig feestje en willen jullie als bedrijf zijnde ontzettend bedanken voor de vlotte en fijne communicatie én natuurlijk voor het topfeest!”

Marcha en Allard – Bruiloft oktober ’21 (bruidspaar)

”Wat een topfeest heeft DJ Rob neergezet! Van rustige muziek tot dansbare top-40 knallers tot golden oldies, alles kwam voorbij. Zelfs een gewenst half uurtje hardstyle/happy hardcore was niet te veel gevraagd voor Rob, een echte sfeermaker. Thanks Rob voor de goede zorg, volgende keer komen we weer bij jullie!”

Sofia – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Wij hebben voor jullie gekozen omdat jullie een goede en fijne organisatie hebben met goede reviews. Er is super veel gedanst en de DJ speelde goed in op het momentum in de zaal. Een opbouw van rustig naar helemaal gek, super mooi ! Gasten vonden het geweldig en de lichtshow maakte het helemaal af. Service en communicatie is top! Bedankt DJ Jordy, goed bezig :)”

Anneloes en Jonathan – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Hele mooie avond gehad. DJ Rob heeft lekker de boel op stelten gezet! Dit met muziek van onze wensenlijst aangevuld met zijn eigen keuzes. Top muziek gedraaid, dat maakte echt de avond!”

Frank – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

”Jordy heeft er een goed feestje van weten te maken. Er is veel gedanst en hij wist goed in te spelen op de sfeer. Liep de dansvloer even leeg? Dan zorgde hij ervoor dat deze binnen korte tijd weer vol stond! Jordy heeft ervoor gezorgd dat de zaal mooi was ingericht met goede lichten, goed geluid en een mooie dj booth. Het was een top feestje!”

Marissa en Jeroen – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Donderdag 21 oktober draaide Marc op onze grote dag! Al vanaf het eerste contact hadden we een fijn gevoel door Marc’s enthousiaste en meedenkende houding. Zo kwam hij o.a. met het idee om voor een kleine meerprijs al te starten met draaien tijdens ons diner, en dit is echt ontzettend sfeervol gebleken! Ook hield hij goed rekening met onze muziekvoorkeuren: zo kwamen onze favoriete muziekstylen dirty house en reggaeton tijdens het feest zeker voorbij, maar er was ook voldoende ruimte voor andere muziekstylen waar onze gasten weer meer van genoten! Het was een topavond!”

Anna en Wesley – Bruiloft oktober ’21 (bruidspaar)

”De avond was absoluut geweldig en de dansvloer was geen moment leeg! De aankleding en DJ booth pasten goed bij onze setting en iedereen heeft enorm genoten. De muziek keuze was top en alle verzoekjes vanuit ons werden gespeeld!. De DJ hield het feest goed gaande, er was geen moment dat ik het gevoel had dat het feest een beetje was uitgedoofd. Ik was ook erg blij met de DJ die open stond voor zelfs Deense lied verzoeken, het was geweldig voor mijn Deense gasten en hielp echt om het een onvergetelijk feest te maken.”

Susan en Niklas – Bruiloft oktober ’21 (bruidspaar)

”Marc is een topper, al tijdens het contact krijg je zin in het feest! En wat deed hij het goed, we hebben heerlijk genoten van onze feestavond. Bedankt Marc!” 

Judith en Jos – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Wat een onwijs gaaf bruiloftsfeest hebben wij gehad mede dankzij jou. Iedereen ging helemaal los, leuke muziek en goede overgangen. Heel erg bedankt en als wij nog eens een feest geven wordt jij zeker weten weer de dj! Pascal en Ilona”

Pascal en Ilona – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Wauw Rob wat heb je het fantastisch gedaan zeg! Alleen maar complimenten gekregen van de gasten en iedereen ging met een lach op het gezicht naar huis, precies zoals wij het wilden. Alle verzoekjes en besproken muziekstijlen zijn voorbij gekomen en we hebben ervan genoten. We willen jou en Marc bedanken voor alles, een fijne manier van communiceren en alles was erg duidelijk :)”

Kelly en Pieter – Bruiloft september’ 21 (bruidspaar)

”Wat hebben wij een geweldig feest gehad op onze trouwerij. DJ Rob voelde het publiek feilloos aan. De blije gezichten bevestigden ons dat het een feest was om nooit meer te vergeten. Niet alleen door de trouwerij zelf, maar voornamelijk door het grandioze feest welke mede mogelijk gemaakt is door DJ Rob. Wij kunnen hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Ook de communicatie vanuit M.C. Costa was fijn.”

Jordy – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

”Als je een super fijne DJ zoekt? Stop dan nu met zoeken, die heb je gevonden! Vorig jaar op 4 september zouden wij gaan trouwen., maar helaas door corona kon dat niet door gaan 😔 Marc dacht en werkte met ons mee en dit jaar op 10 september mochten we in de herkansing , met nog wel wat corona regels. Ondanks deze regels zorgde Marc er met de locatie voor dat we toch ons feestje konden bouwen 🥳 Eerst was er een pubquiz waar we naderhand van onze gasten heel veel lovende woorden over kregen en daarna afsluiten met een dans feest ! Het was top dank je wel Marc voor deze onvergetelijke bruiloft.”

Erwin en Wendy – Bruiloft september ’21 (bruidspaar)

”Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een allround dj , via via kwamen we met Marc in contact . Vanaf het eerste contact werden wij erg blij van zijn enthousiasme. We hebben in de voorbereidingen fijn contact gehad en Marc is altijd bereikbaar voor vragen. Marc weet een feestje te bouwen en onze gasten waren gek op hem . Wij hebben echt een top feest gehad!!! Wat was het gezellig . Wij bevelen Marc zeker aan. Dus wil je een vrolijke ,enthousiaste en meedenkende dj, dan zou ik zeker contact opnemen . Geloof me daar ga je geen spijt van krijgen. 100% partyproof 🥳🥳🥳🥳🥳🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂👍👍

Judith – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Dag Marc, wat een fantastische dag en avond hebben wij gehad. Echt een top feestje en iedereen was enthousiast over de muziek van Jordy en de saxofonist 😃👍🏻👌🏼 echt onwijs gaaf”

Chantal – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Marc, vol met passie voor zijn bedrijf. Communicatief heel sterk en doet alles met veel enthousiasme. Doet goed zijn best om er een leuk feestje van te maken en dat is zeker gelukt. Echte aanrader!”

Chris – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

”Top DJ en organisatie die ik zeker zou aanbevelen! Zeer professioneel in het contact, reageert snel en denkt goed mee. Hij kon zelf niet op onze trouwdatum maar zijn collega DJ Jordy heeft het net zo goed gedaan. En ook voor het lastminute omtoveren naar een Silent Disco ivm de maatregelen draaiden ze hun hand niet voor om. Dank MC Costa voor deze toporganisatie en voor een volgend feest boeken we je zeker weer!”

Sanne en Jos – Bruiloft augustus ’21 (bruidspaar)

”Deze baas heeft gezorgd voor een topfeest. Variërende muziek en een goede opbouw. Je draaide van alles en wist het feest aan te houden. Zo veel positieve reacties. Aanrader voor een goed feest. Thanks Marc.”

Bernard – Bruiloft september ’21 (bruidegom)

‘Via vrienden van ons ben ik op de website van Marc (M.c. Costa) terechtgekomen. Na een overtuigend promotiefilmpje bekeken te hebben heb ik hem direct gebeld om gewoon eens het een en ander te bespreken. De prijzen waren erg fair en de persoonlijke houding van Marc aan de lijn beviel me allermeest. Marc zelf kon op mijn verjaardagsfeest niet meer, maar kon namens hem DJ Jordy inzetten. Na direct met Jordy gebeld te hebben en als profiel bekeken te hebben kreeg ik hetzelfde persoonlijke en fijne gevoel als bij Marc, dus direct de boeking doorgezet. En wat zijn wij hier blij mee geweest, want we hebben de hele avond kunnen genieten van onze favoriete muziek met een mooie dansvloer vol. Dat corona zorgde voor wat afstand tussen de mensen mocht de pret niet drukken, hartelijk dank voor alle duidelijkheid, service en fantastische avond.’

Hans – Verjaardag 50 jaar september ’21 (feestgever)

”Via via zijn we op M.c. Costa zijn website terechtgekomen. Marc zelf was al geboekt op onze trouwdatum en dus beval hij zijn andere DJ, Jordy, aan. Na een fijn telefoongesprek met DJ Jordy hebben we hem geboekt voor onze feestavond; de klik was er!
En hier hebben wij allesbehalve spijt van gekregen, want was het een topfeest! Jordy draaide alle stijlen en verzoeknummers die van tevoren besproken waren en had een erg mooie show meegenomen. Op zijn beeldscherm konden we onze trouwfoto’s afspelen, leuk! Verder waren verzoeknummers vanuit de gasten ook geen enkel probleem en is het feest, ondanks de corona-maatregelen, onvergetelijk geweest; 4 uur lang een volle dansvloer! Alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten en ik ga ervanuit dat we elkaar weer terug gaan zien op een ander feest van één van onze vrienden 😉 Bedankt.”

Johanna – Bruiloft juli ’21 (bruid)

Leave your testimonial!

Perspiciatis faucibus dolor amet purus unde om iste mattis nulla eleifend magna natus sit! Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet. In eu justo a felis lorem ipsum – amet faucibus ornare vel id metus.

Send Message