TESTIMONIALS

What clients say
Je bent hier:

”Wat hebben wij enorm genoten zaterdagavond!! Ik heb alleen maar positieve berichten gekregen over de muziek!!
En ik was blij dat we de muziek net even iets zachter hadden want ook daar kregen we complimenten over dat het ook mogelijk was om een beetje te kletsen. Ik wil je dus echt super bedanken!! We hebben nu een geweldig feest om op terug te kijken.”

Annemieke – 25-jarig huwelijksfeest juni ’24 (feestgever)

”Marc heeft afgelopen week op onze bruiloft gedraaid. Een ding was zeker, het was een topfeest! Hij kan sfeer maken zonder dat het vervelend wordt, draait leuke liedjes afgestemd op de wensen die wij eerder hebben besproken. Hij was vooraf ook makkelijk te bereiken om te overleggen.
Zeker een aanrader voor iedereen die een leuk feestje wilt geven! Ook onze gasten waren zeer te spreken over de muziek. We zouden hem zo weer kiezen !”

Sarina en Joey – Bruiloft juni ’24 (bruidspaar)

”Voor de rest willen wij graag een recensie geven over DJ Pascal. We zijn zeer blij geweest met Pascal. Veel leuke reacties gehad. Hij voelde de sfeer goed aan, leuke mix van muziek en vroeg geregeld of wij tevreden waren over het verloop. Mede door hem is ons 25-jarige huwelijksfeest een topavond geworden.”

Paul en Renee – 25-jarig huwelijksfeest juni ’24 (feestgevers)

”Wij hebben super genoten van de feest avond!! Niet van de dansvloer af te slaan en dat geldt ook voor alle gasten! Er kwamen gasten naar ons toe die zeiden dat ze nog nooit een bruiloft hebben gehad waarbij met de openingsdans de dansvloer al vol stond en het feest er al helemaal aan was!!  Dus zeker positief ook qua contact en verzoeknummer waren we blij verrast!!”

Larissa en Dominique – Bruiloft juni ’24 (bruidspaar)

”Marc heeft bij ons op de bruiloft gedraaid afgelopen 5 juni en hij heeft er een waar feest van kunnen maken. Waar wij in eerste instantie dachten dat er misschien niet zoveel gedanst zou worden, heeft Marc ons versteld doen staan. Vanaf de openingsdans tot het einde van de avond is de dansvloer in gebruik geweest door bijna iedere gast. Of het nu met de polonaise, een mooie quick step of lekker gek doen was het maakte niet uit er was voor ieder iets wils!
We hebben een avond beleefd om nooit te vergeten!
Daarnaast ook niet geheel onbelangrijk Marc was fijn in contact reageert snel en denkt graag mee in je plannen, geeft advies waar het nodig is en luistert vooral naar de wens van het bruidspaar en de gasten!”

Patrick en Susanne – Bruiloft juni ’24 (bruidspaar)

”Ons feestje was erg geslaagd! Dylan voelde de groep goed aan, en heeft er echt voor gezorgd dat de avond een succes was. Superblij dat hij ook alle verzoekjes kon draaien en goed inspeelde op ons kleine publiek. Bedankt, dat alles zo snel en in korte tijd geregeld kon worden.”

Joyce – Bedrijfsfeest juni ’24 (DJ Dylan)

”DJ M.c. Costa heeft gedraaid op onze bruiloft op 17 mei. Marc heeft onze verwachtingen overtroffen en we zouden hem dan ook zeker aanbevelen voor feesten en partijen. Hij heeft er echt een feestje van gemaakt, dit gaan wij niet vergeten! Nogmaals dank Marc! Je was top!”

Sander en Jessica – Bruiloft mei ’24 (bruidspaar)

”Beste Jordy,
Wat hebben we genoten! We krijgen veel foto’s, filmpjes en complimenten terug van mensen die erbij waren en we zitten zelf ook nog na te stuiteren van alle indrukken. Wat was het tof, zowel de locatie, muziek, als natuurlijk de mensen die dat hebben verzorgd!”

Frank – Verjaardagsfeest 50 jaar mei ’24 (feestgever)

”Hi Marc! Nogmaals ontzettend bedankt voor zaterdag, het was echt super! 🥳 Iedereen heeft het zo naar zijn zin gehad en mijn moeder was overweldigd door het grote en fantastische feest. We zien allemaal mooie, leuke en dansende foto’s en filmpjes voorbij komen van alle gasten. We gaan er een leuk plakboek van maken en jij bent de headliner! Wellicht en hopelijk tot een volgende keer 🤗”

Demi – Verjaardagsfeest 50 jaar mei ’24 (feestgever)

”Hee Jordy, hierbij nog even een berichtje van ons.
Mega bedankt nogmaals! Het feest was perfect en aan, vanaf moment 1 tot het einde; ik heb er zo van genoten dat ik vergeten ben je live te bedanken Jordy. Je bent een topper en vakman!:) Onvergetelijk, bedankt. ❤”

Arike en Willem – Bruiloft mei ’24 (bruidspaar)

”Marc heeft ons bruiloftsfeest echt gemaakt! Hij speelt goed in op de muziek, voor ieder wat wils, maar toch met de kunst om de dansvloer steeds vol te houden. Wat een topper! Duidelijke en snelle communicatie vooraf en alles was mogelijk. We hebben het op de avond zelf al vaak gezegd, maar nogmaals via hier: deze DJ moet je gewoon hebben!”

Harm en Tessany – Bruiloft mei ’24 (bruidspaar)

”Marc is duidelijk in communicatie en geeft tips om van de avond echt een feestje te maken. Hij was de DJ op onze bruiloft en wat een feest is het geworden, nogmaals bedankt!”

Manon en Mark – Bruiloft april ’24 (bruidspaar)

”Marc was de DJ tijdens ons feest op onze trouwdag. Wij raden hem zeker aan als DJ. Hij zorgt voor een goede sfeer en draait alle soorten muziek zodat iedere gast het naar zijn zin heeft, van jong tot oud. Wij hebben de hele avond gedanst en onze gasten ook. Marc is een spontane man, denkt graag met je mee en de communicatie verloopt prettig. Wil je zeker weten dat je feest geslaagd is? Kies dan zeker voor Marc.”

Davey en Marije – Bruiloft april ’24 (bruidspaar)

”Dag Marc, Ook wij hebben van het feest genoten. Mede door de inzet van DJ Jordy.

Hij was ruim op tijd aanwezig en was dus ook ruim op tijd klaar om te beginnen. Prettig in de omgang. Hij is niet overheersend aanwezig en voelde de zaal goed aan en heeft velen de dansvloer op gekregen. Hij heeft ook verzoeknummers gedraaid en muzikale ondersteuning gedaan bij de uitvoering van “stukjes” door de gasten.

Ik zou DJ Jordy, en daarmee ook M.C. Costa, zeker wel aanraden als iemand bij mij naar een DJ zou vragen.”

Ronald en Annemieke – Huwelijksfeest april ’24 (feestgevers)

”Pascal heeft ervoor gezorgd dat mijn feestje een fantastische party werd. Er is veel gedanst op heerlijke gevarieerde muziek. Vooraf het overleg was top. 

Pascal is echt een aanrader om op een feest te komen draaien. Dank je wel. We hebben een super avond gehad 😊”

Jolanda – Verjaardagsfeest april ’24 (feestgever)

”Mc costa heeft in april 2024 op onze bruiloft gedraaid. Voorafgaand de bruiloft heeft Marc ons door het proces heen geloodst. Communicatie was top en zijn energie werkt aanstekelijk. Hierdoor heeft hij ons veel zorgen en werk uit handen genomen.

Omdat de bruid peruaanse is hadden wij een zeer gevarieerde groep met Spaans en Nederlands sprekenden. Marc speelde hier goed op in en voelde de groep goed aan. Wij hebben een top avond gehad, nogmaals bedankt Marc!”

Fren en Adriana – Bruiloft april ’24 (bruidspaar)

”Wij hebben zeker van het feest genoten en waren heel blij met het optreden van Dylan. Naast dat wij de muziekkeuzes van Dylan erg konden waarderen is Dylan ook een hele leuke persoonlijkheid om op je feest te hebben. De communicatie ging goed en ook van de gasten hebben we gehoord dat de muziek top was. Mochten we zelf weer een feest geven of iemand een aanbeveling kunnen doen dan valt de keuze zeker weer voor Dylan!”

Amy en Mathijs – Verjaardagsfeest april ’24 (feestgevers)

”Voor ons 25 jarig-getrouwd feest zijn wij via via getipt om Marc, M.c. Costa, te benaderen. Na een goed gesprek met Marc (waaruit onder andere bleek dat hij zelf niet meer beschikbaar was) heeft hij ons één van zijn DJ’s, DJ Pascal, aangeraden. We hebben vervolgens het profiel van Pascal bekeken op Marc zijn website en werden daardoor enthousiast om met hem te telefoneren en daarbij de wensen van ons feest te bespreken. Het waren nogal wat wensen vanwege het feit dat we een specifiek programma hadden en er erg veel (verschillende typen) mensen kwamen. Er moest dus ook veel verschillende soorten muziek worden gedraaid. Na een goed gesprek met Pascal hebben we de boeking definitief gemaakt en zijn al onze wensen uitgekomen. Achter de DJ Booth kon DJ Pascal erg goed zijn mannetje staan en hield al onze wensen/eisen in het achterhoofd. Hij wist er een fantastisch feestje van te maken en iedereen is komen dansen. We hebben zo genoten waarvoor we ontzettend dankbaar zijn!”

Silah en Jonathan – Jubileumfeest maart ’24 (feestgevers)

”Hee Pascal. Wat willen wij nog eenmaal graag bij je kwijt hoe blij we zijn geweest dat jij de DJ kon zijn op ons bruiloftsfeest vorige week. We hebben enorm genoten van alle leuke muziek die je hebt gedraaid en vinden je een erg spontane, sympathieke en aardige kerel. Je hebt goed met ons meegedacht en bent erg netjes en flexibel omgegaan met de vele aanvragen vanuit het publiek. Ze vonden het allemaal geweldig en daar ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor.”

Sjaak en Carla – Bruiloft februari ’24 (bruidspaar)

”Jooow Dylan, een topper ben je. We hebben genoten van jou en het feest en willen je nogmaals de complimenten meegeven. Supergoede berichten ontvangen en die zijn in ons optiek meer dan waar. Als je nog leuke foto’s hebt, wil je deze dan toesturen? In ieder geval zijn we erg blij met je fijne communicatie en je goede draai-techniek, je weet het allemaal leuk aan elkaar te mixen. Dankjewel man!

Anton – Verjaardag 50 jaar maart ’24 (DJ Dylan)

”Hee Jordy. Middels deze whatsapp wil ik je nog een keer bedanken dat je onze DJ wilde zijn op ons 25-jarig getrouwd feest. Wij en alle 100 gasten hebben ontzettend genoten en gezweet vanwege het vele dansen. Alleen maar leuke reacties mogen ontvangen over zowel het feest als jou als DJ. Je hebt een leuke mix gemaakt van verschillende muziekstijlen en alles klopte. Ook leuk dat je verzoeknummers mocht aanvragen en dat deze dan ook op passende wijze voorbij kwamen. Nog een fijne dag toegewenst en nogmaals dank!”

Erik en Daphne – Jubileumfeest maart ’24 (DJ Jordy)

”Dylan heeft onze feestavond gepromoveerd tot top-avond! Hij belde ons op voorhand netjes op om alles te bespreken en al onze muzikale wensen zijn vervult. Uiteraard heeft Dylan daar zijn eigen input aan toegevoegd en is alles 100% geslaagd geweest. We hebben alleen maar complimentjes gehad van de gasten over hoe tof ze het wel niet vonden. Wij weten zeker dat jij als DJ daar ook aan bijgedragen hebt en wilden dit graag aan je doorgeven. Nog een groot compliment ook voor de mooie show die je mee had, dit paste precies bij onze locatie en onze vibe.”

Rens en Iris – Bruiloft maart ’24 (bruidspaar)

”Hee Marc. Hierbij nog een keer (als ik het niet vaak genoeg tegen je heb gezegd op de avond zelf), ontzettend bedankt voor jouw werkzaamheden op mijn verjaardagsfeest. We hadden er op voorhand natuurlijk al alle vertrouwen in. Wij als geboren Rotterdammers wilden natuurlijk een Rotterdams avondje en wie kunnen we dan beter vragen dan één van de vaste DJ’s van Feyenoord & Sparta Rotterdam, jouw dus! We hebben gezongen totdat we schoor waren en een klein katertje was er ook wel. Allemaal goed nieuws dus. Ontzettend bedankt voor het fijne meedenken op voorhand en jouw input op de avond. Het was een heerlijke avond met alleen maar dansende mensen. Tot de volgende.”

Dianne – Verjaardag 40 jaar maart ’24 (feestgever)

”Heel erg bedankt voor de supertoffe avond marc. Het moest even opgang komen met dat oude volk, maar toen de sfeer erin zat pakte je ‘m fantastisch door en is de dansvloer geen seconde meer leeg geweest. Zoals je van tevoren had voorspelt hadden de mensen inderdaad even tijd nodig om hun plek te vinden en elkaar gewoon even rustig te spreken. Dat was voor ons bovendien ook erg fijn. Maar daarna was het dansen, dansen én DANSEN. We hebben heerlijke filmpjes en foto’s gezien/gemaakt en kijken terug op een feest met alle elementen die we graag wilden. Namelijk springen, dansen, zingen en polonaise!”

Jelle en Charissa – Jubileumfeest maart ’24 (feestgevers)

”Hoi Marc, we hebben je factuur ontvangen dankjewel daarvoor. Maar bovenal ontzettend bedankt voor het toffe feest dat jij hebt neergezet. Alle personeelsleden (waarvan veel mensen elkaar op voorhand totaal niet kenden) zijn met elkaar de dansvloer opgestapt en hebben een erg fijne avond mogen beleven. Je hebt alle muziek voor jong/oud en binnenlands/buitenlands goed door elkaar weten te draaien en dat sloeg super goed aan. Erg fijn ook hoe je bepaalde stukken presenteerde. Jij bent toch iets makkelijker met de microfoon dan ik, dus het is fijn dat je wat zaken wilde aankondigen en soepel wilde laten verlopen. Bij ons bedrijfsfeestje volgend jaar willen we je zeker weer hebben (de datum volgt snel), maar nu eerst maar eens bijkomen van een fantastische dag.”

Cora – Bedrijfsfeest maart ’24 (eigenaresse)

”Hee Jordy, we willen je graag bedanken voor je inzet afgelopen zaterdag. Je hebt het echt super goed gedaan en alle gasten heb ik op de dansvloer zien dansen. Het was boven verwachting gezellig van begin tot eind. Super fijn dat je een half uurtje langer door wilde gaan dan afgesproken, de sfeer zat er nog erg goed in en we hadden nog wat extra energie vanwege jouw goede draaikunsten. Je hebt onze favoriete nummers netjes geïmplementeerd in je draaimix en we zijn de hele avond los gegaan. Precies zoals we wilden! Dankjewel nogmaals, we zullen je naam doorgeven!”

Pieter en Elisabeth – Bruiloft februari ’24 (bruidspaar)

”Hee Marc, bij deze wil ik je graag de complimenten geven voor het goede en fijne optreden van jouw DJ Pascal. Je had hem natuurlijk aangeraden voor mijn verjaardagsfeest en dit bleek de perfecte match te zijn. Een heerlijke mix van Nederlandstalige klassiekers naar gouwe ouwes en een erg fijne gast om achter de DJ Booth te hebben. Spontane kerel en kijkt goed naar wat er op de dansvloer gebeurt. Volgende keer (over 10 jaar) zouden we hem graag weer willen, nu eerst maar eens nagenieten.”

Menno – Verjaardag 50 jaar februari ’24 (feestgever)

”DJ Dylan is een erg zachtaardige DJ met een sympathieke uitstraling. Hij luistert goed naar je wensen op voorhand en staat open voor verzoekjes op de avond zelf. Hij had een erg mooie show mee met een ingebouwd beeldscherm in de DJ Booth voor het afspelen van foto’s. Hier is dan ook grof gebruik van gemaakt wat iedereen erg leuk vond. Zelfs mijn familie heeft met elkaar lopen dansen wat ik zeker niet had verwacht, we zijn er erg blij mee.”

Yasmine en Dian – Bruiloft februari ’24 (bruidspaar)

”Ontzettend leuke muziek gehad voor mijn 30ste verjaardagsfeest. Van de golden oldies tot apres ski. En daarna van feestmuziek tot top40. We wilden een feest met een mix van alle soorten muziek door elkaar en daar heeft Marc voor gezorgd. Iedereen was razend-enthousiast, dus waarschijnlijk kom je nog wel bij wat feestjes terecht komende tijd. In ieder geval bedankt zeg!”

Diana – Verjaardag 30 jaar februari ’24 (feestgever)

”Marc wat zijn we ontzettend blij dat we via via bij jou zijn uitgekomen om op onze bruiloftsavond te komen draaien. Van A tot Z tot in de puntjes geregeld en op het moment zelf maximaal uitgevoerd waardoor iedereen heeft gedanst. Onze avondgasten vonden het erg leuk om onze foto’s van overdags voorbij te zien komen op het beeldscherm en ook erg leuk dat ze aanvraagjes bij je konden doen. Goede interactie met het publiek heb je ook, je bent een aanrader!”

Alwin en Jessica – Bruiloft februari ’24 (bruidspaar)

”Joow Marc!! We hebben echt een top avond gehad en erg genoten!😊 En we horen nog steeds elke dag dat iedereen het een topavond vond. Dus zijn nog steeds wel aan het nagenieten haha!🥳 Was echt een knalfeest man, nogmaals onwijs bedankt !!😁”

Jan – Bruiloft februari ’24 (bruidegom)

”Beste Marc,
Wat hebben wij genoten zaterdag van ons 200+ feest met zijn vieren. Wat heb je dit ontzettend leuk gedaan qua muziek enzo. Super bedankt daarvoor. Ik zag dat je wat beelden op je verhaal had staan. Heb je die toevallig nog en kan je die met ons delen. We kijken er echt met heel veel plezier op terug!”

Petra – Bedrijfsfeest januari ’24 (feestgever)

”Voor onze winterbruiloft is DJ Dylan geboekt om de muziek te verzorgen op ons avondfeest. Het was een echte dames-bruiloft (ook met het dames voetbalteam) dus we wilden veel muziek om met de billen te schudden en ook wat hollandstalige meezingers. DJ Dylan was hiervoor de perfecte match want hij heeft alles gedraaid wat we wilden. Ook heeft hij een mooi ingebouwd beeldscherm in de DJ booth (overigens was de complete setup erg mooi en bruiloft-waardig) waarbij onze trouwfoto’s van overdags in de avond werden afgespeeld voor de avondgasten. Super mooi om te zien hoe wij overdags konden stralen en dit ’s avonds direct konden delen met onze gasten. Bedankt voor alles!”

Kiki en Mette – Bruiloft januari ’24 (bruidspaar)

”Voor onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel zijn we bij M.c. Costa (Marc) terechtgekomen. Zodoende kwam DJ Jordy draaien met alle benodigde spullen. Het was een zeer geslaagde avond en alle personeelsleden (en aanhang) hebben lekker kunnen drinken, zingen en feesten. Ook konden er tussendoor wat speeches gedaan worden vanuit het personeel. We wilden graag een leuke mix van jaren 70/80 disco muziek naar hedendaagse muziek en nederlandstalige knallers/meezingers. Alles is voorbij gekomen en het was één groot succes.”

Marja – Bedrijfsfeest januari ’24 (feestgever)

”Met DJ Jordy heb je de perfecte DJ in huis voor een breed repertoire aan muziek. Hij is welwillend om werkelijk waar alle muziek te draaien en doet dat op een erg leuke, creatieve en dynamische manier. Ook mogen er nummers worden aangevraagd en neemt hij een DJ booth mee met een scherm voor foto’s. Supertof vonden we dat! Van te voren heeft Jordy ons netjes opgebeld om alle muziek te bespreken en hierin stelde hij de juiste vragen (waar wij op voorhand nooit op zouden komen). Erg fijn was dit. Prettige communicatie ook vanuit Marc, gezien het een DJ via Marc was. Geen spijt van onze keuze en hopelijk tot een volgende keer.”

Jelle en Patricia – Verjaardag 50 jaar januari ’24 (feestgevers)

”Mijn man en ik zijn deze maand beide 40 geworden en wilden dat vieren met een groot feest voor ongeveer 150 mensen. Via via zijn we bij M.c. Costa terechtgekomen en hij raadde ons DJ Pascal aan. We hebben Pascal zijn profiel bekeken op de website en hem kort telefonisch gesproken. De klik was er meteen, dus doorgezet die handel. Geen seconde spijt van gehad gezien Pascal de meest vriendelijke en spontane DJ is die ik mezelf had kunnen voorstellen. Altijd aardig en gericht op de wensen van ons als feestgevers. We hebben al onze verzoeknummers voorbij horen komen en met een leuke mix van Pascal zelf een topavond gehad. Echte aanrader dus!”

Jacintha en Michiel – Verjaardag 40 jaar januari ’24 (feestgevers)

”Pascal is een supergoede kerel met een passie voor muziek. Uitstraling op en top en de gehele avond vriendelijk, sociaal en opgewekt. Regelmatig even contact gehad op de avond zelf en dat werkte zeer prettig. Hij kan en wil alle muziek draaien en doet dat in een leuke mix. Iedereen heeft staan dansen en dat is boven verwachting. We hebben van je genoten Pascal en zijn erg blij dat je bij ons kon komen draaien.”

Emiel – Bedrijfsfeest januari ’24 (feestgever)

”Nogmaals ontzettend bedankt Dylan voor je inzet op mijn verjaardagsfeest. We hebben gedanst, gezongen en gesprongen, precies zoals we het wilden. Top ook dat je onze verzoeknummers wilde draaien die we op voorhand hadden besproken. Mooie spullen neem je mee en je stond netjes op tijd klaar. Ik zeg: volgende keer boeken we je weer. Topper ben je!”

Matthijs – verjaardag 30 jaar januari ’24 (feestgever)

”Wij vinden DJ Dylan een erg kundige, sociale en spontane gast en we zijn superblij dat hij onze DJ was. We hadden zijn profiel uitgezocht op de website en hadden gelijk zoiets van ‘hee die is erg enthousiast en gepassioneerd’. En dit bleek allermeest waar op de dansvloer. Dylan voelde uitstekend aan wat er op welk moment gedraaid moest worden en was ook in voor verzoekjes tussendoor. Hij is erg enthousiast en vriendelijk, een echte aanrader.”

Karel en Jasmijn – Bruiloft januari ’24 (bruidspaar)

”We willen Marc bij deze aan iedereen aanraden die ook maar twijfelt om hem te boeken. Wij zeggen: doendoendoen! Hij luistert goed naar je wensen, neemt mooie spullen mee en we konden allerlei leuke foto’s afspelen in zijn DJ Booth beeldscherm. We waren op voorhand al razend enthousiast, maar na afloop nog meer. Iedereen heeft het naar hun zin gehad en iedereen (op de alleroudste na) heeft ook gedanst. Onze vrienden worden volgend jaar ook 50, dus wie weet tot dan!”

Kathy – Verjaardag 50 jaar januari ’24 (feestgever)

”Wauw Marc wat heb je ons kippenvel bezorgd met het terugkijken van al onze reacties voor ons superleuke feest. We krijgen ook keer op keer weer kippenvel als we de filmpjes van ons avondfeest terugkijken. Je hebt perfect ingespeeld op het aanwezige publiek en daarbij ook onze (soms kritische) voorkeuren toegepast. Echt leuk dat iedereen verzoekjes mocht doen en hoe je daarmee om ging. Je hebt onze dag afgesloten zoals wij dat hadden gehoopt en willen je daar nogmaals ontzettend voor bedanken”

Flore en Jasmijn – Bruiloft januari ’24 (bruidspaar)

”M.c. Costa heeft ons bedrijfsfeest verzorgd vanaf de middag tot en met de avond. In de middag kwam de sfeer er al goed in met een gezellige borrel. En ’s avonds na het eten ging het dak eraf en is er non-stop gedanst. Fantastisch feest gehad en dit bleek (op aanraden van vele collega’s) voor herhaling vatbaar. Dankjewel Marc, heerlijke avond gehad!”

Dirk – Bedrijfsfeest januari ’24 (feestgever)

”Jordy heeft er een goed feestje van weten te maken. Er is veel gedanst en hij wist goed in te spelen op de sfeer. Liep de dansvloer even leeg? Dan zorgde hij ervoor dat deze binnen korte tijd weer vol stond! Jordy heeft ervoor gezorgd dat de zaal mooi was ingericht met goede lichten, goed geluid en een mooie dj booth. Het was een top feestje!”

Marissa en Jeroen – Bruiloft januari ’24 (bruidspaar)

”Hoi Marc,

We hebben een erg geslaagd feest gehad met DJ Pascal aan het roer. Het is een erg kundige DJ die ook regelmatig controleert en even bij je checkt of alles nog naar wens is. Dat werkt erg fijn en hij heeft er een groot feestje van weten te maken. Veel complimenten gekregen, dus dat is altijd goed. Nogmaals dank voor het regelen en de groeten aan Pascal”

Marcel – Verjaardagsfeest januari ’24 (feestgever)

”Hi Dj!
Het was een vlug afscheid afgelopen zaterdag, maar we wilden je bij deze nogmaals even persoonlijk bedanken.
Het was voor ons een heel leuk en geslaagd feestje zaterdag. De afwisseling tussen Turks en Nederlands was erg lastig met het gevarieerde gezelschap, maar dat heb je echt super goed gedaan!
Als we ooit een feest houden, prive of op werk, weten we je zeker te vinden!”

Wessel en Ezgi – Bruiloft januari ’24 (bruidspaar)

”Op 15 december 2023 hadden wij met ons bedrijf ons jaarlijkse kerstfeest en dankzij DJ Pascal is dit een groot succes geworden. Hij voelt echt de sfeer aan en speelt daarop in en wij hadden een aantal wensen waaronder geen halve nummers. Dit heeft hij ook perfect gedaan. Wij kunnen hem dan ook zeker aanbevelen, zeker als je op zoek bent naar een goede DJ die oog voor het publiek heeft en een feest aanvoelt.
Het was bovendien fijn communiceren met hem. Vooraf een keer telefonisch en direct voor/tijdens/na het event op de dag zelf verliep ook heel fijn, hij voldeed helemaal aan onze wensen hij heeft er een mooi feestje van gemaakt.

Bij een volgend feest zullen wij zeker M.C Costa in gedachten houden voor een boeking van de DJ, waarschijnlijk vragen wij dan naar Pascal 😊”

Shari – Bedrijfsfeest december ’23 (DJ Pascal)

“DJ Pascal heeft de muziek verzorgd op ons bedrijfsfeest. Het was een super geslaagde avond! Pascal zorgde voor de juiste muziek en sfeer. Zeker een aanrader!”

Shirley – Bedrijfsfeest december ’23 (feestgever)

”Hi Marc,

Bedankt voor de geweldige DJ, Dylan was top! Hij heeft alle gasten aan het dansen gehouden en iedereen was zeer zeer te spreken over hem. En wij ook, erg vriendelijke en kundige kerel.
Zodra we weer een dans- aanvraag hebben, hoor je ons bijtijds.

Fijne feestdagen!”

Berry en Carola – Bedrijfsfeest december ’23 (feestgevers)

”Marc heeft op onze bruiloft gedraaid en heeft er een geweldig feest van gemaakt! Samen met de saxofonist ging het dak eraf! 💃🕺 De communicatie vooraf verliep heel soepel en heel snel. Hij komt vooraf bij je thuis langs om alles te bespreken. Wij vonden het fijn dat hij goed luisterde naar waar onze behoefte lag, maar ook zelf veel voorstellen deed. Onze bruiloft duurde tot 02.00 en iedereen ging tot het einde helemaal uit zijn dak. Hij kende de prachtige locatie (Kasteel Woerden) goed, waardoor hij precies wist wat een mooie belichting zou opleveren. Echt een hoogtepunt was ook dat hij de saxofonist regelde en zij samen heel harmonieus het feestje tot een nieuwe hoogte tilden. Met Marc’s enthousiaste energie is hij zelf al het feestje. Kortom: zeker een aanrader! 😍

Frank en Anne – Bruiloftsfeest december ’23 (bruidspaar)

”Hoi Marc, bij deze wilde we je nog een berichtje sturen omtrent jouw DJ op ons feest afgelopen week. Het is een ontzettend aardige kerel en hij heeft netjes contact opgenomen zoals je had beloofd. We hebben uitgebreid de muziek besproken en gezamenlijk een muzikaal plan van aanpak ter opbouw van de avond gemaakt. Dit plan is fantastisch goed uitgevoerd en werd erg gewaardeerd door de gasten. Hij heeft zijn eigen adviezen bijgevoegd en de hele boel heerlijk aan elkaar gemixt. Grote complimenten naar hem toe en een absolute topper. Volgend jaar weten we jullie weer te vinden!”

Margreet – Bedrijfsfeest november ’23 (manager)

”WAUW WAT EEN HEERLIJK FEEST HEBBEN WIJ GEHAD!!! Ontzettend bedankt Dylan voor je heerlijke beats en overdosis enthousiasme. We sturen je vandaag nog alle filmpjes toe want wat is er heerlijk gedanst. Je hebt het echt supergoed gedaan en hadden het niet anders gewild. We hebben alleen maar complimenten van onze vrienden mogen ontvangen en we houden je in gedachten voor als er nog ergens getrouwd gaat worden. Hopelijk ben je er dan weer bij!:) ”

Jurre en Irivan – Bruiloft november ’23 (bruidspaar)

”Ik wil zowel DJ Dylan als DJ M.c. Costa beide erg bedanken voor de goede hulp. De aanvraag was initieel voor Marc, maar hij was al bezet. Hij bood DJ Dylan aan als stand-in en toen hebben we zijn profiel bekeken op de website. Na een goed telefoongesprek hebben we besloten de boeking door te zetten en dit was een groot succes. Alles was 100% geslaagd en DJ Dylan nam een mooie show mee met een ingebouwd beeldscherm in de DJ Booth voor het afspelen van onze eigen foto’s. Superleuk!”.

Paulien – Verjaardagsfeest oktober ’23 (feestgever)

”Wat hebben wij een heerlijke avond gehad met DJ Dylan achter de DJ Booth. Goeie gast, topmuziek en bovenal ontzettend aardig. Hij denkt goed en graag mee in het gehele voorproces en heeft oog voor detail. Netjes heeft hij al onze wensen aan gehoord en verwerkt in een muziekrepertoire voor iedereen. We zijn ontzettend blij met hoe alles verlopen is en genieten nog na van alle leuke filmpjes.”

Pieter en Cleome – Bruiloftsfeest oktober ’23 (bruidspaar)

”M.c. Costa denkt aan alles in de voorbereiding waar je zelf nog niet bij stil gestaan hebt. Dit resulteert in de goede basis voor een leuk feest. De avond zelf was fantastisch, dankzij de goede keuze van de plaatjes én de goede DJ skills. Iedereen was laaiend enthousiast op de dansvloer aanwezig!”

Dirk-Jan en Edine – Bruiloft november ’23 (bruidspaar)

”Op vrijdag 20 oktober 2023 heeft DJ McCosta op onze bruiloft gedraaid en ik kan niet anders zeggen dan dat het een topfeest was!
Naar aanleiding van een uitgebreid kennismakingsgesprek was het duidelijk wat we wel en niet wilde horen en zaten we in een perfecte feestsfeer met een goede mix van ’80/’90/’00/’10s hits.
Ik heb ook van veel gasten terug gehoord dat ze de energie en gezelligheid van Marc super vonden. Het contact was vanaf het eerste moment ook heel professioneel en je krijgt altijd snel antwoord op vragen.
Ik zou voor andere feesten zeker weer DJ McCosta willen laten draaien want het was echt de beste avond ooit!!!
Groetjes Pauline & David”

Pauline en David – Bruiloft oktober ’23 (bruidspaar)

”Jordy ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan een onvergetelijke dag. Het weer zat de gehele dag tegen, dus dan maar alles gooien op het binnenfeest. En WAUW wat was dat fantastisch zeg, daadwerkelijk iedereen heeft staan dansen. Vanaf de openingsdans tot het eind is er gedanst en alles is voorbij gekomen. Onze favoriete nummers heb je netjes erin gemixt en verzoekjes waren ook nog welkom. We kunnen niets anders zeggen dan grandioos en ontzettend bedankt voor jouw inzet en het meedenken vooraf.”

Richard en Elles – Bruiloft oktober ’23 (bruidspaar)

”Hee Marc, heel erg bedankt voor het aanprijzen van DJ Pascal voor ons bruiloftsfeest. Hij was een perfecte match met ons en de gasten en we hebben het reuze naar ons zin gehad. De dansvloer heeft bijna de gehele avond volgestaan en dat is ver boven verwachting. Hele aardige gast overigens en erg sympathiek naar ons en de gasten toe. We hebben er ontzettend van genoten en wilde dit complimentje dus graag nog even doorgeven aan DJ Pascal. Tot de volgende keer!”

Evert en Sanne – Bruiloft oktober’ 23 (bruidspaar)

”Complimenten aan DJ Pascal, het feest was superleuk en hij heeft het meer dan prima gedaan. Goede muziekkeuzes voor de verschillende fases van het feest. Er waren veel oudere mannen maar uiteindelijk kwam de dansvloer toch helemaal vol. Dit mede dankzij de DJ, dankjewel”

Casey – Bedrijfsfeest oktober ‘2023 (feestgever)

”Goedenavond Jordy,

Namens ons wilde we jou heel graag nog even bedanken voor de topavond gisteren. Denise was al even naar je toe gekomen, maar namens ons beide, we vonden het een super geslaagd feest!

Het was echt top om te zien dat je de hele avond de dansvloer bezet hebt kunnen houden. Daar hebben we veel complimenten over gekregen, maar die zijn natuurlijk voor jou. Je hebt alle muziek goed aan elkaar gemixt en goed ingespeeld op de mensen op de vloer.”

Rick en Denise – Bruiloft oktober ’23 (bruidspaar)

”Heel erg bedankt voor de geweldige avond vrijdag. Wij hebben zo genoten! Er werd veel naar je gevraagd, alleen maar positieve dingen gehoord over jou en je draaikunsten :). 

Voor een toekomstig feestje houden we je in gedachten!”

Brenda en Jeroen – Bruiloft oktober ’23 (bruidspaar)

Beste Marc, we zouden graag nog een recensie achter willen laten: ” Er zijn een hoop mensen welke zich aanbieden als DJ als je een feest wilt geven. Echter zijn er maar weinig welke de zaal goed kunnen aanvoelen en er een echt feest van maken. Marc je hebt ons het mooiste trouwfeest gegeven welke wij ons konden voorstellen! Van jong tot oud je kreeg iedereen de dansvloer op. Vanaf het begin tot het einde wist je iedereen enthousiast te houden. We hebben van alle gasten terug gekregen dat ze een geweldige avond hebben gehad en jou willen hebben op het eerst volgende feest. Naast het draaien op het feest heb je ons goed begeleid in de aanloop naar deze fantastische avond. Je bent laagdrempelig bereikbaar en super enthousiast wat wij als zeer prettig hebben ervaren. “

Dennis en Melissa – Bruiloft oktober ’23 (bruidspaar)

”Goedemiddag Jordy,
Bedankt voor het draaien op onze bruiloft het was een geweldige avond met precies de muziek die we wilden. Alle favoriete muziek is voorbij gekomen in een leuke mix en de gasten vonden het ook geweldig. Veel complimenten gehad, dus ik hoop tot een volgend feestje! 👍🏻😊”

Ellen en Sandra – Bruiloft september ’23 (bruidspaar)

”Heee Marc! Je hebt het echt fantastisch gedaan gister! Mega leuk feest en je hebt het perfect aangevoeld. We hebben de gehele avond gedanst en waren daardoor zelfs compleet de tijd vergeten, haha. Je hebt echt heel veel complimenten gehad van al onze gasten. Zal daarom het laatste feestje niet zijn in Spakenburg verwacht ik!”

Melanie en David – Bruiloft september ’23 (bruidspaar)

”We kijken terug op een geslaagde feestavond, mede door de muziekmix van DJ Dylan en de gasten die er een waar feestje van maken.
Dylan draaide een mix van feestmuziek, ‘gouwe ouwe nummers’ en (onze) verzoeknummers. De gasten waren super enthousiast over de DJ Dylan.

Het contact met M.c. Costa is prima verlopen, van een eerste kennismaking tot contact de week voor het feest. Met Dylan hebben we toen onze muziekwensen doorgesproken. Hij was ruim op tijd op de feestlocatie aanwezig om de draaitafel, discoverlichting op te bouwen en de installatie te testen.

M.c. Costa en DJ Dylan bevelen wij van harte aan als je een goede DJ voor je feest zoekt.”

Adri en Remco – Huwelijksfeest september ’23 (feestgevers)

”Het feest is meer dan prima verlopen met DJ Jordy. Jordy was ruim voor aanvang aanwezig, waardoor we elkaar nog even konden spreken en wat laatste dingen konden afstemmen. De gasten hebben het goed naar hun zin gehad, en ondanks de warmte waren er altijd mensen op de dansvloer te vinden.

Ook jij bedankt voor je vlotte communicatie en welwillendheid de afgelopen jaren richting onze bruiloft!”

Gino en Eline – Bruiloft september ’23 (bruidspaar)

”Marc Koster, beter bekend als DJ M.c. Costa, heeft afgelopen vrijdagavond fantastisch gedraaid op ons bedrijfsfeest. Zijn optreden bracht een ongelofelijke hoeveelheid energie met zich mee, en dat was voor iedereen duidelijk voelbaar. Wat echt opviel, was de diversiteit aan muziek die hij draaide. Hij wist precies welke nummers bij welke leeftijdsgroep pasten en creëerde zo een feestelijke sfeer die zowel jong als oud aansprak.

Maar wat dit feestje echt bijzonder maakte, was de interactie die Marc met onze gasten had. Hij zorgde ervoor dat iedereen zich betrokken voelde bij de muziek en de sfeer. Het leek alsof hij de wensen van de gasten kon lezen en daar direct op kon inspelen. Dit resulteerde in een onvergetelijke avond vol plezier en dans.

Kortom, het was echt een feest om nooit te vergeten, mede dankzij Marc. We zijn ontzettend blij dat hij aanwezig was op ons bedrijfsfeest en kunnen niet wachten om hem in de toekomst weer te verwelkomen voor meer geweldige muziek en onvergetelijke momenten.”

Marcia en Rino – Bedrijfsfeest september ’23 (bedrijfsleiders)

”Wij kijken terug op een heerlijke dag met een fantastisch feest. Het dak ging ervan af met DJ Dylan en alle bespreekbare muziek is teruggekomen. Als bruidspaar hadden wij een lijstje wat we graag wel/niet wilden horen en wilden hierbij ook het advies van DJ Dylan. Via Marc is DJ Dylan op onze bruiloft terechtgekomen. Het bleek een gouden match te zijn want hij hielp ons met alle vragen en gaf ons (zo bleek uiteindelijk op het feest) het juiste advies ter opbouw van de muziek. Hij voegde hier zijn eigen muziekrepertoire aan toe en op deze manier ontstond een geweldig feest waarbij al onze vrienden en familie samen gedanst hebben. We hebben veel complimenten gehad over DJ Dylan en hopen hem nog op meerdere feestjes mee te mogen maken.”

Kelsey en Jonathan – Bruiloft september ’23 (bruidspaar)

”DJ Rob is echt een koning van de disco classics zeg. Alle classics kwamen voorbij. We gaven een feestje omwille van mijn 30 jarige verjaardag en deden dit in disco-thema. Alle lampen en discolichten die DJ Rob meebracht sloten hier perfect bij aan. Alles is voorbij gekomen en er was ook nog voldoende ruimte voor aanvraagjes. Heel erg bedankt voor jullie professionaliteit, expertise en kwaliteit. Een absolute aanrader!”

Yasmine – Verjaardag 30 jaar september ’23 (feestgever)

”Wauw Marc dit feestje was aan zeg! Je hebt al onze wensen (en dit waren er nogal wat) fantastisch vervuld en je eigen draai eraan gegeven om de interactie te behouden. Je hebt daarmee onze verwachtingen meer dan overtroffen en wat kijken we terug op een ongelooflijk knalfeest. Het dak ging ervan af en wat een energie straal jij uit als gangmaker! We hadden onszelf geen betere DJ mogen wensen en zijn blij dat we via via bij jou terecht zijn gekomen. Nogmaals dank en wie weet tot snel.”

Vera en Ricardo – Bruiloft september ’23 (bruidspaar)

”DJ Jordy wat heb jij toch lekker gedraaid op ons feestje! We wilden lekker terug in de tijd met 70s/80s/90s, disco, soul, funk en motown. DJ Jordy werd door Marc (M.c. Costa) naar voren gebracht als de geschikte DJ voor dit feest. Dit bleek allermeest de juiste keuze te zijn, want alle muziek die we graag binnen deze stijlen wilden horen kwam voorbij. Alle voetjes van de vloer en erg mooie disco-lampen om het af te maken. Van 20:00 – 00:00 is er gedanst, volgende keer boeken we jullie weer!”

Dries – Verjaardag 50 jaar september ’23 (feestgever)

”Wij hebben een fantastische dag gehad. Van A tot Z was onze dag compleet en de kerst op de taart was toch echt wel het feest. DJ Pascal heeft het ontzettend goed gedaan. Hij heeft goed geluisterd naar wat wij precies wilden en heeft daar erg goed op in gespeeld. Alle mensen (zelfs waar hij het niet van hadden verwacht) hebben op de dansvloer gestaan, echt fijn! Ook vind Pascal het niet erg om wat dingen aan te kondigen/om te roepen. Het is een erg sociale gast die voor veel interactie zorgt. Dankjulliewel!”

Leonie en Elles – Bruiloft september ’23 (DJ Pascal)

”Wauw wat heeft DJ Dylan ons een fantastische avond bezorgd zeg. Alle lof en complimenten naar deze vrolijke en kundige DJ. Vlot in de overschakeling en de perfecte nummers op de juiste tijd. Luistert goed naar je wensen en zorgt ervoor dat iedereen aan het dansen gaat.”

Willem en Lieke – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Marc super bedankt hiervoor, je hebt geweldig ingespeeld op de sfeer van de avond. Van jong tot oud, 80s /90s Nederlandstalig, pop en de top hitjes, iedereen kreeg je de dansvloer op. Een leuke interactie met de mensen, en het draaien van verzoeknummers zorgde bij de gasten dan ook voor vele complimenten voor jou. Niet te vergeten de saxofonist die je geregeld hebt maakte het helemaal af.

Buiten de geweldige sfeer die je gecreëerd hebt, ben je ook erg belangrijk geweest naar de aanloop erna toe, een zeer duidelijke communicatie met een erg vriendelijk en sociaal karakter, zorgde ervoor dat we voor ons feest al een heel erg goed gevoel bij jou hadden. We willen je enorm bedanken voor de mooie avond en hopen je nog eens een keer tegen te komen op een ander feest!”

Mike en Cynthia – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”Marc, wat een feest om jou als DJ te hebben gehad op onze bruiloft. We kennen jou van een eerdere bruiloft en toen wij besloten om te gaan trouwen wisten wij eigenlijk meteen dat we jou op onze bruiloft wilden voor ons feest. De communicatie en afspraak vooraf was heel fijn. Op die manier konden we alles met jou bespreken en onze wensen doorgeven. Je voelt de sfeer goed aan en weet precies waar op dat moment behoefte aan is. Ook hebben we heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Je hebt er voor ons echt een onvergetelijk feest van gemaakt. Alle genres waren aanwezig! Nogmaals, dankjewel voor alles Marc en wij hopen je nog veel te zien op andere feestjes! Anne en Martijn”

Anne en Martijn – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”Dankjewel Rob voor een fantastische afsluiter van een prachtige dag. DJ Rob heeft er een groot feest van weten te maken. Hij heeft onze wensen goed in het achterhoofd gehouden en hier zijn eigen muziek aan toegevoegd. Het sloeg allemaal perfect aan en wij hebben met alle onze familieleden en vrienden op de vloer kunnen dansen. We kijken er met heel erg veel plezier aan terug en kunnen DJ Rob dan ook alleen maar aanbevelen. Nogmaals bedankt!”

Terence en Danielle – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”DJ Pascal is precies zoals op zijn profiel beschreven staat. Een spontane en sociale topper die alles wil en kan draaien. Luistert goed naar je wensen en is overal voor in. Van begin tot eind een topfeest gehad met een dansende menigte waar je u tegen zegt. Ontzettend blij mee en de volgende keer hopen dat we hem weer kunnen boeken. Ook Marc bedankt voor de communicatie en het regelen. Topdagje gehad!”

Isaac – Verjaardagsfeest augustus ’23 (feestgever)

”Een geslaagd feest gehad dankzij DJ Jordy. Een gezellige DJ die van alle markten thuis is qua muziek. Kan werkelijk waar alles draaien en vergeet ook de verzoeknummertjes niet in te passen. Erg blij mee geweest en absoluut een aanrader.”

Jelmer en Eline – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

“Wij hadden geen betere DJ voor onze bruiloft kunnen wensen. Vanaf het eerste moment hadden we al vertrouwen dat M.C. Costa er een topfeest van zou maken dat en dat is helemaal uitgekomen! De hele avond was de dansvloer gevuld met dansende mensen (de bruid heeft zelfs de dansvloer niet verlaten), waarbij M.C. Costa de sfeer perfect aanvoelde en rekening hield met onze voorkeuren. Zelf ons verzoek (wat uitgebreid was besproken tijdens een heel goed voorbereidend gesprek) om ook Iraanse muziek te draaien, heeft M.C. Costa tot een succes gemaakt. De aangeleverde lijst met Iraanse nummers was perfect gemixt waardoor het heel goed tot zijn recht kwam tussen al de andere muzieksoorten (Nederlandstalig, oude klassiekers, feestmuziek, billenmuziek etc.)

Al met al zijn we heel erg blij dat we voor M.C. Costa hebben gekozen en bij een volgend feest zullen wij weer voor M.C. Costa kiezen!”

Bjorn en Cynthia – Bruiloft augustus ’23 (bruidspaar)

”DJ Dylan heeft het supergoed gedaan op ons bruiloftsfeest. We hebben een boeking gedaan bij DJ M.c. Costa die vervolgens DJ Dylan erop uit stuurde om er wat moois van te maken. Dit is lang en breed gelukt. Mooie set, goed geluid, goede afspraken en alle muziek die we graag wilden. Leuk ook dat mijn oma nog even kwam dansen op de vloer.
Verder alleen maar leuke reacties gehad over de muziek, nog even nagenieten!”

Patricia – Bruiloft juli ’23 (bruid)

”Vele feestjes meegemaakt van DJ’S maar deze Marc weet echt van een feest een top feest te maken waarbij echt iedereen uit zijn dak gaat. Er zijn dj’s die mixen en net als je lekker in een dansje en vibe zit dit weten te verpesten. Hierbij is geen sprake van bij Marc. Hij draait precies zoals de vibe is!!! Niet te kort een nummer, precies getimed!!!. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen en geheel onze bruiloftsfeest tot een onvergetelijk feest gemaakt. Dus waar is dat feestje????”

Sylvia – Bruiloft juli ’23 (bruid)

”Topfeestje gehad met een fantastische kerel! Precies zoals op de website beschreven staat is DJ Pascal de meest sympathieke en sociale kerel die je je maar kunt wensen op je feest. En bovenal een top DJ die er een goed feestje van kan maken. Alleen maar goede reacties gehad en alleen maar gedanst. De volgende keer boeken we je graag weer Pascal. En Marc bedankt voor het doorzetten naar DJ Pascal, goede communicatie en regelen allemaal. We kijken terug op een geweldige dag.”

Lieve en Robert – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Met DJ Rob heb je een absolute topper achter de DJ Booth. Hij draait alles, denkt graag mee en is in voor leuke verzoekjes. De gehele avond heeft de vloer vol gestaan. Ook onze specifieke verzoeknummers kwamen allemaal op creatieve wijze voorbij. Erg kundig en muzikaal! Van Nederlandstalige muziek naar disco plaatjes en Apres Ski, alles kwam voorbij. Top avondje gehad!”

Richard en Jesse – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Voor mijn 50ste verjaardag heb ik DJ Pascal geboekt voor mijn verjaardagsfeest. Veel hollandse klassiekers en meezingmuziek, precies zoals we graag wilden. Iedereen deed vrolijk mee, zelfs mensen waarvan ik het niet verwachtte. Uiteindelijk ook nog een lekker half uur de disco tijd jaren 80 in, DJ Pascal heeft het allemaal! Fantastisch feest en Pascal een fantastische kerel. Dank jullie wel.”

Harold – Verjaardag 50 jaar juli ’23 (feestgever)

”Een absolute topper die DJ Dylan!!! Een erg vriendelijke en sociale kerel die de kneepjes van het draaien maar al te goed onder controle heeft. Hij dacht goed mee en wist een mooie mix te maken van al onze verschillende muziekstijlen. We zijn 2 mensen die alle muziek leuk vinden en kunnen waarderen en wilden ook echt van alles horen op onze feestavond op de bruiloft. Met DJ Dylan als DJ is alles 100% goed gekomen en zijn we heel erg blij dat we via Marc bij hem terecht zijn gekomen. Bedankt Marc en vooral Dylan voor een topavond!”

Jesper en Ilona – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Een fantastische DJ die ontzettend behulpzaam en meedenkend is. Met DJ Jordy zijn we superblij geweest als DJ voor onze grote dag. We hebben een bruiloftsfeest gehad met alleen maar dansende mensen. Verzoekjes werden ingewilligd en op voorhand werd er erg goed meegedacht over de indeling van het feest. Bedankt voor dit alles Jordy. We gaan je bij iedereen aanraden!
Overigens heb je ook een supermooie show met een leuk TV-scherm in de DJ Booth. Hierop konden wij als bruidspaar alle foto’s van onze mooie dag afspelen voor de avondgasten 🙂

Theresa en Martin – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Ontzettend genoten op de beats van M.c. Costa. In een leuk en gezellig gesprek vooraf heeft Marc ons al alle vertrouwen kunnen bieden om met een erg goed gevoel het feest in te gaan. En alle woorden en beloftes vielen op zijn plek. De hele avond lang een vloer vol met dansende mensen. Er was ruimte voor verzoekjes en een gezellig kletspraatje tussendoor, alles wat we graag wilden 🙂 Nogmaals ontzettend blij met hoe alles verlopen is en onze keuze voor jou als DJ.”

Laura en Robin – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Een dikke 10 voor deze DJ. Alles compleet naar wens en zelfs nog beter dan dat. Mensen waarvan we niet dachten dat ze konden bewegen hebben we de hele avond op de vloer los zien gaan. Marc draait top muziek en pakt de microfoon erbij om het feestje lekker op gang te brengen en dit werkt echt heel erg aanstekelijk. Superblij met onze keuze om jou te vragen voor onze grote dag.
We sturen je nog een paar leuke foto’s op die er zijn gemaakt Marc, nu eerst even uitrusten en bijkomen op onze huwelijksreis. Tot snel! :)”

Will en Kelsey – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Wauw wat een topfeestje hebben wij mogen beleven onder begeleiding van DJ M.c. Costa. In een goed voorgesprek alle muziek besproken en op de avond zelf perfect uitgevoerd met natuurlijk een eigen spin eraan. We wilden graag een mix van Hollands, Apres Ski met disco hits en bekende top40 plaatjes. Met leuke medleys en een goede mix heeft Marc er een creatieve draai aan gegeven die bij iedereen erg goed aansloeg. Allemaal lovende reacties Marc, thanks!”

Karlin en Pieter – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Beste Marc,

We hebben een prachtige dag gehad en vooral een geweldig feest.

We zijn enorm tevreden over dj Jordy, hij heeft er echt een geweldig feest van gemaakt. En ook de saxofonist was een super toevoeging en maakte het feest echt af!

Ook het gesprek vooraf met Jordy was heel prettig. Hij draaide precies de nummers die we hoopten en het paste helemaal in onze stijl en wensen. Ook enorm veel complimenten van de gasten gekregen over de muziek!!”

Thom en Simone – Bruiloft juli ’23 (bruidspaar)

”Op de trouwbeurs bij Flora kwamen we Marc tegen en zijn enthousiasme en professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat we voor MC Costa gekozen hebben voor onze bruiloft op 23 juni 2023. De invulling werd verzorgd door DJ Rob en ook hij viel op door zijn enthousiasme. 

Ze reageren beiden snel op berichten en er werd goed meegedacht.

De feestavond was echt fantastisch, waarbij vrijwel alle trouwgasten los gingen op de dansvloer. Zowel wijzelf als onze gasten waren laaiend enthousiast over Rob zijn werkwijze en voor een volgend feestje zouden we zeker weer voor hem kiezen! ”

Laura en Tom – Bruiloft juni’ 23 (bruidspaar)

”Wij en onze gasten hebben een geweldig feest gehad. Deze gaven aan het top te vinden dat er muziek werd gedraaid die voor alle generaties leuk is. 

De voorbereiding was professioneel en Jordy heeft super met ons meegedacht. 

Wij zijn enorm blij met hoe het geworden is en weten jullie zeker te vinden voor een volgend feest!”

Bo en Remco – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Voor ons huwelijksfeest bij Landgoed Vidaa hebben wij de DJ bij M.C. Costa geboekt en hier hebben wij geen spijt van. De communicatie was vanaf het begin goed en duidelijk met betrekking tot de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Wij kregen DJ Rob als DJ aangewezen en ook hij heeft het fantastisch gedaan. Ondanks het hele warme weer wist Rob toch de mensen in de (warme) tent te houden en het feest op gang te brengen. Rob voelt goed aan wat de sfeer is en speelt hier qua muziek goed op in. Vanuit de gasten kregen wij vele complimenten over de muziek wat in onze ogen een duidelijk signaal is.”

Justin en Marijke – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Toen ik DJ M.c. Costa op een bedrijfsfeestje zag draaien en hij zelfs de meest houterige collega’s op de dansvloer kreeg, wist ik: als we die vragen voor onze bruiloft, dan wordt het een fantastisch feest. En hij heeft onze verwachtingen overtroffen, want wat wás het een geweldige avond! Marc luistert met oprechte interesse naar persoonlijke wensen en voorkeuren en hij voelt de sfeer op de dansvloer goed aan. Ook van onze gasten kregen wij enthousiaste reacties (en zelfs onze oma’s hebben een dansje gewaagd). Tot op ons tienjarig jubileum Marc? ;-)”

Lilian en Robert – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”We hebben bij M.c. Costa een DJ geboekt voor onze bruiloft. Allereerst over de boeking: Helemaal ongecompliceerd, snel en duidelijk. We hadden een duidelijk idee van wat we wel en niet wilden. Dylan was vanaf het eerste moment super vriendelijk en professioneel. Zijn positieve uitstraling en goede humeur werkte aanstekelijk. Hij heeft ook het gevoel voor de gasten, wanneer hij welke muziekstijl moet spelen. We zijn super blij dat we Dylan bij ons hadden. Hartelijk dank.”

Cynthia en Allard – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

“Dylan, onze DJ, heeft goed ingespeeld op het aanwezige publiek. Onze gasten hebben allemaal een super avond gehad en zal nog lang over worden nagepraat. Dylan wist goed de sfeer te bepalen en met verzoekjes deze te behouden. Hij was vriendelijk en hierdoor hebben wij genoten van de avond. Dankjewel!”

Jeffrey – Bruiloft juni ’23 (bruidegom)

”Goedemorgen Marc,

Wij hebben beiden genoten van onze bruiloft en daarbij ook van het feest. Er zaten leuke verschillende blokken van muziek tussen, voor iedereen wat. We willen jou daarom ook bedanken voor de avond die jij ons bezorgd hebt. Ook de dj booth met foto’s erop was erg leuk. Ondanks dat het gezelschap niet al te groot was heb je het tempo en de sfeer er mooi ingehouden. We hebben ook uit meerdere hoeken tekst gehoord als: “Een leuke/goede DJ.”

Wim en Destiny – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Super DJ. Marc heeft op ons bruiloft gedraaid en het was een geweldig feest!

Marc is eerst bij ons thuis geweest om de wensen te bespreken. Op het feest kijkt hij ook goed naar de gasten en weet precies hoe hij er een feest van moet maken.

Mooie installatie waarop de dag foto’s werden afgespeeld.

Kortom: wij bevelen Marc zeker aan!”

Joy en Mitchel – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Heee wat zijn we blij geweest met onze keuze voor jullie als DJ. Er is lekker veel gedanst (en dat is precies waar we op hoopten) en vonden de spullen er gelikt uitzien. Als ik 55 jaar wordt geef ik weer een feest en dan contact ik jullie absoluut weer. Voor nu heel erg bedankt voor alles en wij gaan even nagenieten.”

Karel – Verjaardag 50 jaar juni ’23 (feestgever)

”Jordy mogen we jou via deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor het heerlijke feest gisteravond. Alle gasten hebben samen met ons alleen maar op de dansvloer gestaan en je hebt echt super goed gedraaid. We vonden het erg leuk dat we foto’s konden afspelen in de DJ Booth en er aanvraagjes gedaan konden worden die ook grotendeels allemaal zijn gedraaid. Wie weet tot een volgende, maar voor nu tot ziens!”

Rosanne en Jasper – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Wauw Marc wat heb jij er een ontzettend topfeestje van weten te maken gisteren! Zoveel leuke foto’s en filmpjes gezien dat ik direct weer zin krijg om te gaan dansen. We hebben er echt zoo van genoten en willen je bij deze nogmaals heel erg bedanken voor jouw aanwezigheid. Je hebt er een te gék feest van gemaakt!”

Robin en Yasmine – Bruiloft juni ’23 (bruidspaar)

”Na lang zoeken zijn wij via via bij Marc terechtgekomen en hebben we bij hem DJ Dylan geboekt. Een vriendelijke jongeman die graag meedacht in onze wensen. Achter de DJ Booth was dj Dylan echt geweldig, onze verwachtingen zijn enorm overtroffen. Dankjewel!””

Natashja en Sinan – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Goedemorgen Marc,

Jij bedankt voor het top feest! Het was echt fantastisch mede dankzij jou! En iedereen op het feest benoemde ook dat de muziek echt fantastisch was met elk kwartier een ander genre.. dus super bedankt! Heel erg afwisselend allemaal 🙂 En als ik foto’s etc binnen heb van jou dan stuur ik ze door!”

Kim – Bruiloft mei ’23 (bruid)

”Marc, je hebt een geweldig feestje voor ons gemaakt. Wij hebben genoten en de tijd is echt voorbij gevlogen🥰. Heel erg bedankt voor het draaien, je hebt onze dag extra speciaal gemaakt en alle vrienden vonden je geweldig 😎”

Anouk en Alessandro – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Pascal wat heb jij ons fantastisch vermaakt met je muzikale kunsten gisteravond. Wij en al onze vrienden/familie hebben staan springen, zingen en dansen tot het zweet ons uitbrak. Heerlijke mix van al onze muziek en leuk dat we ook nog af en toe een karaoke-nummertje mochten zingen. Goed en duidelijk contact vooraf was ook top, al met al toptoptop!”

Alissa en Berry – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Beste Marc,

We hebben inderdaad genoten van de dag en zéker ook van de avond met muzikale ondersteuning van Jordy. Zoals hij zelf al zei ‘het was een select groepje, maar we wisten wel wat dansen was’. Geeft precies weer zoals het was. We hadden een relatief kleine club en op zn hoogst stond er misschien tien man op het dansvloertje. Maar aantal zegt niks als degene die dansen er een feestje van weten te maken. En dat is goed gelukt onder leiding van Jordy. Heerlijke muziek heeft hij gedraaid. Helemaal in onze lijn qua muziekstijl. 

Communicatie voorafgaand ook goed; telefonisch en via de app. Op de avond zelf hebben we even kort de handen geschud, want hij wist natuurlijk precies wat hij moest doen, wij konden gewoon lekker met onze gasten bezig zijn. 

Hij heeft goed ingespeeld op de sfeer en wist die te behouden door soms wat eerder van nummer te wisselen, top. 

We vinden Jordy een deskundige DJ die er een feestje van weet te maken, zelfs met zo’n klein clubje. 

Lekker doorgaan Jordy! Je heb een talent om een feestje te bouwen met muziek!”

Karin en Sjaak – Huwelijksfeest 12,5 jaar mei ’23 (feestgevers)

”Vorige week een fantastisch feest gehad met DJ Dylan aan het roer achter de DJ Booth. Alle besproken muziek kwam voorbij en in een mooie mix voegde hij daar zijn eigen expertise aan toe. Erg netjes en leuk hoe hij dat deed en alle avondgasten kon meekrijgen op de dansvloer. Een super geslaagd feest met disco-hitjes, kroegenhitjes, danshitjes en polonaise-hitjes, een avond waar nog lang over gesproken zal worden. Thank you DJ!”

Lars en Kiara – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Joow Dylan! Wat was je gisteravond aaaaaan man!!! Iedereen ging uit zijn dak en ik heb blaren op mijn voeten van het dansen, zweten en bewegen. Allemaal door jou. Mooie set aan verlichting en geluid ook, was allemaal tiptop in orden.”

Robert – Verjaardag 30 jaar april ’23 (feestgever)

”Hee Dylan, bij deze nog een keer bedankt voor je fijne bijdrage gisteravond. We hebben een onvergetelijke dag gehad en het feest maakte het helemaal af. Leuke reacties ontvangen, dus wie weet tot een volgend feestje 🙂 ”

Elieke – Bruiloft april ’23 (bruid)

”Op vrijdag 5 mei heeft Marc op ons trouwfeest gedraaid! Het was geweldig, 1 groot feest!! Dankjewel Marc dat jij bij hebt gedragen aan een onvergetelijke dag!”

Bernice en Sam – Bruiloft mei ’23 (bruidspaar)

”Na de website van M.c. Costa bekeken te hebben en een mailtje gestuurd te hebben, bleek DJ Dylan gelukkigerwijs nog beschikbaar om onze grote dag naar een onvergetelijk feest te promoveren. Na een goed gesprek met zowel Marc als daarna DJ Dylan bleek de klik groot en hebben we de knoop doorgehakt om hem te boeken. DJ Dylan klonk telefonisch al erg kundig, sociaal en gemotiveerd om het uiterste uit ons feest te halen. Hierbij gaf hij telefonisch al goed advies op een aantal door ons gestelde vragen. Op de vloer bleek dit advies goud waard, want wat was het een topfeest. Iets om nooit meer te vergeten. Iedereen heeft het zo naar zijn zin gehad en we genieten nog stééds na. Al onze verzoeknummers kwamen in zijn set voorbij. Bedankt Dylan (en uiteraard Marc) voor de goede communicatie en de fantastische service.”

Lieke en Jonathan – Bruiloft maart ’23 (bruidspaar)

”DJ Dylan belde ons ruim voor het feest op om zich voor te stellen en nogmaals onze wensen door te spreken en tijdens dit gesprek wist ik al dat komt goed. Dylan was keurig op de afgesproken tijd op de locatie, had zich zelfs gekleed in ons thema-stijl en nadat hij zijn DJ stand had opgebouwd begon hij meteen muziek te draaien om alvast in de mood te komen. Toen de gasten eenmaal binnen waren bouwde Dylan (onder het genot van een flesje water …..) zeer kundig en met perfect gevoel voor wat er op dat moment nodig was de sfeer op naar een 4 uur durend non-stop feest!!! DYLAN voelde perfect aan wat er nodig was, draaide de perfecte muziek en was zodoende de perfecte DJ voor een perfect feest (en ja alle gasten waren het hier unaniem mee eens !!!) en nee het is niet per ongeluk dat ik de naam DYLAN met hoofdletters geschreven heb ……, fantastische kerel.”

Karin – Verjaardag 30 jaar maart ’23 (feestgever)

”Dylan voelde perfect de sfeer goed aan. Zijn muziekkeuze sloot perfect aan bij onze wensen en het werd een knalfeest. De hele avond een volle dansvloer, zelfs mensen waarvan ik het niet verwachtte. Verder heeft hij zichtbaar plezier in zijn werk, leuk om te zien.”

Mariska en Jan – Bruiloft februari ’23 (bruidspaar)

”Ik heb voor M.c. Costa gekozen omdat ik daarmee makkelijk een dj kon boeken incl. apparatuur voor een all-in prijs. Ik heb gekozen voor een ervaren DJ met goede reviews en DJ Dylan heeft onze verwachtingen overtroffen. Vooraf heb ik contact met hem gelegd en hem gevraagd of hij voor ons bepaalde nummers wilde afspelen voor de disco bingo. Hij was erg flexibel en het alles was makkelijk met hem te regelen. Hij wist de zaal enthousiast te maken, want we hebben naderhand veel complimenten gekregen over de muziek. Dankzij hem hebben we een mooi feest kunnen neerzetten! Zeker voor herhaling vatbaar.”

Ronald – Verjaardag 50 jaar januari ’23 (feestgever)

”Een heerlijk feestje gehad dankzij jou. Je bent een topper en je hebt de hele avond een volle dansvloer voor je gehad. Goede communicatie ook en tof dat je meedacht om het licht & geluid elders te plaatsen in verband met de ruimte. Prima opzet en opstelling die bijgedragen heeft aan een onvergetelijke avond. Nogmaals dank!”

Dario – Verjaardag 30 jaar april ’23 (feestgever)

”Ha Rob, top gedaan afgelopen zaterdag. We hebben genoten van je muziekkeuzes en enthousiasme. Prachtige set en super de sfeer aangevoeld, precies zoals we besproken en verwacht hadden. Veel goede reacties gehad en tot een volgende keer!”

Karel en Ineke – Bruiloft april ’23 (bruidspaar)

”Jordy nogmaals ontzettend bedankt voor het té gekke feestje. We hebben al onze vrienden en familie de hele avond zien dansen en hadden dit op voorhand absoluut niet verwacht. We zijn erg blij dat alles zo is verlopen en dat je, naast onze specifieke verzoeknummers, ook nog je eigen creativiteit in de muziek hebt kunnen en willen mengen. Alles sloeg erg goed aan en we zijn blij dat je er was! Mooie set overigens met het ingebouwde beeldscherm, aanradertje!”

Emile en Jessica – Bruiloft april ’23 (bruidspaar)

”Hoi Marc, wat heb je onze dochter een fantastisch verjaardagsfeest gegeven. Toen we je website bekeken hadden we er op voorhand al alle vertrouwen in dat jij de juiste persoon zou zijn voor dit feestje en dat bleek ook het geval. We hebben allemaal goede berichten gehoord en er is de hele avond gedanst door jong & oud. Bedankt ook voor het meedenken m.b.t het licht & geluid, erg fijn!”

Jeannette – Verjaardag 18 jaar april ’23 (ouders feestgever)

”Een nicht zou optreden op ons bruiloftsfeest, tot ze twee dagen voor het feest in het ziekenhuis belandde. Paniek! DJ M.c. Costa bood uitkomst met de snelle urgente omboeking en werkwijze. DJ Pascal kon via hem nog last-minute worden ingezet en overtrof onze verwachting! Goede muziek, inspelen op de gasten en Pascal heeft ons een fantastische avond bezorgd !”

Jory – Bruiloft april ’23 (bruidegom)

”Hai Jordy, Nogmaals bedankt voor jou bijdrage aan ons feest. We hebben echt super genoten, de hele middag al, en ook zeker ‘s avonds met de muziek. Ik heb spierpijn in m’n kuiten van het dansen en springen 😂✅👌🏼
We zullen je ten alle tijden aanbevelen.

Groetjes Sjaak & Karin”

Sjaak en Karin – Huwelijksfeest 12,5 jaar april ’23 (feestgevers)

”MC Costa was onze DJ op onze bruiloft! We hebben een geweldige avond gehad mede door de goede muziek die er gedraaid werd. In het voorgesprek heeft Marc goed geluisterd naar onze voorkeuren en die zijn op de avond goed teruggekomen.
Super bedankt MC Costa voor goed service!!!!!”

Yvonne en Robin – Bruiloft maart ’23 (bruidspaar)

”Hoi Marc, via deze weg wilden we je nogmaals bedanken voor het ontzettend gave feest wat we mede door jou toedoen hebben mogen beleven. We hebben een leuk gesprek gehad en goed geluisterd naar al je adviezen qua opbouw en muziek etcetera. Dit gecombineerd met onze eigen wensen resulteerde in een feest wat wij niet zagen aankomen: een compleet gevulde dansvloer met al onze vrienden en familie om ons heen. We hebben er heel erg van genoten en hopen je nog eens terug te zien.

PS: ik stuur je nog wat leuke foto’s door die gemaakt zijn tijdens het feest 🙂 ”

Alette en Sjaak – Jubileumfeest 25 jaar getrouwd februari ’23 (feestgevers)

”Via via zijn we op de website van DJ M.c. Costa beland. Hij was al bezet op onze feestdatum en schoof DJ Jordy naar voren als waardige vervanger. Na een kijkje op zijn profiel op de website hadden we er alle vertrouwen in dat dit goed moest komen. Telefonisch hebben we alle muziek besproken en een plannetje van aanpak gemaakt.

Het was een fantastisch feest waarbij ik mezelf de gehele avond in het zweet heb gedanst. Aanvraagjes waren welkom en werden op een leuke manier gedraaid. Bovendien was het ook leuk dat jullie een TV-scherm in de DJ Booth hadden. Hierdoor kon ik mijn ’50 jaar Vincent slide-show’ voorbij laten komen in foto-vorm, erg leuk!
Volgende keer komen we weer bij jullie terug, bedankt!”

Vincent – Verjaardag 50 jaar februari ’23 (feestgever)

”Voor mijn 40ste verjaardagsfeest was ik opzoek naar een DJ die sterk was in het draaien van 70’s/80’s/90’s. Na een goed gesprek met DJ Jordy hadden wij er alle vertrouwen in dat dit goed moest komen. En dat was het ook! Mijn vriendinnen en ik houden erg van de ‘golden oldies’ en hebben de hele avond heerlijk staan dansen op alle classics die Jordy draaide. Er werd ingespeeld op de sfeer op de dansvloer en dat vonden wij het belangrijkste. Alles is helemaal naar wens verlopen. ”

Josephine – Verjaardag 40 jaar januari ’23 (feestgever)

”Wat een topper is DJ Jordy. Hij heeft alles gedraaid wat we besproken hadden en er zelf een creatieve mix aan toegevoegd. De vloer heeft 4 uur lang volgestaan en dat is precies waar we op gehoopt hadden. De set-up zag er goed uit en de afspraken zijn prima nageleefd.

Dik en dik tevreden met jullie. ”

Richard en Danique – Bruiloft januari ’23 (bruidspaar)

”Afgelopen 20 januari hebben wij ons trouwfeest gegeven in het Centraal Ketelhuis te Amersfoort voor 120 personen, waar Marc de spetterende avond heeft gemaakt achter de booth.

Door precies te weten welke muziek er aan zou slaan op dat moment wist hij de dansvloer continu vol te houden. Wij kregen letterlijk de feedback dat de mensen blaren hadden einde van de avond…

Nogmaals dank Marc, wij hebben een top feest gehad!”

Joost en Sabine – Bruiloft januari ’23 (bruidspaar)

”Op advies van de feest locatie hebben wij gekozen voor een DJ van DJ M.c. Costa. DJ Pascal was de DJ tijdens ons feest en we hebben mede dankzij hem een geweldig feest gehad. De gasten mochten verzoek nummers aanvragen en Pascal speelde hier goed op in. Zonder enige twijfel zullen wij bij een volgend feest weer voor Pascal kiezen.”

Ben – Verjaardag januari ’23 (feestgever)

”Marc is een zeer toffe peer, en hij kan er echt een feestje van maken. We hadden zelf een opzet, die heeft hij (uiteraard in overleg) wat omgegooid om zo tot de beste sfeer te komen. Dat bleek een gouden zet, want er is van openingsdans tot sluitnummer non-stop gefeest en gedanst. Marc, bedankt voor de fantastische avond!”

Nick en Myrthe – Bruiloft januari ’23 (bruidspaar)

”Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad op onze bruiloft!
Er was een goede afwisseling qua liedjes en genres, waardoor wij en al onze gasten de hele avond op de dansvloer hebben gestaan.
Ook de voorbereidingen verliepen zeer prettig. Er werd op alle mogelijke manieren meegedacht. We hebben mooie herinneringen gemaakt, dank je wel voor jouw fijne muzikale inbreng Marc!”

Femke – Bruiloft december ’22 (bruid)

”Hoi Marc, nog even een berichtje van ons terwijl we wachten op de trein naar Schiphol. We hebben enorm genoten van het feest op onze bruiloft en willen je daar nog een keer voor bedanken. Alle speciale momenten die we wilden doen zijn allemaal perfect terug gekomen. Ook was de sfeer superleuk door al je enthousiasme. We zijn dankbaar dat je met ons meedacht door bijvoorbeeld iets later te beginnen met de openingsdans. En wat was het licht & geluid goed geregeld, echt top. Nogmaals bedankt!
Lieve groet, Joshua en Zilla”

Joshua en Zilla – Bruiloft december ’22 (bruidspaar)

”Wij hebben Zondag een geweldige middag/avond gehad in Pary Centrum Roos te Boskoop waar Marc ons voortreffelijk vermaakt heeft!! Marc is professioneel en heeft een hele mooie DJ set staan met Licht en geluid. Wij hebben een onvergetelijke Middag gehad. Bij deze beveel ik Marc voor iedereen aan die een TOP feest wil organiseren! 👍👍

Jacqueline – Verjaardag 50 jaar december ’22 (feestgever)

”26 nov. jl. kwam Marc (DJ M.c. Costa) op onze bruiloft draaien. Marc heeft zoveel ervaring en stelde ons gelijk gerust dat hij er een topfeest van ging maken. En dat was het ook!! Met een goede mix van hits uit de jaren 80, 90 en 2000. En viel een bepaald genre in de smaak, dan wist Marc daar goed op in te spelen. Daarnaast is Marc een geweldige, enthousiaste gozer, die goed met je meedenkt. Ook hadden wij via Marc een saxofonist ingehuurd, dat maakte het helemaal af. Kan niets anders zeggen dan dat DJ M.c. Costa geweldig is en zou hem zo weer inhuren!!!”

Kimberley en Kai – Bruiloft november ’22 (bruidspaar)

”Na een heel fijn gesprek met pascal die gelukkig last minute nog kon draaien op ons feest had ik er alle vertrouwen in dat hij de dj was voor ons feest. Pascal stond open voor alle verzoekjes, lekker ingespeeld op de sfeer en de dansvloer is niet leeg geweest op onze avond. Top dj, klasse vent en goede communicatie. Voor iedereen die hem nog gaat krijgen op jullie feest is een garantie voor een top avond! Bedankt Pascal en DJ M.c. Costa!”

Rachelle en Antoine – Verjaardag november ’22 (feestgevers)

”Goedemorgen Pascal, hierbij nog even een bedankje vanuit ons. Heb al heel veel berichten gehad van onze gasten dat ze het top hebben gehad gister. Heel erg bedankt voor het draaien op ons feest. Liefs arjan en maaike”

Arjan en Maaike – 12,5-jarig huwelijksfeest (feestgevers)

”Ha Pascal we zijn vandaag lekker aan het nagenieten. We hebben onwijs genoten, nogmaals bedankt! Je bent een super DJ. Ook veel leuke reacties gehad!
Mocht je toevallig nog filmpjes of foto’s gemaakt hebben dan hou ik me aanbevolen!”

Ruud en Laura – 25-jarig Huwelijksfeest november ’22 (feestgevers)

”Afgelopen zaterdag heeft DJ Pascal bij ons mijn verjaardagsfeest verzorgd. Van tevoren per telefoon het een en ander besproken en een spotifylijst doorgestuurd om DJ Pascal een idee te geven hoe en wat. Bijna alle nummers uit mijn lijst zijn in een leuke en vlotte mix voorbij gekomen, echt super leuk. Hierbij natuurlijk ook nog zijn eigen inbreng wat eveneens goed werkte. Ik heb veel complimenten van de gasten gekregen voor de leuke avond en de geweldige muziek. Iedereen dik tevreden! Tot over 10 jaar als ik 60 word :)”

Monique – Verjaardag 50 jaar (feestgever)

”Wij hebben DJ Pascal uitgekozen op basis van een telefoongesprek die wij met hem hadden. De klik was erg fijn en het voelde meteen goed. Op zijn profiel op de website van M.c. Costa staat een beschrijving van hem: vrolijk, spontaan, sociaal en gezellig. Deze woorden kwamen gelijk uit het telefoongesprek naar boven en ook op de avond zelf was het raak. Wat een aardige kerel en wat een fantastisch gevoel voor muziek. Hij voelde het publiek erg goed aan en iedereen heeft gedanst. Volgende keer komen wij weer bij M.c. Costa terug voor DJ Pascal.
Overigens direct een compliment naar M.c. Costa toe voor de vlotte en duidelijke communicatie vooraf, erg fijn!”

Janiek en Willemijn – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Na een aanvraag gedaan te hebben bij DJ M.c. Costa werd DJ Pascal naar voren geschoven vanwege beschikbaarheid en het feit dat hij een bijpassende DJ voor ons zou zijn. En dit bleek 100% waar te zijn. Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad met alles erop en eraan. De dansvloer is alleen maar vol geweest met alsmaar blije gezichten. DJ Pascal was bovendien erg vriendelijk en schuwde de microfoon niet, iets dat wij leuk vinden. Hij zorgde voor erg veel interactiviteit met het publiek! Kortom: een grote aanrader :)”

Erwin en Paula – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Wat een top dj is Pascal! Aan de hand van mijn samengestelde lijst heeft hij een mooie avond vol onze muziek gemaakt. Echt iedereen heeft staan dansen en hij heeft de tijd genomen voor de verzoekjes. Wil je een leuk feest met goede muziek waarin jij je kan vinden. Raad ik je echt DJ Pascal van team DJ M.c. Costa aan!!!”

Jan en Anita – Huwelijksfeest 12,5 jaar getrouwd september ’22 (feestgevers)

”Er is de hele avond gedanst, mijn muziek keuze is gedraaid door DJ Pascal en ik zal DJ M.c. Costa aan iedereen die een feest geeft aanbevelen. Communicatie is vooraf erg goed geweest. Ik ben heel erg tevreden. Een super feest🎶🎶🎶🎶”

Evelien – Verjaardag 50 jaar september ’22 (feestgever)

”Erg fijn contact vooraf en met de DJ tijdens het feest. Licht & geluid was erg goed! Er is heel de middag en avond gedanst en zowel wij als de gasten vonden het geweldig!”

Joshua en Marlinde – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Al met al is het toch een gok om een (voor ons) onbekende dj te vragen. Zeker omdat de dj zo belangrijk is voor het verloop van het feest. Pascal heeft ons diverse filmpjes gestuurd van feesten waarop hij draaide en dat stelde ons maximaal gerust omdat er overal volop gedanst werd. We hebben een heerlijk feest gehad en er is heel de avond gedanst. We hebben van veel van onze gasten complimenten ontvangen over de sfeer en muziek.
Pascal was vooraf en tijdens het feest erg goed te benaderen en checkte ook regelmatig of alles naar onze zin was. Achteraf gezien hadden we ons dan ook geen zorgen hoeven maken. Topfeestje gehad dus, bedankt nogmaals.”

Joost – bruiloft oktober ’22 (bruidegom)

”Dj pascal wist de mensen op de dansvloer te houden, had de muziek en lichten goed op elkaar afgestemd (bass-geluid was perfect en het geluid walmde niet) Dj Pascal kwam een paar keer bij ons om te vragen of alles naar wens was (dit was het) maar toch vonden we dit erg prettig!! We zullen zeker nog eens weer bij DJ M.c. Costa onze DJ boeken !”

Carla en Peter – Bruiloft oktober ’22 (bruidspaar)

”Ha M.C. Costa,

Wij willen nogmaals jullie bedanken voor jullie geboden diensten, DJ Jordy was erg behulpzaam en heeft heel veel muziek die wij graag wilden horen gedraaid en er een goed feestje van gemaakt, heel erg bedankt, Jos en Anita de Jong ”

Jos en Anita – Verjaardag 60 jaar oktober ’22 (feestgevers)

”Op 22 oktober heeft Marc op ons trouwfeest gedraaid. Het was een fantastische avond mede dankzij hem! De communicatie zowel voor als tijdens het feest was super goed. Marc hield met alles rekening en had onze wensen goed in zijn muziek verwerkt. Wij kunnen hem alleen maar aanbevelen 😊”

Romeo en Sabine – Bruiloft oktober ’22 (bruidspaar)

”Er is de hele avond gedanst en mijn gevraagde muziek keuze is goed gedraaid door DJ Jordy. Ik zal zowel hem als DJ M.c. Costa aan iedereen die een feest wil geven aanbevelen. Communicatie vooraf is bovendien erg goed geweest. Ik ben heel erg tevreden. Een super feest!!!!”

Lucie – Verjaardag 50 jaar oktober ’22 (feestgever)

”16 september hebben wij een prachtig trouwfeest gehad dankzij DJ M.c Costa! Marc dacht met ons mee over de openingsdans en hoe de overgangen het beste konden verlopen. Alle gasten (en wij natuurlijk ook) waren heel enthousiast over hem. Van iedereen kregen we te horen dat het zo’n goede dj is met top muziek! De samenwerking met Sander de saxofonist, maakt het feest helemaal compleet. Wat een interactie met het publiek en wat een gezelligheid! Wij raden Marc en Sander dan ook zeker aan. Heel erg bedankt mannen!”

Micha en Caroline – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Wij hadden een top feest en hebben daarna veel complimenten gehad over onze DJ! 

Ook in het voortraject is Marc zeer professioneel. 

Goede adviezen en hij denkt graag mee. 

Raymond en Paula

Marc, wij zullen jou zeker overal aanraden en we zijn blij dat jij als DJ bij ons was.”

Raymond en Paula – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Hé Marc! We willen je heel erg bedanken voor een top avond! Het was één groot feest! We hebben genoten. Dank je wel voor dit alles! Je bent een topper! Liefs, Dylan en Cynthia”

Cynthia en Dylan – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Hee Marc, nogmaals bedankt voor alle tijd en moeite wat je in ons hebt gestoken. We hebben heel fijn contact gehad en het voelde al snel vertrouwd! Wij hadden er ook de volste vertrouwen in dat het mede dankzij jou een knal feest ging worden en ik kan je zeggen dat is gelukt!! We hebben alleen maar positieve berichten gehad over de dag maar ook over jou. Hartelijk dank daarvoor. Liefs Gerald en Savanne”

Savanne en Gerald – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Dankzij DJ Jordy was het meer dan een geslaagde dag. Er is veel en goed gedanst en ook dacht hij vaak mee om het nog beter te maken!

Mochten wij nog een keer een feest organiseren of vrienden van ons dat weten wij jullie te vinden.”

Vincent en Jamie – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”100% aan te bevelen van begin tot einde hele goede communicatie.. afspraken goed nagekomen. DJ Rob was werkelijk fantastisch wat hebben alle gasten genoten en vooral de meiden . Rob wist precies wat die moest doen en wanneer . Echt fantastisch ook heel vriendelijk naar de gasten toe . Ik zou het zeker aanbevelen als je een top feestje wilt hebben ben je hier zeker aan het goede adres .”

Ana – Verjaardagsfeest augustus ’22 (feestgever)

”100% aan te bevelen van begin tot einde hele goede communicatie.. afspraken goed nagekomen. Dj was werkelijk fantastish wat hebben alle gasten genoten en vooral de meiden . Dj wist precies wat die moest doen en wanneer . Echt fantastisch ook heel vriendelijk naar de gasten toe . Ik zou het zeker aanbevelen als je een top feestje wilt hebben ben je hier zeker aan het goede adres .”

Ana – Verjaardagsfeest augustus ’22 (feestgever)

”Wat een fantastisch feest was het! Iedereen vond je een goede DJ. Je deed het zo leuk en de muziek was helemaal top! Onwijs bedankt voor alles! Ook zo super dat we een momentje pakten om gezamenlijk het trouwfilmpje te bekijken op jouw beeldscherm. Het was echt een fantastische dag, bijna perfect gewoon! Nogmaals onwijs bedankt! We zijn blij dat we jou als DJ hebben uitgekozen.”

Irma en Edwin – Bruiloft augustus ’22 (bruidspaar)

”Hoi Marc, gisteravond zijn we door alle haast en drukte vergeten je persoonlijk te bedanken dus hierbij alsnog ontzettend bedankt. We hebben het maximaal naar ons zin gehad en we hebben de gehele avond heerlijk op de dansvloer staan dansen met alle mensen erbij. De muziek was absoluut top en alle muziek die we wilden is voorbij gekomen. We hebben ook erg veel complimenten gekregen van de gasten over de kwaliteiten van de DJ. Echt super!”

Gert-jan en Ilse – Bruiloft augustus ’22 (bruidspaar)

”Dj jordy was erg vriendelijk aan de telefoon en persoonlijk, we kozen ervoor om geen openingsdans te doen en om gewoon lekker te dansen met elkaar, maar fantastisch dat we de “last dance” hebben gedaan vanuit zijn initiatief. Zo een mooie en leuke afsluiting dat wij en onze gasten hebben genoten van de dans. Super leuk en dankbaar om terug te kijken op zo’n fantastische dag/avond. Dj Jordy als je dit leest, super bedankt en hoop dat je de locatie erg mooi vond 🙂

Met vriendelijke groet,

Allard en Eline”

Alard en Eline – Bruiloft juli ’22 (bruidspaar)

”Jullie gekozen na een fijn telefoongesprek wat direct goed voelde. Er is de hele avond gedanst en onze dj Jordy stond overal voor open. De gasten vonden het super en hebben zelfs om jullie gegevens gevraagd. Ik heb het meest genoten van de muziek, lichteffecten en het dansen. Verder was de communicatie goed en verliep soepel. Erg genoten op onze huwelijksdag!”

Laura en Marjon – Bruiloft juli’ 22 (bruidspaar)

”M.c Costa was onze dj op onze bruiloft op 07.07.2022. Wat was het leuk! Er is geen één moment geweest dat er niemand op de dansvloer stond. Marc heeft afwisselende muziek gedraaid waardoor er voor elk wat wils was om op te dansen. Vanuit onze gasten hebben we dan ook veel complimenten gekregen. Bedankt M.c. Costa voor dit fantastische feest! 🥳”

Lennart en Lies – Bruiloft juli ’22 (bruidspaar)

”Hallo Marc!
Het feestje was helemaal top! En Rob heeft harstikke leuk gedraaid. Veel gasten hebben ook aangegeven dat hij een leuke DJ is! Alle muziek kwam voorbij en ook aanvraagjes waren geen probleem. Bij het volgende feestje weten we jullie te vinden.

Fijn weekend nog😊”

Anouck – Verjaardag 30 jaar juli ’22 (feestgever)

”Na 2 jaar was het eindelijk zover, onze trouwdag. DJ M.c. Costa, met wie we 2 jaar contact hebben gehouden, kwam draaien. En wat voor gezellige en gave avond hebben we gehad, de app waar onze gasten de foto’s konden uploaden en afgespeeld werden op het scherm bij de dj was super.
Marc wat heb jij er een super gaaf feest van gemaakt, je bent echt een topper!
Thnx thnx thnx”

Richard – Bruiloft juli ’22 (bruidegom)

“Met Marc heb je een top DJ voor je trouwfeest! Al bij de kennismaking met Marc merk je zijn enthousiasme en de energie waarmee je een goed feestje neer kan zetten, en dat heeft Marc dan ook zeker gedaan! Hij speelde heel goed in op het publiek, zorgde ervoor dat iedereen meedeed, had een goede mix aan muziek, en zorgde dat het energieniveau en tempo hoog was! Hij hield daarbij goed rekening met de wensen die we van te voren hadden aangegeven over het mijden van bepaalde muziekstijlen. Daarnaast willen we niet onbenoemd laten dat je met Marc heel goed kan overleggen en afstemmen, bijvoorbeeld over foto’s op de DJ booth, de openingsdans, suggesties voor nummers van onze gasten en zelfs een “metal-momentje” voor deze bruidegom. Ook van onze gasten hebben we heel veel positieve reacties gekregen. Wil je een knallend bruiloftsfeest, dan moet je bij M.C. Costa zijn!”

Pim en Marinde – Bruiloft juli ’22 (bruidspaar)

”Goedemorgen Marc! Het feest was echt super! Het dak ging eraf en heb mensen ook veel horen zeggen dat de dj het aanvoelde en inspeelde op dingen die er gebeurde! Hartstikke leuk! Ik heb nog drie bruiloften dit jaar en weet niet of ze al een dj hebben, maar wie weet zien we elkaar nog is😉 bedankt! Groeten Rico en Kelly👊🏼”

Rico en Kelly – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”Afgelopen zaterdag 18 juni zijn mijn vriendin/vrouw en ik getrouwd. Het was sowieso een prachtige ceremonie en het feest erna was minstens net zo goed omdat M.c Costa stond te draaien! Hij wist heel goed in te spelen op het publiek waardoor er eigenlijk niemand aan de tafels bleef zitten. Van meerdere mensen te horen gekregen dat het echt een topfeest was en Marc was daar een belangrijke reden voor. Ik kan zijn services zeker aanraden voor op je bruiloft of wat voor feest dan ook.”

Jolien en Jasper – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”Leuke dj, mooie show, goede muziek en een fijne sfeer. Alles was top verzorgd en geregeld voor onze bruiloft!”

Bastiaan – Bruiloft juni ’22 (bruidegom)

”Afgelopen week heeft Marc gedraaid op onze bruiloft en er een groot feest van gemaakt! Het contact was direct erg fijn en er werd overal snel en professioneel op gereageerd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de dansvloer is goed vol gebleven. Bedankt Marc!”

Amber – Bruiloft juni ’22 (bruid)

”Vanaf dag één was Marc zijn energie erg aanstekelijk, ondanks dat het nog wel even zou duren hadden we er al helemaal zin in. De schermen op de DJ booth kunnen gebruikt worden voor een preview met trouwfoto’s, helemaal super voor de avondgasten. Marc denkt goed mee om je wensen op papier te krijgen en maakt er op de dag zelf een geweldig feest van! Ook is hij wel in voor een grapje en doet zijn uiterste best je nieuwe echtgenoot de dans vloer op te krijgen, al moet die hem zelf halen haha. Wil je een feest waar het dak van af blaast? Boek dan zeker DJ M.C. Costa en je feest tot je niet meer kan, of wanneer de lichten weer aan gaan natuurlijk 😉”

Nicky – Bruiloft juni ’22 (bruid)

”Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek gehad dat soepel verliep. Rob stelde goede vragen. We hadden gelijk het gevoel dat Rob er een leuk feest van ging maken. Op de dag zelf heeft Rob super fijn meegewerkt aan de opening van ons feest, waarbij wij een same day edit hadden waar Rob ervoor zorgde dat de muziek goed aansloot bij deze video. Vanaf dat moment heeft hij er de rest van de avond een groot feest van gemaakt. Goed geluisterd naar onze wensen en ruimte voor de gasten om ook een nummertje aan te vragen. Kortom top en de volgende keer kiezen we weer voor Rob!”

Rudy en Karlijn – Bruiloft mei ’22 (bruidspaar)

”Hey Marc,

wij hebben gisteravond een top avond gehad. Je hebt er echt een top feest van gebouwd! Wij hebben hele goede reacties ontvangen over de muziek en het feest! Wij danken jou hier hartelijk voor en wij hadden ons geen betere DJ kunnen wensen.

Liefs Ramon & Anouk!!”

Ramon en Anouk – Bruiloft juni ’22 (bruidspaar)

”Wij hebben een super schoolfeest gehad voor klas 3 en 4 mavo! De muziek die werd gedraaid paste top bij de leerlingen en er is 3 uur volop gedanst! Ook had DJ Rob een mooie geluid/licht installatie bij zich. Wij hebben enkel de plek aangewezen en verder heeft Rob alles zelf geregeld, top. De communicatie met Marc was ook ideaal, makkelijk bereikbaar via telefoon en mail. Ook dacht Marc goed mee om onze leerlingen een super avond te bezorgen. Ik hoop dat ze volgend jaar weer komen en we weer een feestje met z’n allen ervan maken!”

Esmee – Schoolfeest mei ’22 (organisator)

”7 mei 2022 hebben wij eindelijk na twee keer uitstellen ons trouwfeest kunnen vieren en wat een feest was het! Marc heeft er een knal feest van gemaakt en we hebben geen seconde stil gestaan! Echt een top DJ! Na afloop ook veel positieve reacties van onze gasten gehad.”

Taco – Bruiloft mei ’22 (bruidegom)

”Voor mijn 50ste verjaardagsfeest wilde ik een DJ die de dance classics af kan wisselen met Hollandse muziek én verzoekjes. Die zelf aanvoelt wat er gedraaid moet worden en de sfeer erin kan houden vanaf het eerste moment. Een DJ kan je feest maken en breken, DJ Rob doet het eerste! We hebben een top avond gehad en veel complimentjes gekregen over het super feest! Aanrader dus ”

Monique – Verjaardag 50 jaar mei ’22 (feestgever)

”Super feestavond gehad op onze bruiloft met Marc van DJ M.c. Costa. Heldere communicatie, werkt met goede spullen en mooi licht. Betrokken voorbereiding en voelt op de avond de sfeer goed aan. Maximaal genoten.”

Willem – Bruiloft mei ’22 (bruidegom)

”Tijdens ons bruiloftsfeest heeft DJ Jordy gedraaid. Voorgaand aan het feest hebben we alles met elkaar gesproken. Hierbij konden we aangeven wat onze verwachtingen waren en welke muziek we wilden horen. Tijdens het feest heeft DJ Jordy er een topfeestje van gemaakt. Heeft verschillende genres gedraaid waardoor de voeten van de vloer gingen. Wij en alle gasten hebben genoten van het feest. ”

Maartje en Yorick – Bruiloft mei ’22 (bruidspaar)

”Hey Rob, wat een gaaf feest was het afgelopen vrijdag! Wij willen je nogmaals super bedanken! Het was heel gezellig, iedereen danste er lekker op los en achteraf veel positieve reacties gekregen.”

Rick en Lisanne – Bruiloft april ’22 (bruidspaar)

”Wij hebben een super mooie dag en avond gehad. Jordy heeft een mooie mix gemaakt van allerlei soorten muziek en we konden hier en daar verzoekjes doen, dat vonden we heel fijn. Dankjewel”

Michiel – Bruiloft april ’22 (bruidegom)

”In 2019 hebben we DJ M.c. Costa ontmoet en er was meteen een persoonlijke klik. Vanwege corona hebben we onze bruiloft 2 jaar moeten uitstellen, want we wilden wel een mooi feest geven. M.c. Costa heeft ons een onvergetelijk feestje gegeven wat het de twee jaar wachten meer dan goed en waard heeft gemaakt! Hij voelde de zaal goed aan en er werd non-stop gedanst! Ik ben voor het eerst sinds tijden weer helemaal los kunnen gaan. Heel erg bedankt wij hebben echt genoten als echtgenoten!”

Natasja en Robert – Bruiloft april ’22 (bruidspaar)

”Ha Marc, fijne paasdag nog. Amy en ik zitten nog heerlijk na te genieten van het bruiloftsfeest afgelopen vrijdag. Wat heb je er een fantastisch mooi feestje van gemaakt! We zijn super blij met hoe het is verlopen en de muziek die langs kwam, en onze gasten vonden hetzelfde. Hopelijk heb jij het ook mooi gehad. 🥳 Bedankt”

Amy en Jasper – Bruiloft ‘april 2022 (bruidspaar)

”Allereerst willen wij jullie bedanken voor de super organisatie.
We hebben gewoon ontzettend genoten en het feest gehad waar we van droomde.
Nog voordat we de openingsdans deden werd er al wat muziek gedraaid wat alleen maar super leuk was. We vonden het best spannend hoe of wat het zou lopen want dat is toch maar gewoon de vraag, maar we hebben het echt zo mega leuk gehad 🙂

DJ Jordy was ook gewoon helemaal top, draaide alles wat wij en de gasten leuk vonden en er was zelfs ruimte voor verzoekjes. Ik zal jullie ook zeker aanraden bij andere mensen.

Bedankt echt klasse!!”

Peter en Tanja – Bruiloft maart ’22 (bruidspaar)

”Op 25-03-‘22 was onze grote dag dan eindelijk aangebroken. ‘s Avonds heeft DJ M.c. Costa het feest compleet gemaakt. Heeft heel de avond de mensen aan het dansen gekregen en heeft de sfeer er perfect ingehouden. Wij en de gehele groep hebben genoten van je DJ kunsten. Echt top gedaan, een absolute top avond gehad.

Vanaf het eerste contact gelijk een goed gevoel gehad. Na het kennismakingsgesprek bij ons thuis werd dit nog eens bevestigd. Wat een enthousiasme straalt hij uit wat je ook terug ziet in de feestavond.

Al met al alleen maar lovende woorden van iedereen die aanwezig was. Marc, nogmaals bedankt !!”

Erwin en Nicky – Bruiloft maart ’22 (bruidspaar)

”We hebben heerlijk kunnen dansen met de versoepelingen, maar zeker ook door DJ Jordy! De meegenomen spullen waren ruim voldoende voor de ruimte en Jordy heeft geweldig ingespeeld op de zaal! Wij kijken terug op een geweldig feestje en willen jullie als bedrijf zijnde ontzettend bedanken voor de vlotte en fijne communicatie én natuurlijk voor het topfeest!”

Marcha en Allard – Bruiloft oktober ’22 (bruidspaar)

”Wat een topfeest heeft DJ Rob neergezet! Van rustige muziek tot dansbare top-40 knallers tot golden oldies, alles kwam voorbij. Zelfs een gewenst half uurtje hardstyle/happy hardcore was niet te veel gevraagd voor Rob, een echte sfeermaker. Thanks Rob voor de goede zorg, volgende keer komen we weer bij jullie!”

Sofia – Bruiloft september ’21 (bruid)

”Wij hebben voor jullie gekozen omdat jullie een goede en fijne organisatie hebben met goede reviews. Er is super veel gedanst en de DJ speelde goed in op het momentum in de zaal. Een opbouw van rustig naar helemaal gek, super mooi ! Gasten vonden het geweldig en de lichtshow maakte het helemaal af. Service en communicatie is top! Bedankt DJ Jordy, goed bezig :)”

Anneloes en Jonathan – Bruiloft september ’22 (bruidspaar)

”Hele mooie avond gehad. DJ Rob heeft lekker de boel op stelten gezet! Dit met muziek van onze wensenlijst aangevuld met zijn eigen keuzes. Top muziek gedraaid, dat maakte echt de avond!”

Frank – Bruiloft september ’22 (bruidegom)

Leave your testimonial!

Perspiciatis faucibus dolor amet purus unde om iste mattis nulla eleifend magna natus sit! Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet. In eu justo a felis lorem ipsum – amet faucibus ornare vel id metus.

Send Message