TESTIMONIALS

What clients say
Je bent hier:

”Vanwege de hernieuwde coronamaatregelen is onze feestavond helaas tot een zitavond gedegradeerd (het feest zou gegeven worden op een trouwlocatie wat onder horeca valt). Daarbij was ook de aanwezigheid van Marc als DJ niet meer mogelijk. Hoewel het ongetwijfeld een fantastisch feest had geworden, moet ik het nu houden bij het professionele karakter van Marc zijn handelen en zijn aanstekelijke enthousiasme.
Na onze mailing met interesse belde hij ons direct op voor een eerste kennismaking; een gesprek wat ons direct overtuigde om een stap verder te gaan. Hij wilde ons daadwerkelijk overal mee helpen en we kregen er gelijk een goed gevoel bij, een gevoel van vertrouwen. Na een overzichtelijke en interessante offerte hebben we gevraagd of Marc langs kon komen voor een gesprek ter oriëntatie. Binnen 3 dagen stond hij bij ons op de stoep wat een heel professioneel, maar tegelijkertijd een heel informeel gesprek werd. Het was precies wat wij zochten: alles moest kloppen aan de bruiloft (het professionele deel), maar tegelijkertijd wilden we een losse en gezellige sfeer creëren (het informele deel). Het gaf ons de doorslag om hem direct te boeken. Tot in de late uurtjes konden we Marc appen, bellen en/of mailen; vrijwel direct was er een duidelijk en helder antwoord waar wij verder mee konden.
Ondanks alle gedane moeite, hoop en enthousiasme mocht ons veelbelovende feest helaas alsnog niet doorgaan vanwege corona, maar we wilden bij deze toch een heel goed woordje doen voor Marc. Zowel communicatief als administratief was alles continu tiptop in orde en werden alle muzikale lasten volledig uit onze handen genomen. Het is een DJ die zijn titel als professionele bruiloft DJ dubbel en dwars waard is!”

Jasper – Bruiloft juli ’21 (bruidegom)

”Enorm bedankt voor de gezellige topavond! Iedereen was er super over te spreken. We hebben zoveel complimentjes gehad over het feest en over jou, een avond om nooit te vergeten. De muziek was super en je wist er een echt feest van te maken. Ook heel fijn dat je jezelf aan alle verzoekjes hield, zo kreeg ieder wat wils. Als we het nog eens over zouden doen zou ik je zeker weer boeken 🙂 Het contact vooraf ging super en we hadden ons niks om zorgen over te maken. Enorm bedankt voor het geweldige feest dat jij spectaculair maakte!”

Danique en Johnny – Bruiloft juli ’21 (bruidspaar)

”Vrijdag 2 juli hebben wij eindelijk onze huwelijksdag kunnen vieren en wat hebben wij dat afgesloten met een knalfeest!!!! Al onze wensen werden vervuld en iedereen spreekt van een geweldig feest! Dank dank dank Marc!!! Wij zouden je bij iedereen aanbevelen.”

Lisanne – Bruiloft juli ’21 (bruid)

”17 juni was onze bruiloft en wat heeft hij er ondanks de corona maatregelen een feest van gemaakt. Hij draaide goede muziek en zorgde dat iedereen het naar zijn zin had. Daarnaast is Marc ook echt meedenkend. Wij zouden hem zeker aanraden.”

Wilbert en Hester – Bruiloft juni ’21 (bruidspaar)

”Marc is een super leuke en goede DJ!
Vanaf moment 1 was het allemaal erg duidelijk. De communicatie verliep altijd soepel en snel via bellen, appen of de mail. Ook was hij altijd zo enthousiast!
We hebben veel besproken van hoe of wat en hij kwam ook vaak met ideeën om de boel. ondanks corona, nog gezelliger te maken.
We hebben een super feestje gehad!
Hij maakte er met ons een feestje van en wist precies welke muziek hij steeds moest draaien.
Achteraf veel leuke reacties over je gehad,
Topper!! Tot het volgende feestje Marc!”

Esther – Bruiloft juni ’21 (bruid)

‘Via vrienden van ons ben ik op de website van Marc (M.c. Costa) terechtgekomen. Na een overtuigend promotiefilmpje bekeken te hebben heb ik hem direct gebeld om gewoon eens het een en ander te bespreken. De prijzen waren erg fair en de persoonlijke houding van Marc aan de lijn beviel me allermeest. Marc zelf kon op mijn verjaardagsfeest niet meer, maar kon namens hem DJ Jordy inzetten. Na direct met Jordy gebeld te hebben en als profiel bekeken te hebben kreeg ik hetzelfde persoonlijke en fijne gevoel als bij Marc, dus direct de boeking doorgezet. En wat zijn wij hier blij mee geweest, want we hebben de hele avond kunnen genieten van onze favoriete muziek met een mooie dansvloer vol. Dat corona zorgde voor wat afstand tussen de mensen mocht de pret niet drukken, hartelijk dank voor alle duidelijkheid, service en fantastische avond.’

Hans – Verjaardag 50 jaar september ’20 (feestgever)

”Via via zijn we op M.c. Costa zijn website terechtgekomen. Het totaalplaatje zag er erg aantrekkelijk uit dus hebben wij een mail gestuurd en gevraagd naar een offerte en de beschikbaarheden. Marc zelf was al geboekt op onze trouwdatum en dus beval hij zijn andere DJ, Jordy, aan. Na zijn profiel op Marc zijn website te hebben bekeken en een fijn telefoongesprek te hebben gevoerd met DJ Jordy hebben we hem geboekt voor onze feestavond. De klik met Jordy was er en bovendien vertrouwden wij Marc erop dat hij niet zomaar iemand zou aanbevelen.
En hier hebben wij allesbehalve spijt van gekregen, want was het een topfeest! Jordy draaide alle stijlen en verzoeknummers die van tevoren besproken waren en had een erg mooie show meegenomen. Op zijn beeldscherm konden we onze trouwfoto’s afspelen, leuk! Verder waren verzoeknummers vanuit de gasten ook geen enkel probleem en is het feest, ondanks de corona-maatregelen, onvergetelijk geweest; 4 uur lang een volle dansvloer! Alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten en ik ga ervanuit dat we elkaar weer terug gaan zien op een ander feest van één van onze vrienden 😉 Bedankt.”

Johanna – Bruiloft juli ’20 (bruid)

”Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Marc! Marc is te omschrijven als 1 brok energie! Vanaf het moment dat hij de telefoon voor de 1e keer aanneemt tot het moment dat hij afscheid neemt aan het einde van de bruiloft: hij staat aan.
Wij hebben een geweldig avondfeest gehad en dat had zonder hem niet gelukt!
Hij brengt zijn eigen materiaal mee, lampen die meebewegen/knipperen op de muziek en een beeldscherm voor het afspelen van foto’s / video’s. Nét dat beetje extra dat het persoonlijk maakt en het puntje op de i zet.
Bedankt Marc!”

Sabine en Marcel – Bruiloft september ’20 (bruidspaar)

”Het is een geweldige, leuke en spontane DJ! Marc heeft onze grote dag onvergetelijk gemaakt! Hij voelde ontzettend goed aan wat wij wilden, maar ook de gasten. Het was een FANTASTISCH FEEST! 🤩 Wanneer je een DJ zoekt, ga het gesprek aan met Marc, echt doen!”

Nicole en Joost – Bruiloft september ’20 (bruidspaar)

Gezien de corona-maatregelen waren we op voorhand heel erg bang dat ons feest een ‘zit-feest’ zou gaan worden zonder sfeer en gezelligheid. Maar niets was minder waar, het was in één woord fan-tas-tisch! Natuurlijk begon alles ‘rustig’ maar Marc pakte al snel de microfoon erbij om de boel wat op te fleuren en gezelliger te maken. De eerste mensen begonnen langzaam op te staan en te dansen terwijl Marc de boel entertainde met zowel muziek als microfoon. Dit had een erg leuke en aanstekelijke werking waardoor binnen de kortste tijd bijna iedereen bij zijn/haar stoel begon te dansen. Het werd een superfeest die ik mij in deze corona-tijd nooit en te nimmer had kunnen voorstellen. Tot de laatste minuut is er gedanst!
Het ingebouwde beeldscherm bracht tijdens het rustigere begin ook voldoende vermaak voor de zittende mensen, een erg groot pluspuntje aan zijn show die je niet vaak elders ziet.
Kort gezegd hebben we ervan genoten en mocht corona de pret niet drukken. Dankjewel M.c. Costa, je bent een echte aanrader voor de rest 🙂

Soraya – Bruiloft juli ’20 (bruid)

”Super dankjewel!! Je was top!!! Echt heel veel complimenten! Ik zal je zeker aanraden voor de bruiloft van beide mijn broers volgend jaar 😊. Top gedaan Marc!”

Larissa en Joey – Bruiloft juli ’20 (bruidspaar)

”Super dj! Ontmoet op een bedrijfsfeestje en later op een verjaardagsfeest. Waren beide geslaagde avonden dankzij hem en zijn leuke gezellige muziek. Hij heeft alle soorten muziek afgestemd op de gasten. De dansvloer blijft niet leeg! Echt een aanrader!”

Arianne – Verjaardag 50 jaar maart ’20 (feestgever)

” Marc is een super goede DJ! Een aanrader voor ieder feest. Hij draait goed, anticipeert goed, maakt de sfeer en zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer komt. Het was een onvergetelijk feest. In één woord geweldig!”

Therese – Verjaardag 50 jaar maart ’20 (feestgever)

”Twee weken geleden speelde Marc op onze bruiloft. Van te voren was het contact goed. Marc reageert erg snel en wilt graag meedenken zodat het feest een succes wordt. Van te voren hadden we aangegeven welke muziek we graag wilden horen. Op het feest zelf heeft hij een mooie mix van jaren 90, Golden Oldies en verzoeknummers gedraaid. Wij hebben geen enkel moment het gevoel gehad dat de plank werd misgeslagen. Marc houdt het tempo er goed in en schakelt op een leuk tempo tussen verschillende hitjes. Ook de openingsdans werd goed door hem begeleid.”

Marcella en Wouter – Bruiloft februari ’20 (bruidspaar)

” In februari zijn wij getrouwd: super goede dj. Hij wist goed wat voor muziek wij wilden (na een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons thuis). Hij combineerde dit goed met wat onze gasten wilden. Als iets niet aansloeg ging hij door met een andere soort muziek. Ook kon er muziek aangevraagd worden en als dit niet paste, dan draaide hij deze muziek niet of eventueel op een later moment.
Marc is erg fijn in de manier van communiceren (de familie dacht dat dit een vriend van ons was, zo makkelijk was het contact en de omgang).
Kortom: als je een goede dj zoekt voor een feestje, moet je hem zeker boeken! ”

Dieke en Erik – Bruiloft februari ’20 (bruidspaar)

“Hoi Marc. Nogmaals hartelijk dank! Wij zijn verschrikkelijk verwent, krijgen alleen maar super leuke en lieve reacties op alles, dus ook zeker op jouw bijdrage!! ONVERGETELIJK!”

Francis en Kees – Huwelijksfeest 30 jaar januari ’20 (feestgevers)

”Drie weken geleden heeft Stichting Bayanihan een benefiet disco gehad, het was de tweede keer al dat wij DJ M.c Costa hebben geboekt voor onze evenementen en allebei was een succes! Dankzij DJ M.c Costa was de sfeer heel gezellig en het draaien van het muziek was waanzinnig goed . Wij kregen alleen maar lovende reacties van de mensen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, al en al is hij top! 😃”

Rose – Bedrijfsfeest benefietdisco november ’19 (bruidspaar)

”Alleen maar lof voor Marc. Fantastisch trouwfeest van gemaakt, meer dan we hadden kunnen hopen. Aanstekelijke muziek, pakt in een juiste hoeveelheid de microfoon, weet geen moment te vervelen. Wij hebben nog nooit zo veel gedanst : ) Daarnaast is de communicatie ook een sterke kant van Marc, altijd zeer volledig geweest. Dikke aanrader dus!!! Nogmaals dank Marc!! ”

Arthur – Bruiloft oktober ’19 (bruidegom)

“Kerel bedankt voor een top avond. Je hebt ondanks een kleine opkomst gezorgd voor een onvergetelijke avond waarbij iedereen heeft genoten en niemand heeft gemerkt dat er zo weinig mensen waren. Top gedaan, je bent echt een prof!”

Danny – Bruiloft september ’19 (bruidegom)

“DJ M.c. Costa is een geweldige dj met interactie met het publiek. Heeft duidelijk ervaring met feestjes en bruiloften. De DJ-booth is ook mooi en professioneel. We hebben een leuk gesprek gehad met Marc ter voorbereiding op het bruiloftsfeest. Wij kijken terug op een zeer geslaagd bruiloftsfeest waarbij echt iedereen aan het dansen was.”

Wilbert en Janita – Bruiloft september ’19 (bruidspaar)

“Marc heeft van ons trouwfeest echt een perfecte knalfuif gemaakt! De communicatie verliep super en het geheel zag er echt te gek uit! Op het beeldscherm van zijn DJ booth kwamen de hele avond foto’s van ons voorbij wat het allemaal net dat beetje extra geeft. Hij weet iedereen echt mee te krijgen in de muziek. Na onze openingsdans is de vloer geen minuut meer leeg geweest en we hebben super veel complimenten gekregen over hoe goed ons feest was! Echt een grote aanrader! Mochten we ooit weer een DJ nodig hebben dan gaan we zonder twijfel weer voor M.C. Costa!”

Melissa – Bruiloft augustus ’19 (bruid)

“Fantastische bruiloft DJ! We hebben gebruik gemaakt van het ingebouwde beeldscherm om hierop onze trouwfoto’s voorbij te laten komen, dit konden de gasten erg waarderen. Verder werd alle muziek gedraaid die wij hadden gevraagd/besproken en speelde Marc erg creatief in op het gemêleerde gezelschap. Het verzoek om nog een kwartiertje langer door te gaan was gelukkig ook geen enkel probleem. Hartelijk dank voor de onvergetelijke avond Marc, in het vervolg vragen we je absoluut weer!!”

René – Bruiloft augustus ’19 (bruidegom)

”Marc wat heb je er een gezellig feest van gemaakt! Wij hebben enorm van het feest genoten en waren blij om te zien dat de dansvloer zo vol stond. Prettige communicatie en fijn met ons meegedacht! Dankjewel! ”

Laura – Bruiloft juni ’19 (bruid)

“Super dansfeestje gehad voor onze verjaardag. We hadden bijzondere wensen en hoge verwachtingen, en die zijn meer dan waargemaakt! Onvergetelijke avond!”

Dorine – Verjaardag 50 jaar mei ’19 (feestgever)

“We willen jou ontzettend bedanken voor het maken van een top feest! We hebben veel positieve berichten ontvangen over jou die het feestje draaiende hield, echt super! Uiteindelijk stond er 1 grote familie op de dansvloer! Wij zouden het erg leuk vinden om jou nog eens tegen te komen op een feestje en zullen je aan iedereen aanbevelen”

Suzan en Arnoud – Bruiloft mei ’19 (bruidspaar)

“Marc heeft de bruiloft van mijn vrienden tot een topavond weten te brengen! En ik weet zeker dat hij ook andere feesten tot een prachtig feest weet te brengen. Goede communicatie en luistert goed naar wat je wel en niet wilt op je feest. Fijne afspraken en alles was op en top geregeld! Marc we houden je zeker in gedachten voor feestjes in de toekomst! Nogmaals super bedankt!”

Natascha – Bruiloft maart ’19 (ceremoniemeester)

Leave your testimonial!

Perspiciatis faucibus dolor amet purus unde om iste mattis nulla eleifend magna natus sit! Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet. In eu justo a felis lorem ipsum – amet faucibus ornare vel id metus.

Send Message